Żelka 14.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ok, bede zagladac. Dziekuje. Wlasnie robie pierniki magpie101. Wyszlo mi prawie 200 sztuk. Ledwo stoje, to nie na chory kregoslup. Stara jestemmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.12.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A jak tam zmieściłaś 1kg mąki - bo mi nie weszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.12.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ok, bede zagladac. Dziekuje. Wlasnie robie pierniki magpie101. Wyszlo mi prawie 200 sztuk. Ledwo stoje, to nie na chory kregoslup. Stara jestemmmmmmmmmmm Żelcia - bo to się robi absolutnie na siedząco. Wałek w jednej ręce - winko w drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzień doberek! Co słychać? Szykujesz się powoli już do świąt, nie? Pierniczki to ja może w przyszłym roku zrobię, w tym za późno zobaczyłam przepis, ciasto nie wyleżakuje. Ja zaczęłam pomału szykować się do świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja juz jem te pierniki. Nie ma szans aby to wytrzymalo do Swiat. Zochna ja nie umiem robic na siedzaco. Slabe mam lapy. Ale musze sie nauczyc, bo cierpie teraz. Martinko ja maki musialm dodac, bo mi na samym poczatku wyszla taka mamalyga. Depeś za wczesniej na przygotowania. Ja zjem zanim cos dotrwa do Swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Żelka - to jest tylko kwestia zgrania wysokości stołu i siedziska , siadasz na pięciu poduszkach i pałer masz w rękach - jak na stojąco Naszemu psu - czyli suce - dzisiaj kompletnie odbiło . Zerwała roletę w oknie tarasowym, przedtem wygryzając w niej dziurę, wydrapała piękne wzorki na ramie , na deser zerwała kurtkę z wieszaka - razem w wieszakiem zresztą , rozłożyła sobie w legowisku i poszła spać No i co - wywalić z chałupy czy pogłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Żelka - to jest tylko kwestia zgrania wysokości stołu i siedziska , siadasz na pięciu poduszkach i pałer masz w rękach - jak na stojąco Naszemu psu - czyli suce - dzisiaj kompletnie odbiło . Zerwała roletę w oknie tarasowym, przedtem wygryzając w niej dziurę, wydrapała piękne wzorki na ramie , na deser zerwała kurtkę z wieszaka - razem w wieszakiem zresztą , rozłożyła sobie w legowisku i poszła spać No i co - wywalić z chałupy czy pogłaskać z tęsknoty to zrobiła, pogłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No dzięki Ci Verunia Też miałam taką refleksję Ale mój Małżonek zgoła inną Faceci to jakoś wyczucia psychologicznego nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.12.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Żelka mi wyszedł kamulec - ale to pewnie dlatego,że jaja przepiórcze daję ... Zochna -psina chce się uczłowieczyć .... posadzić przy stole i po ludzku traktować ,a nuż w WIGLIĘ COŚ Wam powie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zosiu, Ty to jednak refleksyjną naturę masz. A która psica? Andzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No mam Tylko nie wiem czy z taką naturą to Okien nastarczę Nie Andzia - Jaga,bokserka. Andzia, pod naszą nieobecność, na zimowisko do ogrodu wyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No popatrz, a myslałam, że to Andzia, jako młodsza, będzie bardziej bojowo nastawiona do sprzętów domowych. A tymczasem to Jagusia postanowiła stare rolety wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jesoo, ja sie na psach nie znam, ale jak ja rozrabiam to zawsze o cos mi chodzi. Nigdy nie robie tego.., o tak sobie. Poduszki se przygotuje, masz racje, trzeba robic to z glowa. A dobre te pierniki jak nie wiem co. magpie jest czarodziejka. Normalna baba nie ma takich przepisow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 zocha mój Chester zjadł ostatnio okno w kuchni bez kitu i tym sposobem wymieniam stare na nowe tylko nie wiem na co mu się to zda , bo stare potrafił sobie otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Frosia całe ? ale dobrze , że bez kitu zjadł - bo by się biedaczek zakitował widać psiaki mają jakiś sentyment do okien - może to tęsknota za wolnością trzeba to zrozumieć . Kup mu nowe, ale drewniane - bo po plastiku pazurki mu się będą ślizgać Depsia - moja roleta była nowa , okno zresztą też Żelciu -pierniki super są - takie mięciutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 froschia Twoj psiak tez?! Zochna pierniki magiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zosiu, no widzisz, widocznie jednak Jagusi jakiś szczegół w nich nie pasował, nie ten kolor albo złe mocowanie. Frosia, ja się przyłączam do Zosinego pytania - czy on całe okno zjadł? Zeljcia, Ty i rozrabianie? Jeszczem takich rzeczy nie widziała. Piątkę Stefkowi proszę od ciotki przybić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dziewczyny , no dokładnie taką wiadomość dostałam od córki : " Mamuś !!! Chester zeżarł okno w kuchni !!!! " Pomyślałam wtedy dokładnie tak jak wy teraz : aaaaa tam , pewnie podrapana jest rama i tyle Ale jak przyjechałam do domu i zobaczyłam jego dzieło to ........ potem.... okno było drewniane , stare na szczęście niestety nie nadaje się do naprawy wymienie je na plastikowe (przy okazji wszystkie wymieniam - zeby bylo smiesznie montaż przewidziany jest w najbliższy poniedziałek i wtorek ) zrobię wam zdjęcie to same zobaczycie, że to niemożliwe - rama wygryziona niemal na wylot zaskoczenie było tym większe , że będąc u nas przeszło 9 lat nie niszczył kompletnie nic , ani kapci nie jadł , ani mebli nie obgryzał jedynymi jego wybrykami do tej pory było wykradanie mięsa i wędlin , ewentualnie grzebanie w koszu na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak widać przestało go to zadowalać .... , a co będzie jak plastik polubi ? A w temacie awatarku jak masz coś w zanadrzu - pokaż - nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 cóż ..pogłaskam i wyślę do roboty , żeby zarobił na nowe okno wieesz , nie lubię pokazywać wszyscy wiedzą , że jestem nieśmiała ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts