DPS 18.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Heeeej! Nie mogłas otworzyć swoich komentów? Idę zaraz zabrać te tildy. Przepraszam, takie fajne są, że nie mogłam się oprzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Fajna ta Maluszkowa stolnica. Choć ten model z babcią - zdecydowanie najlepszy Mnie też ostatnio naszła refleksja, że nie lubię robić zakupów Ale niestety jeszcze mnie czeka poniedziałkowy wypad z Tomciem po ostatnią porcję prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Hej, hej! Depeś.., otworzyła, otworzyła jeno nie miałam co gadać, a i padnieta byłam po robieniu tego kuferka. Dzis mnie palce prawej reki, bolaly od lakierowania. Bohaterka! . A te tildy, to takie sobie. Anoreksje maja chyba. Aniu jaki ładny awatarek. Trzymam kciuki dla Twojego taty i pamiętaj, ze w razie czego, to daj tylko znać. U nas nie wersal, ale nadrobię ciepełkiem. Cos mnie zmęczenie dopadło. No i stwierdziłam, ze cały ten decoupage, to całkiem nie zdrowe zajecie. Kurka jak narkotyk. Wciąga. Stos prania mam do prasowania a ja wciąż tylko dumam co by tu jeszcze sie nadawało do pomalowania i obklejenia. Szperam po domu i wyszukuje. Nawet jakieś drewniane pudla znalazłam, ale mąż nie pozwala mi tego zabrać. Mówi, ze to bardziej skomplikowane takie cos zrobić niż cały ten decoupage. Nie wiem jak to sie nazywa, takie dwukolorowe drewno, z jakimś wzorkami czy coś. Nie znam sie, ja ze wsi jestem. Ale decoupage zdecydowanie ładniejszy. Na razie uzbierałam kilka butelek i znalazłam takie pudlo, brzydkie, ciemno zielone, ze twardej tektury, czy czegoś, cos na wzór tych pudelek w których kupuje sie zestawy sztućców. Na szczęście to mąż pozwolił zabrać, wiec poszło pod pędzel. Jak będą zdjęcia to pokaże, before i after. A tak w ogóle to zjadłam sama pudlo pierników. Mąż czeka na Święta, mówi, ze to nie frajda teraz jeść pierniki. No Świat łatwiej sie doczekać..., ale czy ja wszystkiego nie zjem do tego czasu..., to nie wiem... p.s. Czy te moje wypociny ktoś prócz Depsi mojej kochanej czyta? To ja powiem tak jak Dandi3.., proszę zostawić ślad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 19.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A czytają,CZYTAJĄ - spójrz na licznik .. Ten kuferek to dla mnie ? W Auchan spadły jeszcze ceny kuferków na 9 zł. A to co znalazłaś i jest drewnem 2 kolorowym - to pewnie intarsje ... i mąż ma rację - trudna to sztuka i droga.... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 No ładnie, to ja tutaj tildy spod serca wyrywam, a ona od anorektyków. Mnie tam się podobają, zwłaszcza reniferek mnie rozwala, śmieszny taki. Wiesz, ten Twojny to zasadniczy taki jest. Że pierników to teraz nieeee, że to, że tamto... Całe szczęście, że to dobry chłop. No jak te pudełka z intarsją i różnym drewnem są, to może rzeczywiście drogie i ważne, lepiej nie ruszać... Rób słoiczki z owocami i butelki, będą cudne na dżemy i soki! Jak zrobisz więcej, to przyślesz, goście na pewno chętnie u nas kupią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A dobrze, ze mowicie, ze te pudelka to cos wartosciowego, bo mi nie wygladaja na takie. Ja glupia bym to wziela i pomalowala. Dobrze, ze za maz wyszlam. MARTINA1 nie bylam jeszcze w Auchan. Nie mam jak sie wybrac, pewnie dopiero po Swietach sie wybiore. O jaki kuferek pytasz, bo nie wiem? No to dzis beda fotki nowych prac. serwetnik http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08926.jpg Zegar i przerobione pudelko zegar 29cm/20, pudelko 33/23/11 http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08937.jpg Zochny dziela http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08941.jpg brazi kufer w trakcie pracy..., reszte pokaze jak braza otrzyma paczke http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08906.jpg http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08907.jpg A tutaj moje pudelko, zanim zostalo przerobione http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08905.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 19.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Pytam o to co zamówiłam ............ i wygląda mi na to 2 (róże herbaciane ) -choć mogę poczekać ..... Be te róże to 100% zgodności z zamówieniem .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A dobrze, ze mowicie, ze te pudelka to cos wartosciowego, bo mi nie wygladaja na takie. Ja glupia bym to wziela i pomalowala. Dobrze, ze za maz wyszlam. ... No to dzis beda fotki nowych prac. Zegar i przerobione pudelko zegar 29cm/20, pudelko 33/23/11 http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08937.jpg Aaaaaaa!!!!!!! Jakie cudne!!!!!!!! O matko, w życiu bym niczego takiego nie zrobiła!!!!! Zeljko - jesteś artystką, naprawdę. Zosiu - no wiedziałąm, że Ty masz talenta też różnorakie, słowo daję! Śliczności świąteczne to są, te Twoje ozdoby. Eeee, idę coś robić, w kompleksy popadłam i mam bardzo niską samoocenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 tutaj serwetnik w innej odslonie http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08928.jpg MARTINKO widze, ze podobny gust mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 19.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Przyznaj sie zapomniałaś o zamówieniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Pamietam, pamietam. Jak ja obiecam cos to nie zapominam o tym. Tylko przez to, ze malo mobilna jestem i zalezna od bossów, to moze troche potrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 19.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ok. masz świąteczne rozgrzeszenie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A z allegro to w koncu jak jest? Trzeba pewnie od sprzedanych tam rzeczy tego typu, odprowadzac podatek. Musze poczytac na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A z allegro to w koncu jak jest? Trzeba pewnie od sprzedanych tam rzeczy tego typu, odprowadzac podatek. Musze poczytac na ten temat. Allegro nie udostępniło US danych swoich użytkowników Pomimo prób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 O wiem juz, doczytalam. To jest tak: moge sprzedawac bez podatku, rzeczy starsze niz pol roku. Wiec na razie sie wstrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Zeljko - no co mogę powiedzieć, no bardzo bardzo Jeżeli to są pierwsze próby - to co dopiero będzie się dalej działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Tak, tak jak mi maz zamknie dostep do konta, to juz nic nie bedzie sie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Żelciu! Czytam! Czytam i nieustannie podziwiam! Ja to tylko przetwory umiem robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 O, a ja nie umiem. Widzis, kazdy cos umie i cos tam nie umie......, poki sie za to nie zabierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Widzis, kazdy cos umie i cos tam nie umie......, poki sie za to nie zabierze. No i właśnie o to chodzi Mogę Cię nauczyć uprawiać koperek wiosną i latem. Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts