MARTINA1 09.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 To może całej podczytującej reszcie chociaż przepisik na taki smakołyk ...w ramach powstrzymania łez żalu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 To może całej podczytującej reszcie chociaż przepisik na taki smakołyk ...w ramach powstrzymania łez żalu ? się prosze częstować dokładka http://www.przepisy-kuchenne.info/wp-content/uploads/2008/12/ciasto-z-pozeczkami-i-serem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 OK. dzięki to drugie to ptasie mleczko ? czy coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Nowy rok, nowe rozliczenia, ludzie pytaja (dziekuje za pamiec) 1% podatku dla mojego Stefka nazwa OPP - Fundacja dzieciom "Zdązyć z pomocą" (dla dziecka nr 267 Stefan Jasiński) numer KRS - 0000037904 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A takiego bloga jak ja, to kazdy moze miec. o nie kochaniutka, nie każdy , ja w tych komputerowych klikankach to daleko w tyle nawet za Frosią jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A takiego bloga jak ja, to kazdy moze miec. o nie kochaniutka, nie każdy , ja w tych komputerowych klikankach to daleko w tyle nawet za Frosią jestem Cos czuje, że oberwiesz za to Tolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ja tam się nie bojam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Kobiety, spokojnie! Jak ja pisze, ze kazdy moze, to moze..., miec bloga. Co sie nameczylam zanim tego bloga poskladalam, to tylko ja wiem, a wciaz nie wiem co, gdzie i jak. Na ten przyklad, czas mam nie tutejszy. Ale z drugiej strony, co mi szkodzi wiedziec ktora godzina jest u lumpa praskiego? Chcecie miec bloga, to raz-dwa, pomoge u bloggerow, bo tam troche juz rozeznanie mam. Bede sie uczyc dalej, bede, jeno czy mi do glowy wejdzie, to nie wiem. I najgorsze, to ta pisownia, bosch............, jak Wam sie udalo tego wszystkiego nauczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 O jak tu poetycko i bloggowo Jeszcze nie widziałam Twojego bloga Żelko, ale zaraz zajrze. Tymczasem chcialam powiedziec, ze napisali do mnie ze sklepu, ze zamiast tego jasnego papieru ryzowego bedzie ten z linku, bo tamten wyszedl byl Tak wiec rob teraz kochaniutka z tymi bombkami co chcesz :) http://www.craftstudio.pl/index.php?products=product&prod_id=217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Czesciowo mam juz zrobione, teraz czekam na reszte materialow i bede robic dalej. Szkoda, ze nie widzialas w jakim duzym pudle oni przeslaly te bombki. Jezeli o bolga chodzi, to prosze dac znac ktore bledy daja za bardzo w kosc to poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 znajomi ---- nie znajomy -popraw wykasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.01.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ... Szkoda, ze nie widzialas w jakim duzym pudle oni przeslaly te bombki. ... Moze to tak dla zmylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.01.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ... Szkoda, ze nie widzialas w jakim duzym pudle oni przeslaly te bombki. oni przesłali.... Nie czepiam - poproszono...- jest jakaś trudność w tej właśnie odmianie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dzieki Martinko, poprawiac wolno, jak najbardziej, moze wejdzie do tego lba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Młoda, jak Ty nie przestaniesz o sobie tak brzydko gadać, to ja Ci naprawdę na doopę natrzaskam. Was też pewnie zasypało, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Żelka daj sobie spokój z tymi popawkami. Ja tam lubię te Twoje słowne potyczki. Sa takie Twoje! W dodatku nie pozwalają zapomnieć o błękitnej wodzie jezior plitwickich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Żelka ja od dawno jestem pod wielkim wrażeniem jak dobrze opanowałaś polski język. Piszesz o niebo lepiej od niejednego rodowitego Polaka i to zarówno jesli chodzi o ortografie jak i styl. Do bloga zerknęłam i bardzo fajnie się go czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Żelka daj sobie spokój z tymi popawkami. Ja tam lubię te Twoje słowne potyczki. Sa takie Twoje! W dodatku nie pozwalają zapomnieć o błękitnej wodzie jezior plitwickich Swieta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts