Żelka 11.12.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Troche pokaze, zanim sprzedam. Prawda, ze ladne? froschia sie wkurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 noszzzz serka ani krowy to nie przypomina już mi złości przeszły teraz mogę powiedzieć : SŁodkie te Warzechy depeesia nie że ty starsza tylko ze ...uczońsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Oj, Frosia, opowiadasz, aż hadko słuchać... No sama powiedz, czy Ty rozsądnie gadasz? Zeljcia, komplety śliczne, no jakie miałyby być? Przecież to Ty robiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 To dzis beda butelki i swiece. .... p.s. Tego zjesc sie nie da, a melko zawsze wypic mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No wiesz!!! Takie piękne rzeczy robisz po tygodniu!!! Buuuu, ja też chcę tak umieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A Ty wiesz, ze ja tez jestem zaskoczona, ale to wyszło jakoś mimo woli! To znaczy, najpierw zrobiłam wersje oszczędnościową, aby nie przedobrzyć. Patrzałam na to i patrzałam i wydawało mi sie jakiej puste, cos mi brakowało. Potem mowie, nieee, cos z tym trzeba zrobić. Wzięłam farby akrylowe, gąbki pocięte z gąbki do naczyń, takie malutkie kawałki i zaczęłam rozrabiać farby aby uzyskać podobne kolory co na serwetce, papierze..., no i wzięłam sie za ciapkanie. Jak skończyłam ciapkac, to sama sie zdziwiłam co mi wyszło. Butelka retro stoi juz w salonie a ta druga poszła do sypialni, bo tam mam czerwień i kwiatowe obrazki. No i dalej twierdze, ze jak ja moge, to kazdy moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 To się nazywa ZŁOTA RĄCZKA ! a o założeniu firemki nie myślałaś ? CUDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Za stara jestem na firme i nie znam sie na tym. Pewnie mialabym wiecej strat niz korzysci. Niech artysci zakladaja firmy, ja tu tylko ciapkam. I sprzedaje rodzinie.., jako prezenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.12.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Akurat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Akurat, każdy. To czemu ja nie mogę, co? Jakby każdy mógł, to każdy by robił. A nie robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Matko, ta butelka retro jest fantastyczna!!! Wszystko wygląda świetnie, ale ona mnie powaliła!!! Żelko ... chwala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Akurat... - było słowem określającym to ,że Żelka uważa się za starą osobę na założenie firmy... i wg mnie może i powinna to zrobić .. A JA potrafię tyle co TY..i mam nadzieję na zmianę na lepsze - czego i TOBIE DPS życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Moje "akurat" było zupełnie innym "akurat" i zupełnie czego innego dotyczyło. Ja nie potrafię tego samego, co Zeljka, to jest absolutnie pewne. I całe szczęście, bo to oznacza, że jestem inna - jedyna i niepowtarzalna, jak każdy z nas. Lepiej więc pozostanę przy tym, co potrafię i nie będę na siłę robiła tego, czego nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 DPS - A ja zobaczę czy potrafię - jak nie - spasuję ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 ja też tak nie potrafię więc jak? jestem oryginalna ? jestem???? ale poradza godać jako jedyno baba tukej (przinajmiyj nie widziałach żodnyj innyj a jamles i bodzio sie nie liczom bo som chopy ) po tymu tysz żech jest niepowtarzalno żelka gryfne te twoje pracki flaszki piykne , rób te zyrwetki dalyj koncek kasy tysz sie zawsze ci przydo sprzedowej to dziołcha choby na Allegro jo zostana przi mojim pergaminie wciongneło mie to na maxa dzisioj Frosch skołowoł mie tako blacha z lochami cobych miała sztanca na moja koronkowo robota nejgli mom jusz w czi dupy byda sie lochy nimi robić jakbyś nie wiedziała co jo do ciebie godom to godej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 froschia gadam. p.s. Nie robta jaj, ja tez tydzien temy byla pewna, ze nie umiem. Z reszta dalej twierdze, ze to co sie udalo zrobic, to przypadek. Poczekamy, jak wiecej tego bedzie, to sie przyznam. Na razie, nie obrazajmy artystow. A co do allegro, to kiedys juz probowalam wyszywanki sprzedawac i juz mi sie nie chce ponosic takich kosztow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.12.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Jak coś jest powtarzalne- nie może być przypadkiem ...O skromności to się TALENT nazywa ...(lub dar Boży ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Żelcia no super Ci to wychodzi! WIdać, że wiesz co chcesz zrobić, jaki efekt uzyskać i to wychodzi! Bardzo fajne rzeczy i masz wyczucie artystyczne Zakładaj firme i już. Albo wiesz co, ja w styczniu swoją rejestruje (do tej pory byłam wolnym zawodem) to Ty też swoją. Będzie nam raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Alez, co ja bym w takiej firmie robila? Nie czuje, ze cos takiego by mi sie udalo. W ogole to czuje tylko tyle, ze nie jest mi spisane zrobic kariere. Ciesze sie, ze Wam sie spodobalo, ale do prowadzenia firmy trzeba miec wiedze i talent. Ja musialabym liczyc na szczescie. A nie naleze do tych co skacza na gleboka wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Żeluś, firma to nic strasznego, ale rzeczywiście pochłania czas. A swoje rzeczy możesz po prostu sprzedawać - są piękne - masz niezwykły talent na pewno. Trzeba się tylko rozejrzeć za jakimś fajnym sklepie , gdzie można to wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts