Żelka 07.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzieki. Jeno baby tez nie poznaje sie po tym jak zaczynaja. Chyba. Nie jedzienie szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 E tam zaraz szkodzi...... Wyschniesz i już. Zostanie skórka i kosteczki. Chcesz tak? To schnij U mnie się wątróbka z ziemniakami i sałatka ogórkowa (ogórki w depesiowej zalewie slodko-kwasnej, sa pyszne). Ja zamiast wątróbki jajko sadzone wciagnełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 toż to dlatego żeś nic nie jadła głupotki ci po głowie chodzą po co się odchudzasz ? anorektyczko jedna !!! już mi do kuchni !!! ale raz raz .....bo jak się dowiem , że się głodzisz to....pamiętaj ! znam twój adres paczki z żarełkiem będę Ci wysyłać a że Cię znam i wiem, że nie wyrzucisz to będziesz musiała to jeść depeesia dlaczego zabrałaś żelce namiary , hę oddaj je szybciutko , bo Cie Chesterem poszczuję mayland czy te ogórki są w zalewie curry ? dooobre są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie Frosia, tylko słodko-kwasne. Pokroiłam w słupki i połówki. Dodałam cebulę i papryke w dużą kostkę. Wyszło smacznie i kolorowo. Bardzo nam smakuje. W curry tez sa dobre te Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Frosch nie przepada za słodkimi zalewami woli pikatne ja chyba też .... ale w sumie zjemy wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Bede jadla, bede, jak znowu nie zapomne Ale ja tlumok komputerowy jezdem. no kce na bloga dodac licznik odwiedzin i takie linki z boku - namiary na inne blogi.., i nie wiem jak..., szukam.................................. A taka JoShi to sama umie tworzyc takie cuda. Bosch a ja nawet klikac nie umiem. Marudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A taka JoShi to sama umie tworzyc takie cuda. Bosch a ja nawet klikac nie umiem. Marudze pewnie Joshi z kolei nie potrafi paru rzeczy , które Tobie świetnie wychodzą więc nie marudź tylko poczekaj co napisze Ci Depeesia ja Ci nie pomogę niestety , bo w komputerowych sprawach jetem na Twoim poziomie ...a może i gorsza jadłaś kolację ??? booooo.......pogonię batem , jak Froscha kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No Depsia ma namiar, ja nie mam. Malo dzis jadlam, bardzo, bardzo malo... aha http://skarbnicaduszy.blogspot.com/ no wiecie co ??? myślałam , że to link do jakiegoś serwetkowego bloga dopiero w depeesiowych komentach zorientowałam sie , że link do Twojego bloga mówiłam już , że ze mnie typowa blondynka ? jesooo ile się naklikałam , żeby mieć możliwość obserwowania tego, co napiszesz no nic...najważniejsze, że w końcu mi się udało i ...muszę się przyznać , że chyba troszkę Ci żelko zazdroszcze tej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 froschia jak ja Cie zaraz w ryt... Czy to jakas aluzja do tego, ze mam tylko dwa wpisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 froschia jak ja Cie zaraz w ryt... Czy to jakas aluzja do tego, ze mam tylko dwa wpisy? otóż to, ja nie mam żadnego ....jak pójdę na emeryturę to muszę to zmienić ...założę własnego bloga nie no na serio, żal mi lekko pośladki ścisnął , że Ty coś takiego masz a ja jeszcze nie i co Ty mi ...? w ryt .... ????? w rytmie czego mi wrypiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No nie bede, nie bede... Kochom Cie, wiesz to, no nie?! A takiego bloga jak ja, to kazdy moze miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 08.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 POLECAMY.........POLECAMY ...... .DEBIUT NA RYNKU ...NIEPOWTARZALNY.....PIĘKNY............ http://skarbnicaduszy.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No patrz, ta tez se jaja robi. Ludzieee, co sie robi jak skurcz zlapie. Dzis w nocy mnie w nodze zlapalo, myslalam, ze lozko pogryze z bolu. Po jakims czasie (sto lat to trwalo) minelo, ale teraz mnie boli cala lydka... Nawet jakbym kogos chciala w ryt kopnac to nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 08.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ,,Magnezuje " .... magnez do spożycia ...najlepiej tablety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzieki, wzielam magnez z potasem. Chyba to nie-jedzenie daje sie w znaki. Ide jesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 łał! blog super ! pozdrawiamy z Maciejkiem i zapraszamy do moich komentów - jest parę aktualnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Podaje kwoty wplat 1%. Niestety musze podawac kwoty, bo nie dali nam informacji jaka kwota jest od jakiego US, o co jestem bardzo zla na Fundacje, ale... Tutaj sa kwoty jakie mam: 1 18,10 zł 2 3,60 zł 3 410,70 zł 4 49,90 zł 5 8,80 zł 6 6,80 zł 7 43,30 zł 8 433,10 zł 9 60,70 zł 10 53,40 zł 11 32,40 zł 12 27,90 zł 13 20,00 zł 14 33,00 zł 15 15,30 zł 16 158,30 zł 17 52,30 zł 18 236,60 zł 19 304,10 zł 20 5,80 zł 21 19,80 zł 22 179,90 zł 23 371,80 zł 24 324,70 zł 25 42,10 zł 26 17,20 zł 27 515,00 zł 28 71,90 zł 29 65,80 zł 30 47,60 zł 31 132,00 zł 32 51,00 zł Dajcie prosze znac czy sie odnalezliscie. Moze byc na pv, to bede skreslac z listy. Dziekuje jeszcze raz wszystkim za wplaty. Co do poprawnosci mojego pisania po polsku, to przegrana sprawa. Ale nie wolno sie poddawac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.01.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Myślę, że nie mają prawa utajniać informacji z którego US pochodzą wpłaty, chyba że mają coś do ukrycia , co w naszym kraju jest całkiem możliwe Można by ten temat poruszyć i tutaj: http://forum.gazeta.pl/forum/f,219,Przekaz_swoj_1_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Mi dzis Pani powiedziala, ze fundacja nie dostala tych informacji. To sa dokladne jej slowa. Nie dostali informacji z jakiego US pochodzi wplata??? Mnie zatkalo, normalnie. Czy jest to w ogole mozliwe??????????? Ja nie wiem. Dzwonilam do US bielany ale tam niekt nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzwonilam jeszcze raz do Fundacji. Poprzednio rozmawialam z Pania od obslugi kont podopiecznych, teraz z sekretariatem. to znaczy, rozmowa to nie byla, bo jak tylko dokonczylam pytanie (to samo co przed tym zadalam tej pierwszej Pani), to nas przerwalo. Dzwonilam znou i nigdzie juz nikt telefonu nie odbiera. Wyslalam maila z potwierdzeniam przeczytania. Pytanie to samo. Zobacze. Dla ciekawosci zadzwonilam do Fundacji Mimo Wszystko, z pytaniem czy jesli wplace 1% na konkretne dziecko, to potem bede mogla sie dowiedziec czy moja wplata jest na koncie konkretnego dziecka i bardzo mila Pani wytlumaczyla mi, ze oczywiscie, ze tak, no chyba, ze zaznacze, ze nie chce ujawniac danych, to wtedy juz beda mieli tylko kwote i od jakiego US. A to ciekawe. Tam maja od jakiego US a u nas nie maja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts