Żelka 05.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dziekuje Aka, dla Was takze wszystkiego dobrego i szczesliwych tylko dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No jednak jutro nie jade. Lekarz odwowal, podobno za mlo pacjentow by mial. A On jednak przyjezdza z Poznania na caly dzien, wiec dla kilku pacjentow to mu nie warto. No nic, czekamy na wiesci, kiedy teraz ma byc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kurczę, rozumiem motywację lekarza, chociaż na pewno jesteś zawiedziona i rozczarowana - i to jakby rozumiem jeszcze bardziej... Czy Stefek może tak długo czekać na tę konsultację? No bo chyba trzeba jakoś na bieżąco sprawdzać jego postępy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 oj , mam nadzieję , że nie będziecie zbyt długo czekać i wierze również w poprawę stanu ....inaczej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Żelka to przykre takie odwołanie wizyty, szczególnie gdy przydałaby się ocena postępów Waszych Frosch - spadłam z krzesła gdy Cie ujrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 gosiek muszę mieć takie głupawe avatary depeesia m.in. i żelka np.nie życza sobie mnie w poważnej roli juz wstałaś ? mam nadzieje , że sobie krzywdy żadnej nie zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czy ja wiem trochę w krzyżu mnie łupie a i krzesło muszę skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mnie tez lupie. Wlasnie ketoprom wzielam. Dep wizyta kontrolna miala byc na 27.01. ale dzwonili, ze wtedy nie moze wiec przestawil na 06.01. Nawet sie ucieszylam, ze wczesniej. Teraz mowili, ze prawdopodobnie 16. wiec to tez nie dlugo. Spokojnie poczekamy. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. froschia masz racje, innej froschi sobie nie zyczymy. Jestes taka jaka masz byc, doskonala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czytam, oglądam, zaglądam. Nie piszę, ze ładne bo Żelka WIE SWOJE Ale Wy to zdolne babki jesteście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 05.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Pisać ,że CUUDNE poprosić o pokazanie innych fajnych fantów... .i wziąść pod uwagę ,że zamówić na prezent też by się dało za opłatą oczywiście - Szkoda taki talent marnować.... jak chęć do pracy jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a ja poproszę komplet bombek - mogą być choinkowe i mogą być na następne Święta Ślicznie Żelka - podziwiam i zazdraszczam I ja i ja tez. Trzecia w kolejce jestem na przyszlorocze bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 05.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ZOCHNA , ANSI ...E tam na przyszły rok - ściema jakaś - a na zajączka nic zamówić nie chcecie ? Mówi się nie bez kozery w grudniu po południu ...gdygdy nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Żelka zrobiłabys takie pudełko na chusteczki w wersji czarno białej z jakąś Merlinką albo napisami retro? Coś takiego glamour? Chętnie bym cos takiego nabyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 mayland zaraz odpisze na pv. Pewnie, ze bym zrobila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ZOCHNA , ANSI ...E tam na przyszły rok - ściema jakaś - a na zajączka nic zamówić nie chcecie ? Mówi się nie bez kozery w grudniu po południu ...gdygdy nigdy... W moich stronach rodzinnych zajaczka sie nie obchodzi a wiec i u mnie w domu tej tradycji niet. Bombki, chce bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 05.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wykręcik ,ale pomysłowy - pudełeczko dla cioci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 W tym miesiącu jest dzień babci Można już prezenty kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 05.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No to zamawiajcie ... ja już złożyłam zamówionko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wykręcik ,ale pomysłowy - pudełeczko dla cioci ? Nie, nie wykret. bo niby dlaczego??? Nie wrecza sie u nas prezentów na zajaczka i juz, ale obchodzimy i mikolajki i gwiazdke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts