MARTINA1 13.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Żelka nawet najprostsza działalność ,a zyski będziesz mieć dla siebie ...Tu nie chodzi o rozbuchanie fabryki - ale mała skromna ,swoja firemka ...z pewnością tutaj CI pomogą , są dotacje ,są możliwości i jest talent....ODWAGI chociaż spróbuj dać sobie szansę - jak nie rzucisz (zamkniesz i przestaniesz myśleć ) WSZYSTKO PRZED TOBĄ !uda się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Zeljcia - na firmę nie namawiam, wiem, że to nie dla Ciebie, ale mam innego pomysła. Może Ci się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a co ty do mnie gadasz ??? wszystko ci tlumaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dobra przeczytalam jeszcze raz i nie tlumacz. Do sprzedawania to ja musze miec co. Na razie to nie bardzo mam. Popracuje, nabiore wprawy, uzbieram klamotow i moze wtedy.... Kto wie... Na razie to jeszcze brakuje mi materialow aby pokombinowac cos wiecej. Tyle mnie na sprzedaz namawiacie a nikt nie mowi, ze chce kupic. Slabo ja widze ten interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ty potrzebujesz dzianych KLientów, a nie takich z kredytami na 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 nie ten target Żelcia - tu wszyscy wypstrykani z kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie wiem czy dziana czy nie ,ale kupię .... i inni też no problem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No i wlasnie. Wcale kupca latwo nie jest znalezc, wiec mi tu nie gadac o firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Się nie zgodzę ...a przy firmie korzystajac z dotacji masz z czym zacząć i kasę na opłaty.By coś rozkręcić trzeba czasu i pieniędzy - jak skombinujesz pieniądze na czas rozkręcania firmy - to możesz spokojnie działać . A o klientów nie martwiłabym się ....na Twoim miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie wiem czy dziana czy nie ,ale kupię .... i inni też no problem....... No to bede robic, nie mam wyjscia. Jeno dajcie mi sie rozkrecic troche, bo na razie lyzki tylko mam do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Na tanim targu trzeba zakupić materiały ....postawiłabym na skrzyneczki , pudełeczka i takie tam rzeczy ,których babom nigdy za wiele ... Taką skrzynkę sama mogę zamówić w ramach pierwszego zamówienia - bo mam (wbrew pozorom koleżanki ) i na prezenty zawsze coś potrzebuję , a jak dostanie jedna to i 2 i 3 musi to samo dostać lub bardzo podobne - bo dzielę sprawiedliwie ...(i tylko motyw do zmiany jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ok, jak zrobie skrzyneczke, to pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Zamówienie - to zamówienie - nie może być czysta fantazja - pod klienta - stare złoto - żółte lub złote dużo lub mało : kolory brąz ,pomarańcz ,żólty- do wyboru -klasyka + RÓŻE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Żelka - piękne te rzeczy ! jak zwykle czego sie dotkniesz to pieknie wychodzi pozdrawiamy z Maciejkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.12.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Żelko - piękne rzeczy :D A nie myślałaś o sprzedaży internetowej? miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ok, jak zrobie skrzyneczke, to pokaze. MARTINO1 chodziło mi o to, ze pokażę czy mi sie skrzyneczki udają, bo jeszcze żadnej nie zrobiłam. Hej Ivo, Maluszku! Fajnie, ze Wam tez sie podoba. Co do sprzedaży, to jak mówiłam jak trochę wprawy nabiorę, trochę różności porobię, to wystawie może w necie, zobaczę. Pierw trochę praktyki, bo na razie to mam poczucie, ze wszystko jest przypadkowe. Nie oszukujmy się, żaden ze mnie specjalista. Tym bardziej zamówień zarobkowych nie przyjmuje, bo co jeśli sie nie uda? pewna forumowiczka zamówiła skrzynkę, sama wybrała i kupiła materiały, sama zapłaci za koszty wysyłki.., za robotę nie biorę.., bo biznesu nie rozkręcam. Muszę zobaczyć czy po tygodniu mi nie minie pasja. No i zima jednak będzie i w tym roku. U nas dziś trochę śniegu napadało. No zima też jest potrzebna..., podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nie wątpię , a tak z wiadomości - to nie wiem za ile TY masz szansę kupić taką skrzyneczkę do zrobienia ,ale wiem że w Auchan są fajne po 9,99 zł i są pomalowane . Tylko brzydkie - to takie możnaby chyba poprzemieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A dokładniej to gdzie? Na hali czy w jakimś sklepiku? Tutaj maja ładne rzeczy. Trzeba doliczyć koszty transportu, dlatego warto jeśli sie więcej kupuje. Jedną skrzyneczkę chyba nie warto. http://www.drewlandia.com.pl/pokaz_produkty.php?idpodkat=54&str=1 Albo tutaj, gdzie kupowała "pewna forumowiczka". Od razu można zamówić resztę materiałów, wiec wszystko przychodzi w jednej przesyłce. http://www.drewnianadolina.pl/-c-23_7.html No jest sklep z artykułami do decopuage na ul. Wilczej, tam chyba mam najbliżej z tej mojej zachodniej strony W-wy, ale ja tak rzadko jestem w mieście, ze szkoda gadać. Dla mnie zostaje raczej Net, no chyba, ze właśnie w Tesco lub Auchan coś sie trafi. A cena 9.90zl ciekawie brzmi. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Spojrzałam i w drewlandii jest taka skrzyka za 14,20 i to bez zamknięcia i okuć .....więc w AUCHAN ( na sali regał przy świeczkach) jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts