Maluszek 07.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Żeleczko - spóźnione ale szczere życzenia Wszystkiego najlepszego Spełnienia wszystkim marzeń http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/BOU06_88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dziękuję za życzenia! Dobre życzenia nigdy nie przychodzą za późno. Chciałam powiadomić Zochne i Depsie, ze dziś poszło poleconym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Żelcia .... ja też spóźnione życzonka przytargałam .... z tego zapracowania to już chyba galopująca skleroza mnie dopadła i ślepota tak więc spóźnione ale baaaaarrrrrdzoooooo szczere życzonka 100 lat i spełnienia najskrytszych marzeń http://media7.mojageneracja.pl/oipyqoqrqw/mediumjxdlzl5647d19d91ddb4472013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Się dołączam - wszystkiego naj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Żelko - a co Ty tam pięknego wymyśliłaś bardzo mi jest miło i dziękuję. Muszę listonosza lecieć pilnować , bo skrzynki nie mam.. Pozdrawiam ps. i jak tam ? jakieś zmiany w nowej dziesięciolatce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mówiłam Ci, niepotrzebnie kieszonkowe tracisz... I tak doczekać się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Daggulka, Martina dziekuje za zyczenia. Zochna, zobaczysz jak przyjedzie, skromnie zrobilam bo nie mam na czym a i farby mi sie koncza. Depeś Ty wiesz, ze ja dlugi tylko splacam, wiec musze czasami i kieszonkowe stracic. No niech jest zdrowie i spokoj na Ziemi a jakos damy rady, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no spóźniona to ja jestem ale z całego serca wszystkiego najlepszego dla Żelki (Zeljki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Żeleczko, o wybaczenie proszę i nadrabiam w te pędy!!!!Zdrowia Ci życzę, siły i wszystkiego innego w nadmiarze nawet, byle było to dobre!!!! http://streemo.pl/Image/27754_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ivo, braza (co za piekna roza) Dziekuje serdecznie! p.s. Dobre zyczenia i prezenty przyjmuje caly rok, wiec spoznienia nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Depeś Ty wiesz, ze ja dlugi tylko splacam, wiec musze czasami i kieszonkowe stracic. No niech jest zdrowie i spokoj na Ziemi a jakos damy rady, nie? Ty nie masz długów. Ty możesz jedynie być naszą wierzycielką, tyle dałas dobra, ciepła i mądrości. Głupolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Żelko, spóźniona, przepraszam ale ze szczerego serca najpierw podziękuję za to, że jesteś, że pokazujesz nam inną stronę życia, że pokazujesz jak żyć pełniej i jak się cieszyć drobiazgami. Za to, że pokazujesz i swoją delikatność i siłę, że uczysz miłości szeroko pojętej. Za to, że pozwalasz uwierzyć w dobre anioły będące tu...na ziemi. Niech spełniają się Twoje marzenia, pragnienia, niech stanie się faktem to, co wcale oczywiste nie jest, ale gdzieś w skrytości serca czeka na cud. Niech Ci, których kochasz zawsze będą przy Tobie, niech przyjaciele wspierają, a ludzie całkiem obcy będą życzliwi. Niech świat, w który wierzysz, któremu ufasz nigdy Cię nie zawiedzie. Dużo uśmiechu każdego dnia życzy tola http://kwiaty.com.pl/photoNewsGalery/org/9_org.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dziekuje Tolu, serdecznie! Takie zyczenia piszecie, ze ja nie wiem co mam gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzień dobry zajrzałam powiedzieć. Proszę piątkę Stefkowi przybić od ciotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzien dobry, juz sie robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 witanko pozdrawiamy z zachmurzonego Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 My tez, z zachmurzonej W-wy! Ivo piekny ten serwetnik co dalas na aukcje. Tez zamowilam sobie do zrobienia. Pare takich drwenianych rzeczy zamowilam w ramach prezentu urodzinowego. Ale frajda bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 My tez, z zachmurzonej W-wy! Ivo piekny ten serwetnik co dalas na aukcje. Tez zamowilam sobie do zrobienia. Pare takich drwenianych rzeczy zamowilam w ramach prezentu urodzinowego. Ale frajda bedzie. wiesz, ja muszę troche rzeczy odgrzebać malowałam jeszcze przed urodzeniem Maćka parę drewnianych rzecz, potem juz nie miałam czasu i złozyłam wszystko w pralni...teraz bedę musiała odkopać i pobawic się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No i koniecznie pokaz. A to takie uspokajajace zajecie, cos w sam raz dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 uspokajające jak krzyżyki robię teraz pamiatkę ślubną - pokażę jak skończę, bo mi sie bardzo podoba wg takiego wzoru: http://www.needleart.pl/images/produkty/midi/255.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts