Sonika 06.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 To znaczy, że kufer też zrobiłaś?A jak ja mam taką starą walizkę to z niej też się da zrobić takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 To znaczy, że kufer też zrobiłaś? A jak ja mam taką starą walizkę to z niej też się da zrobić takie cudo? Jaka walizka, z czego zrobiona, przydala by sie fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wydaje mi się, że z grubej tektury, ale musiałabym obmacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jak tak, to sie da zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Żelka, ja sobie obejrzałam te Twoje co nieco i ... zamarłam!!! Toż Ty dziewczyno cuda już robisz!!!! Oooooo, nie daruję Ci, na pewno niedługo coś wymyślę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.01.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A jak ja mam taką starą walizkę to z niej też się da zrobić takie cudo? Zeljka nam się objawiła z nowym talentem! I darzę Ją niezmiennym podziwem za wszystko co robi ale... mam i ja taką tekturową walizkę, która z pewnością pamięta czasy wojny (jakże chciałabym znać jej historię) i nie odważyłabym się okleić jej choćby najpiękniejszym wzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wszystko jest kwestią tego, co dla kogo ważne i jak pamiętać. Oklejona walizka może okazać się przepięknym gadżetem i nie tylko będzie przypominać, ale i będzie na honorowym miejscu - bo będzie piękna. Zeljcia, Ty popatrz, tam lepsze są dla Ciebie te blogi, lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.01.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Znacie kogoś kto kursuje pomiedzy Krakowem a Warszawą i móglby jakąś paczke podrzucić ? Cel - pomocowy ? niedużą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Słonko jak będziesz chciała cos obklejać to się dogadamy, a ta walizę zostaw, zostaw, jak widać na niej historie to bardziej wartościowa jest. Depsia masz racje musze inne miejsce znaleźć, tam sie nie umiem obracać. MARTINKO Ty nic nie kombinuj, bo ja za darmo nic nie chce a na razie kupować niczego nie bardzo mogę. I lepiej dawaj adres gdzie mam przesłać To Coś. Nie cierpię mieć długów. Marudna dziś jestem, a usprawiedliwienia na to nie mam, no chyba, ze to, żem babom sie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.01.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ... A ja lubię, jak mam gładki wzór. Struktura jest fajna, ale gładki jeszcze lepszy. ... Żelko - w sumie ja tez wole gladsze - to moze tak bez tego strukturalnego sniegu te moje bomby by byly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dobra, zrobie jak sobie zyczysz. Ja, z kolei z tych co lubia jak bombki sa bombowe, im wiecej na nich brokatu i cudow, tym lepiej.... Choc, kurka..., tez mam raczej proste... Ale z brokatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.01.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie kombinuję - szukam fajnych możliwości .....i tak jakoś to musi dotrzeć ...więc jak ktoś coś wie,lub ma takie możliwości Krk -Wawa - dajcie znać ... To dla mnie spokojnie rób..... żeby było natchnienie - musi czasami być - Pauza ....więc odpoczywaj bez wyrzutów sumienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja tak sobie mysle, ze nikt nie jezdzi na tej trasie. To juz nie modne jest z Krk. do W-wy jechac. Kto madry by do W-wy chcial jechac? Przeciez ja tu mieszkam. Spokojnie, spokojnie..., my obie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dobra, zrobie jak sobie zyczysz. Ja, z kolei z tych co lubia jak bombki sa bombowe, im wiecej na nich brokatu i cudow, tym lepiej.... Choc, kurka..., tez mam raczej proste... Ale z brokatem. Brokat jak nabardziej -powinien byc Lubie jak sie srebrzy Takie gladkie posypane srebrnym brokacikiem, jakby oszronione. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Zobacze czy u nas w Empiku znajde, jak co to kupie srebrny. Choc ten nasz, co mam tu najblizej, to taki srednio zaopatrzony. Ostatnio nie bylo nawet filcu. A z serwetek ryzowych to mieli tylko dwa wzory i kilka serwetek. Ale brokatu nie szukalam, wiec moze bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Chciałam jeszcze napisać, ze mnie ostatnio tutaj poganiają. Martinka mnie pogania abym decoupagowala i przyjmowała zlecenia. Depsia mnie pogania abym bloga założyła. No i ja im ulegam. Chce powiedzieć, ze jak wszyscy, to babcia tez. Zaczęłam pisać bloga. Ciekawe czy nie skończy sie to tak samo jak z dziennikiem budowy? Baby to jednak są.., jak pogoda.., a ja z tej upierdliwej pogody najwięcej wzięłam..., chyba... To znaczy poza Martina i Depsia, bo One to juz..., szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No a jakis namiar na tego bloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No a jakis namiar na tego bloga? właśnie P.S. cos Ty jadła dzisiaj żeleczko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No Depsia ma namiar, ja nie mam. Malo dzis jadlam, bardzo, bardzo malo... aha http://skarbnicaduszy.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ładnie zaczełaś Dodałam sobie do obserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts