Żelka 03.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ucze sie, ucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 CUDA PO PROSTU CUDA .... Ta skromność Żelko naprawdę nie na miejscu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ucze sie, ucze... Nie się, tylko innych mogłabyś uczyć! Piękne! To wszystko z serwetek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 MARTINKO1 ja juz sie z tej skromnosci raczej nie wylecze. rasiu swiece sa z serwetkami, takie obiadowe, ten pierwszy zegar i pudelko, to serwetka ryzowa, roze, to papier do decoupage, a te deseczki dla dziewczynki, to takze papier. tutaj mozna zobaczyc wieksza fotke, nie chce wklejac bo sie strona rozleci http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08979.jpg?t=1262556488 http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08971.jpg?t=1262556431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 SUPER to powiększonko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ależ piękne rzeczy robisz melduję że córka fotkę zrobiła, ale jeszcze nie wrócili z wesela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.01.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to baluja wciaz. Jak wroca, to koniecznie wklej fotke. Jak tam nasz Maciek? Co porabia? Juz pewnie cos gaworzy i smieje sie glosno. Takie dziecie na pewno odmladza, jeno nie kazdy odwazny jest. A dzieki, za pochwaly. Fajne w tym calym decoupage jest to, ze mam jakis efekt mojej pracy, bo wszystko inne co robie, to robie i za chwile nikt nawet nie pamieta, ze cos zrobilam. No i ciesze sie jak male dziecko, ze jednak mi sie cos w zyciu udaje. Mam nadzieje, ze kiedys uda mi sie zrobic bombki i jajka wielkanocne.., choc czesciowo takie piekne jak u naszego Kasiorka. To takie moje male marzenie na przyszlosc. Musze doczytac jeszcze o tym jak to sie robi, no i na pewno dokupic duzo rzeczy, bo nie mam nic z kolorow zlota, perelek i swiecidelek, a pewnie do tego i inne kleje beda potrzebne, inny lakier, blyszczacy a nie pol mat jaki ja mam..... Mnie strasznie ciagnie do staroci, wiec na pewno przez jakis czas porobie cos w tym stylu. Trzymaj sie, mloda mamo i ukochaj Maciusia od starej ciotki Żelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dep, no jak tylko uwazasz, ze ja moge Cie czegos nauczyc..., To ja chetnie sie tego podejme. Beda fotki, bedom. No to ja się bardzo cieszę i za słowo Cie trzymam. No i - jak to, za chwilę nikt nie pamięta? Przecież wszyscy wiedzą, jakie cudeńka haftujesz i malujesz zawsze na aukcje! I jeszze nie tylko na aukcje, ludziom wysyłasz w prezencie... Wiem na pewno, bo sama dostaję. Też chcę, ale najpierw to takie butelki i słoiki, na moje przetwory. No i takie różne prostackie rzeczy, doniczki jakieś czy wazoniki, ze zwykłą farbą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.01.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a ja poproszę komplet bombek - mogą być choinkowe i mogą być na następne Święta Ślicznie Żelka - podziwiam i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.01.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No to baluja wciaz. Jak wroca, to koniecznie wklej fotke. Jak tam nasz Maciek? Co porabia? Juz pewnie cos gaworzy i smieje sie glosno. Takie dziecie na pewno odmladza, jeno nie kazdy odwazny jest. A dzieki, za pochwaly. Fajne w tym calym decoupage jest to, ze mam jakis efekt mojej pracy, bo wszystko inne co robie, to robie i za chwile nikt nawet nie pamieta, ze cos zrobilam. No i ciesze sie jak male dziecko, ze jednak mi sie cos w zyciu udaje. Mam nadzieje, ze kiedys uda mi sie zrobic bombki i jajka wielkanocne.., choc czesciowo takie piekne jak u naszego Kasiorka. To takie moje male marzenie na przyszlosc. Musze doczytac jeszcze o tym jak to sie robi, no i na pewno dokupic duzo rzeczy, bo nie mam nic z kolorow zlota, perelek i swiecidelek, a pewnie do tego i inne kleje beda potrzebne, inny lakier, blyszczacy a nie pol mat jaki ja mam..... Mnie strasznie ciagnie do staroci, wiec na pewno przez jakis czas porobie cos w tym stylu. Trzymaj sie, mloda mamo i ukochaj Maciusia od starej ciotki Żelki. po pierwsze to jakas Ty stara ciotka po drugie - tak jak pisała Depesia - jak to nikt nie pamięta??? wszyscy wiedzą że piękne krzyżyki wychodzą spod Twojej ręki i malunki również ! po trzecie - weselnicy wrócilii wczoraj wieczorem umęczeni bo 2 dni balowania i jazda z Przemysla do Wrocka zdjęcie jest, ale takie razem z mloda parą nie ma samego obrazka ale postaram się coś wkleić i tak po czwarte - Maciejek ukochany potrafi śmiać się juz w głos i opowiada po swojemu - kochany jest ! pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Depsia to bedziemy butelkowac jak przyjedziesz. Zochna Ty druga bombki zamawiasz. Chyba czas zabrac sie do roboty bo rok szybko minie. Ivo jak ja bym takiego smiechu i gaworzenia chetnie posluchala. Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplutko w te chlodne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja Cię bardzo proszę Żelko, żebyś przestała bajdurzyć w stylu: "przynajmniej tak ładne ja u ..."!! Robisz piękne rzeczy, czego przykładem są moje koniki i kufer, więc sama rozumiesz!!! Skup się, bo niedługo będę miała kasę na zegar Pozdrowionka serdeczne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 braza szefowo, to ja juz sie skupiam. Nawet ostatnio na jakiejs stronie widzialam bardzo ladne i ciekawe wzory zegarow i kurka nie moge znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Spoko, znajdziemy jak przyjdzie pora! Mam w planach jeszcze inne więc się naprawdę skup Buziaki dla Stefcia http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 05.01.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Hm ,Żelko - mamy umówione pogaduchy.... - kiedy masz wolną chwilkę ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witaj Żelko, jakoś dawno mnie u Ciebie nie było a tu takie cuda pokazujesz Masz wielki talent i serce cieplutko trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zelko bardzo mi sie podobaja twoje pracki baaardzo !!!! mnie od wczoraj chodzi po glowie grawerowanie no tak, nie moge sie nudzic ...prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dzień dobry! Zimno i pięknie jest na dworze, tylko w kominku napalić i po powrocie ze spaceru siadać do prac różnych ciekawych! U mnie dzisiaj w planie szycie fartuszków na krzesła kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 MARTINKO1 napisalam Ci na pv. Gosiek hej! Ja tez dawno nie bylam u Ciebie. Kiedy przeprowadzka? Jezeli o decou chodzi, dzieki za pochwaly, chetnie cos zrobie, jesli bedzies chciala. To dotyczny takze froschi. Jeno musicie kupic wszystkie materialy i zaplacic za przesylke, bo bym zbankrutowala. Trzymajcie kciuki, jutro jade ze Stefciem na kontrole do lekarza. p.s. nowa strona jak dobrze, bo sie od razu otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok Zelijko dla Ciebie i Twej rodzinki życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts