Żelka 10.12.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Noo piekny wzor! Taki stylowy jak za dawnych czasow. cos takiego do sypialni mozna sobie samemu zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 własnie dlatego tak mi sie podoba...bo jest taki inny....stary...nie jakieś 2 obrączki chcesz wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Od przybytku glowa nie boli. Ale tylko jak da sie mailem przeslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 OK, pomęczę męża żeby zeskanował w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 O rany, to lepiej nie. Faceci akurat za tym przepadaja, juz ja to znam. Mam i tak tych wzorow z milion, wystarczy. Nie molestuj meza, prosze Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 pomyślę...i coś wykombinuję...nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nie kombinuj, ja myslalam, ze masz w komputerze, to klikasz i przesylasz, a tak to juz nie chce. Nie podoba mi sie wzor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.12.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Żelka - no Ty to jesteś Pocztę dzisiaj odebrałam - bardzo dziękuję. Piękne te obrazki . Zdolna jesteś niesłychanie . I skąd wiedziałaś , że ja na stole kuchennym tak sobie chciałam własnie winogrona wydziabać No, niestety Kochana - spodziewaj się paczki ode mnie Z góry przepraszam Przy okazji zauważyłam, że strasznie bazgrolę.. tak dawno nie pisałam ręcznie Jak będziesz miała kłopoty z odczytaniem - to ja Ci przeliteruję Pozdrawiam i dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No widzisz, intuicja chyba. Nieee, ja jakoś dumam co by mogło do czyjegoś domku pasować i mam jeno nadzieje, ze trafie. (dobrze, że pokazałaś trochę w środku ) A cieszę sie jak małe dziecko jak mi sie to uda. Paczkę dostanę?! No wiesz, już się cieszę, choć nie wiem co to może być. Wiesz, w sprawie ramek, bo pytałaś u betib, u nas w Leroy Merlin, można przynieść swoje obrazki i dać im do oprawienia. A wybór maja całkiem nie zły. Czeka się tydzień, dwa. Ja tydzień czekałam, bo miałam jeden tylko obraz, ale za to duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 DZIĘKUJĘ!!!! Dostałam!!! Jakie śliczne!!! No tak, jak mówiłam, będa idealne do pokoju gości!!! No i co ja teraz mam Ci wysłać? Jesteś bardzo zdolna i bardzo dobra, że nam takie cudeńka rozsyłasz, wiesz? Są śliczne i muszę coś wymyślić, co Ci wysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 paczuszeczkę powiedzmy jak się rozkręcę - to będzie paczka. Tylko jeszcze nie wiem w jakiej dziedzinie Żelcia - tadam.. dzisiaj uroczyście zaniosłam obrazki - wszystkie trzy - do oprawy . Nie do Liroja - ale fajne bedą . I drzwi wewnętrzne dzisiaj przyjechały tadam Ja tak zawsze z kopyta ruszam, przed Świetami . A potem mam rok przerwy czy Wam też ta kobita z prezentami wyskakuje ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jako kobita ? mie żodyn nie loto ino wom podarunki przinoszom aaa tam , jak masz takie wtyczki to powiedz zocha tej babie , że byłam grzeczna cały rok i chciałabym , aby dzieciątko mi przyniosło "narzędzia" do pergamano , bo tego jeszcze żelka mam nadzieję nie próbowała i mogę chociaż czasowo być w czymś od niej lepsza czy nie zauważyłas Kochana, że ona nam tu wszystkim straszną konkurencję robi ? niczym się nie da przy niej ludziom zaimponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jako kobita ? mie żodyn nie loto ino wom podarunki przinoszom gruba taka - nic nie rozdaje, a pół ekranu zasłania. Frosia - o czym Ty do mnie rozmawiasz pergamano ? przyjemnie mi sie kojarzy - bo z serem wloskim Konkurencja jest spora- to fakt , ale z pergamano to już zaimponowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jak nic nie daje to nawet s niom nie godej pergamano to taka technika .....noo powiedziałabym Ci więcej ale zara ta wieeesz ...Ziomalka zacznie się tym interesować jak chcesz wyśle Ci szczegóły na priv-a mogłybyśmy przynajmniej światowe udawać jakbyśmy se gadały na temat tego serka włoskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 froscha ja Cie w dupe kopne, slowo daje. Widzialam te cudne zawieszki do prezentow, wiec mi tu nie gadaj. O jajkach dlubanych nawet nie wspomne. Ja po prostu musialam znalezc latwiejszy sposob od haftowania, bo mi oczy juz wysiadajaom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 to nie od haftowania Żelka - ino od tych urodzin ostatnich Kumam Frosia kumam - ekhm..mogę Ci dłuto kulkowe pozyczyć , szósteczke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Per... co? No mnie to zaimponowałaś, Frosia, straszliwie, bo ja nawet nie wiem o jakim serze Wy z Zosią rozmawiacie. Chyba przyjdzie się zająć dojeniem krów, tego żadna na forumie nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 oooo kochaneńka jak Ty w książkach na studiach siedziałaś ja .....doiłam już trzy krowy dwa razy dziennie bez kitu teraz mówię jaja były ( w kurniku znaczy się) a w obórce to mleko z moją pomocą , bo wujek kawalerów (starych oczywiście) przyprowadzał i niczym w zoo mnie pokazywał , zachwalając moje zalety na lewo i prawo ja , taka młodo dziołszka ( 15-16 lat miałam) , warkoczem grubym po dupie majtałam niczym te mućki ogonem , rumieniłam się strasznie bo goście byli wtedy po 30-tkach no ale cioci trza było pomóc , bo w ciąży wysokiej już była i na zydelku nie umiała już siadać - brzuch jej przeszkadzał (dziecię , które wtedy ten brzuszek zajmowało dziś ma przeszło metr 85 , a dziewczynką jest także ) tak więc jakby we wsi był jaki stary kawaler po 30-tce to mogę go odwiedzić może się nawet przekwalifikuję heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 to pergacoś tam to jak te zawieszki wystawione na licytację? fajne toto pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Znaczy, że co? Że jak Ty 15 lat miałaś, to ja już byłam stara torba na studiach, tak? Czekaj Ty, Ty... pergacośtam jedna! Nie minię Cię karniak najbliższą razą! No to w takim razie ja chyba zostanę przy swoich krzyżykach, przynajmniej ta Frosch i ta Zeljka teraz się tym bardzo nie zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts