Żelka 03.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hej maylandcia! Jak tam szafki, odnowione? A o wrazeniach... Pierwsze, to takie, że małe. Po tym Fusion co mi dali jak sie przesiadłam to dziwnie nisko było. A nie, pierwsze wrażenie to było jak jechałam z mężem odebrać. Zobaczyłam auto i powiedziałam: "A to my takie auto zamawialiśmy?" Sprzedawca przerażony popatrzał w milczeniu. A w ogóle to ja słowa mu nie mówiłam o tym spóźnieniu a On mnie tak przepraszał, że żal mi Go było strasznie. No nic, niech nam sie jeno dobrze jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.12.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Zeljko - gratuluje samochodziku niech się sprawuje , jak już taki wyczekany Czy ja dobrze patrze ? Bo prawie dziurę w ekranie wydrapałam - jak chciałam kropkę znad "Z" wytrzeć . Jest Żelka czy nie jest ? Skąd się wzięła ? Tyż piknie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ej, Zochna nasza kochana! Oko masz sokole! No poprosiłam Redakcje o zmianę, bo prawie każdy miał problem z poprzednim nickiem, a Żelka to najbardziej podobne do tego co ja tam miałam napisane.... Podobnie sie czyta. Większość pisała zawsze.., Zelijka Teraz już nie bedom sie mylić. A co u Ciebie jak tam domek? Czy obrazki już wyszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ech Żelko Droga.. .. zaraz bym się pochwaliła.. a tak nie do końca wiszą.. ja po prostu nie mogą satysfakcjonujących ramek wybrać Już trzecią probę czynię - udało mi się znaleźć fajne - bo drewniane - ale - są prostokątne a obrazki potrzebują kwadratów . Tym sposobem - jeszcze obrazki na stałe nie wiszą No i ściany - ściany czekają na malowanie . No i mebli - mebli ostatecznych brak .. na swoje usprawiedliwienie mam to - że u mnie procesy decyzyjne przebiegają bardzo długo ...aż się dziwię , że w ogóle jakieś decyzje udało mi się w życiu podjąc Jak mi pozwolisz na chwilę wepchać się z moimi zdjęciami - to pokaże gdzie będą wisieć. O tu : http://img3.imageshack.us/img3/6366/wlochylistopad2009166.jpg a własciwie bardziej tu - czyli po lewej tronie kozy http://img109.imageshack.us/img109/562/wlochylistopad2009218.jpg Jak mam usunąć szybko - to mi ino mów Żelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No to zmiana na święta Szafki nieodnowione. czekają aż mi sie zachce. To niepredko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Zochna tam widze jeden oprawiony i ladnie wyszlo. A miejsce piekne! Masz Ty gust dziewczyno, masz. Zerknij do domu betib w galerii zdjec, wlasnie stamtad przylazlam i wciaz gebe mam otwarta. mayland to zmiana na urodzinki, nie dlugo akurat mam. Wchodze w kolejna 40-tke. Bosch jak mi sie chce dlugo zyc! A w ogole to ja wciaz mam nadzieje, ze Pan Jezus wroci za moich czasow i juz nie bede musiala umierac wcale. p.s. Zochna widze, ze masz jeszcze pustych scian a ja sie decoupage ucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Żelko - to witaj w klubie czterdziestkowym soon Nie jest tak źle jakby mogło się wydawać - lutowa czterdziestka Ci to mówi (zeszloroczna). W kościach trochę łamie i wzrok już nie ten - ale da się żyć Dom betib obejrzałam kilka razy - i też bardzo mi się podoba. Zazdroszczę konsekwencji i umiejętności dobrania szczegółów Takich ramek to ja mam więcej. Jak nie znajdę kwadratów to oprawie wszystkie - tylko muszę je pomalować - bo lekko smutne są. A pustych ścian w każdym pomieszceniu mam po cztery mam Cię wspomóc serwetkami ? W kwestiach wiecznościowych - to zawsze jest nadzieja -tu albo tam Szczególnie dla Dobrych Duszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A pustych ścian w każdym pomieszceniu mam po cztery mam Cię wspomóc serwetkami ? No tutaj wsparcie jest, niestety konieczne. Serwetki to w tym wszystkim pestka. Trzeba miec tez na co serwetke przykleic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 W Empiku widziałam przedmioty ze skleiki do dekorowania samodzielnego. Ale pewnei nie są u nich tanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No uwierz mi, ze przerobalam pol Netu aby znalezc najtansze i sa tutaj http://www.drewlandia.com.pl/pokaz_podkat.php?idkat=5 http://www.dreweks.pl/sklep.php?str=ofertasklep&x=Akcesoria kuchenne&p=4 Jesli ktos zna tansze to prosze o namiary. Bo zabawa fajna ale trzeba miec co inwestowac. A tu maja pikne serwetki! Ale na lotto trzeba wygrać aby te wszystkie cacka do deco pokupowac. http://www.przechowalnia.pl/index.php?cat_id=12 No te sa cudo http://www.przechowalnia.pl/index.php?products=product&prod_id=471 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Wersja właściwa - niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Zeljcia, Ty weź poszukaj u siebie starych puszek po herbacie, Jemu zabierz jakies pudełka po śrubkach i gwoździach, poznęcaj się nad starymi doniczkami ceramicznymi i takimi tam. Cudeńka wychodzą i nie trzeba wydawać tyle pieniędzy. Zosiu - masz śliczną kozę, a i szafka bardzo, bardzo ładna. Aż się prosi, żeby ją troszkę spatynować, wycieniować i coś jej dokleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No co Ty, ja mam dopiero materiały do drewna na szkło, metal i ceramikę jeszcze nie mam. Po woli za paręnaście lat biznes otworze. Będę babciom w domu starców, moim współlokatorkom upiększać szafki za taniochę. Depeś coś zaufania do mnie ni masz. Ja już wszystko co się nadaje do deco pozabierałam. Było parę deseczek i jedno pudełko które zrobiłam na świąteczne i nie bardzo mi wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No nie to, że nie mam zaufania... Chociaz w sumie - nie mam zaufania, jakoś nie wierzę, że pozabierałaś Mu... Ty za dobra jesteś, nie zabierasz. To ja Ci pół drewutni mogę nazbierać, tylko musisz przyjechać, żeby odebrać. A ile doniczek, pudełeczek, starych szafeczek - szok! Kcesz? Przyjeżdżaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ŻELKO VEL ZELIJKO ..... ( tak chyba najładniej ) albo jestem ślepa (trochę ) albo całkiem nie kumata żadnego Twojego dziennika nie widzę ? możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Depeś Ty mnie normalnie do roboty zapraszasz. Niech ja sie no tylko rusze, to zobaczymy co da sie zrobic. Martynko, dziennika nie ma. Usunelam calosc jakis czas temu. Juz to opowiadalam ale powiem jeszcze raz: A do dziennika nie miałam cierpliwości. Pierwszy raz zlikwidowałam go w proteście, ( stanełam w obronie forumowiczki atakowanej przez .., no takich tam... ) drugi raz tak samo... (jeno chodzilo o inna forumowiczke ) w końcu uznałam…, ile można protestować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dziękuję WIdać ze mną nie tak źle ,ALE wychodzi na to,że tego dziennika bardzo brak i mam czego żałować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A gdzie tam, tam takie bla, bla, bla bylo i nic wiecej. No chyba, ze z pare razy cos o moim synku pisalam, to jedynie to nie bylo bla, bla. A ja juz tej budowy nawet nie pamietam. Siedze tu wciaz bo ludzi polubilam i zal mi sie rozstac. Ale wiele do powiedzenia to ja nie mam. Do gadania to moze i tak, ale to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Zeljko -ŻELKO to teraz jesteś już w 1000% nasza - polska kobietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 No ja to wcale w 1000% nie jestem kobietka. Jeno baba. No co tu duzo gadac, po tylu latach tutaj, 16 prawie, to teraz seplenie i po mojemu i po Polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts