MARTINA1 09.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 cytat z Żelki : ..,,.Bede sie uczyc dalej, bede, jeno czy mi do glowy wejdzie, to nie wiem. I najgorsze, to ta pisownia, bosch............, jak Wam sie udalo tego wszystkiego nauczyc? " Guzik prawda - jeśli autorka wątku prosi o pomoc w poprawianiu błędów -lepiej chyba pomóc .....A faktem jest ,że pisze bardzo dobrze i zdarzają się jej tylko małe wpadki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 E tam, czepiasz się. Wcale o pomoc nie prosiła, tylko napisała, że się uczyc będzie a to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Żelko, to samo miałam napisać już dawno - tylko wyjść musiałam Chciałabym tak znać jakiś język obcy jak Ty znasz polski - ba, ja chciałabym znać polski tak dobrze jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Se jaja robiom, ja nie moge... Ide spac, bo myslec juz nie moge... Lubie Was wszystkie baby jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Mayland - skąd wiesz ? Żelka niech napisze .. Epopeja się zrobiła.....z 4 słówek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ...: Epopeja się zrobiła.....z 4 słówek.. Uwierz - niemozliwe to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Mayland - skąd wiesz ? Żelka niech napisze .. Epopeja się zrobiła.....z 4 słówek.. Pewnie z kątowni Czy też skątowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Martino - przepraszam Cię, ale nie znasz Zeljki, nie wiesz, jaka jest, nie wiesz więc, że to, co napisałą, nie zawsze powinno być brane dosłownie. Sama często piszę powiedzenie używane w naszej dźwięcznej mowie ojczystej - "poprawcie mnie, jeśli się mylę". I najczęściej wcale to nie oznacza chęci bycia poprawianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Dzień dobry! Martino - uwierz, nie ma żadnego, ale to żadnego powodu, żeby Zeljkę poprawiać. Jest, jaka jest, i to jest Jej urok. Za to Ją lubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 10.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 OK. zgadzam się co do Żelki ...... co do pisowni nie... A POPRAWIĆ NALEŻY TO ...: ....,,,,z kąd – sztandarowy przykład (poprawna pisownia: skąd) jednego z najczęstszych zjawisk w internecie. ....." cytacik z jakiegoś słownika ... Zawsze zadowolona jestem jak ktos mnie poprawi - byle dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No patrz. Jak ktos chce, poprawiac moze, czemu nie. Moj maz tez mnie poprawia i mowi zawsze, ze tylko dlatego, ze jesli bede powtarzac bledy, to sie nigdy nie naucze. W ten sposob, po calych ..., duzo lat..., zalapalam roznice pomiedzy milosc i mylosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 10.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Pisać ,że CUUDNE poprosić o pokazanie innych fajnych fantów... .i wziąść pod uwagę ,że zamówić na prezent też by się dało za opłatą oczywiście - Szkoda taki talent marnować.... jak chęć do pracy jest.... Skoro błędy trzeba poprawiać, to proszę bardzo: w języku polskim nie ma słowa:"wziąść". Jest tylko i wyłącznie: wziąć! To na razie tyle Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.01.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 proszę część Żelciu - mylosc nie ważne jak napisana - ważne , że jest mam do wydania foto-tapetę , którą kupiłam w celu naklejenia na drzwi garażowe - tylko , sierota zamiast zmierzyć przyjęłam, że mają 80 cm. A mają 90 cm Umieściłam w ogłoszeniach drobnych - jakby któraś z Was - zaprzyjaźnionych gospodyń wiejskich - reflektowała , to wypuszczam za symboliczne koszty przesyłki . Przepraszam za prywatę- ale może akurat się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Martinko, dziękuję! Zochna zaraz idę popatrzeć na tą fototapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 10.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 OK. WZIĄĆ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Pozdrowienia zostawiam Żelko, czy wpłata z Poznania za zeszły rok doszła????? Może pisałaś a ja przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Dobry wieczór! Kurczę, z tym wziąć to prawda. Jest wziąć jak ciąć, a nie wziąść jak siąść. I jeszcze bardzo często w mojej okolicy spotykane: kupywać zamiast kupować. Jak słyszę, to aż zęby mnie bolą. Nie lubię też takiego sformułowania: Dziękuję, że... Zawsze mówię: Dziękuję za to, że... Jeszcze parę innych by się znalazło. Przepraszam za te pouczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Żelka daj sobie spokój z tymi popawkami. Ja tam lubię te Twoje słowne potyczki. Sa takie Twoje! W dodatku nie pozwalają zapomnieć o błękitnej wodzie jezior plitwickich Swieta prawda .......i ja lubie pisownie Zelki ....cudownie sie Ją czyta i zazdroszczę z głębi serca ,że tak pięknie nauczyła sie pisać i mówic w innym języku ...a przecież tak naprawdę nikt nie jest doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Podaje kwoty wplat 1%. Niestety musze podawac kwoty, bo nie dali nam informacji jaka kwota jest od jakiego US, o co jestem bardzo zla na Fundacje, ale... Tutaj sa kwoty jakie mam: Podaje nizej zmieniony Dajcie prosze znac czy sie odnalezliscie. Moze byc na pv, to bede skreslac z listy. Dziekuje jeszcze raz wszystkim za wplaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzień dobry zasypane zostawiam i pędzę dalej, na szufli jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts