Żelka 22.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzieki za sms-aDepeś! No piekna wiadomosc! Jeszcze troche i sam do nas postuka cos wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 O ja cię, ale fajną teraz będziesz miała spiżarkę! Kurczę, zazdroszczę... Ja to muszę do piwnicy w stodole targać i potem tam ganiać, żeby cos przynieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Cześć, zaglądam od jakiegoś czasu i postanowilam się ujawnić. Spiżarka ekstra, właśnie głowię się nad swoją (ale chyba mniejsza jest). A podzial półek w jaki sposób? Widzę, ze są różnej wysokości, czy to z okreslonym przeznaczeniem? pozdrawiam wieczornie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Zeljko wreszcie masz spizarkę Czym bedzie lakierowana? Zdjecia niewyraźne i nie widzę z czego wykonane są półki. Ale widze, ze zabudowaliście (na stałe?!) dostęp do skrzynki rozdzielaczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wysokość półek zaplanowana według tego co za zwyczaj kupujemy w sklepach. (butelki, mleko, mąka, słoiki...) Mayland (masz Ty oko, masz ) zabudowana skrzynka, ale proste do rozmontowania. Drzwi będziemy lakierować. Polki są z tego http://www.juan.pl/oferta/p--yty-meblowe_2/p--yta-laminowana_477/p--yta-egger_422/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No powiem Ci, że te oliwki całkiem fajnie wyszły Łyżki zabawne Nie widziałam takich obrazków do dekorowania ale znów wiele czasu sie im nie przygladałam. Za to te oliwki jak rasowe greckie wyszły Po tegorocznym Rodos mam na ich punkcie lekkiego bzika Pewnie fajna przy robieniu tego jest zabawa. No ale zabawa zabawą a liczy się przede wszystkim pomysł a tych Ci nie brakuje! A ze spizarką to teraz juz wiem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A Ty jaki miałaś pomysł na serwetnik? U mnie z pomysłami krucho, po prostu taka serwetkę znalazłam w sklepie i mi sie spodobała. A tutaj jest fajna strona, dużo rzeczy i całkiem dobre ceny http://www.drewlandia.com.pl/pokaz_podkat.php?idkat=5 Tylko nie wiem czemu serwetki sa w takich cenach - normalna cena za serwetkę to 0,65zł a jak lepszy motyw to i 1.30zł - jedna serwetka. No i ten preparat do spękań jest moim zdaniem bardzo drogi, 200ml prawie 40zł. A jak chcesz większe spękania to trzeba grubsza warstwę tego kłaść. No ale zabawa jest fajna. Poprawilam to niebieskie, bo okazalo sie, ze to 200ml a nie 250ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Miałam na myśli pudełko na chusteczki http://www.drewlandia.com.pl/pokaz_produkt.php?idprod=180 Mam jedno takie pudełko ze stali w domu ale nie są one tanie i ciągle nie mam kasy by sobie kupić kolejne Nawet myślałam, żeby kupić takie surowe drewniane i pomalować olejem którym taras impregnowałam Fajne rzeczy mają w tym sklepie. Ceny jak na allegro. Rany, jakbym w to weszła to chyba bym popłynęła Niezła zabawa! I Kasiorka roboty na meblach tez mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Oj Kasiorek to wyższa szkoła jazdy. To juz profesjonalizm i sztuka. Ja sie trochę bawię i tyle. Ale masz racje, ze to wciąga. Chętnie bym meble sosnowe przerobiła. Mam cały zestaw w pokoju gościnnym. Mam nawet pomysł jak bym to chciała mieć, ale mąż powiedział tak: "No takie ozdóbki i pierodły to sobie możesz robić, ale nic ze stałych rzeczy w domu. Nie rob mi skansenu z domu." Widać artystyczne podejście do świata mamy rożne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tutaj masz po 30 gr http://pchli.blogspot.com/2009/11/serwetki-papierowe.html tylko trzeba do tej dziewczyny napisac maila i na pewno przyśle ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 O żesz, lecę! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ... mąż powiedział tak: "No takie ozdóbki i pierodły to sobie możesz robić, ale nic ze stałych rzeczy w domu. Nie rob mi skansenu z domu." Oj, Ty trąbo, tos Ty pytała? Było zmatowić meble, zacząć malować (najlepiej jak będzie na wyjeździe) i postawić przed faktem, najlepiej. Na pewno potem by mu się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No taaak, tylko sama nie udzwigne tego dziadostwa. To nic, bede robic prezenty dla dobrych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A po co dźwigać? Starczy, że na frontach coś zaczniesz, nie będzie wyjścia i trzeba będzie skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jajcara! Nie lubie tak robic aby stawiac przed faktem dokonanym. Znasz mnie, jak mozna ladnie i po ludzku to ok, jak nie mozna wole nie robic. W koncu to tylko meble. Czlowiek sie liczy. Meble maja swoje miejsce w szeregu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zelka - to pierwsze prace serwetkowe? pięknie wyszły ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dziś przy kompie jestem to się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej Ivo, tak to pierwsze pracy. Chyba przypadek, ze tak wyszło, bo potem jedna prace schrzaniłam. Zachciało mi się ciemnego tła i w rezultacie jak nakleiłam serwetkę to nic nie było widać. Wiec mam nauczkę, tło musi być jasne, bo prześwituje przez serwetkę. Aha i musze zrobić kolejny zakup za stówę, bo nie mam lakieru, farby podkładowej i farby jasnej. No i teraz musze czekać na następny miesiąc, bo kieszonkowe mi się skończyły… Widzę, że interesu z deco nie rozkręcę. Hej Gosiek, też pozdrawiam! U nas dziś mocny wiatr. Nie cierpię wiatru, zawsze wtedy jestem chora. No jaki wiatr ma wpływ na samopoczucie? A mnie wtedy zawsze w kościach lupie i obowiązkowo głowa boli. Chyba nie jestem do końca normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts