Sloneczko 18.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A zegarek myśliwski zapisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nie moge wejsc na strone, ale bede probowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Bombki nowoczesne - obrazkow niet - mialy byc szare i sliwkowe http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC09129.jpg http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC09137.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Miki kochana - sa przesliczne Takie, jakie wlasnie mialy byc. Bez zadnych obrazkow :)Barrdzo bardzo dziekuje. Na pewno jak tylko dojada -zaraz sobie powiesze. To nic , ze choinki juz nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Uf, ulzylo mi. Wiecie jakie to nie latwe jak robisz cos dla kogos. Niby instrukcje mam, niby wiem jakie to ma byc, ale wciaz sie obawiam czy sie spodoba. Ale ciesze sie, ze o takie cos Ci chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cześć, ciocia Zeljka! Jakie piękne bombki zrobilaś dla Ansi, az Jej pozazdrościłam. Idę szybko czytać dalej, żebym do północy zdążyła forum przejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ale czad sliczne te bombki i do tego moje kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A widzisz, widzisz Miki, tak sie martwilas. Ja od razu wiedzialam, ze beda piekne. Pewnie kiedys jeszcze zamowienie na kolejne zloze :) Ja ci od razu radze fabryke bombek zalozyc. Przez caly rok nadziergasz roznych - i z obrazkami i bez -w pudeleczka w komplety popakujesz i do sprzedazy wystawisz. Kolejki beda -zobaczysz - a ja wszystkie szare czarne, moze tez błyszczace biale i fioletowe wykupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hej, no Żelciu Wydaje mi się, że Ty po nocach na tajnych kompletach się uczyłaś Ślicznie. Ja też bym miała zamówienie - jak tylko byłyby wolne moce przerobowe. A co te bombki mają w środku - jeżeli to nie tajemnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Zochna - te bombki styropianowe sa w calosci i rozne rozmiary moga miec. Widzialam tez w sklepie drewniane bombki i szklane do malowania wewnatrz tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No to fajnie, ze Wam sie podoba. Styropianowe jednak nie sa bardzo gladkie. Trzeba przykryc strukture styropianu, i dlatego farby naklada sie duzo i gesto, co daje troche taki efekt porowaty, ale nie styropianowy. Kupialam pare dni temu w empiku duze styropianowe, maja 10cm. Te sa troche lepsze, bo styropian bardziej gladki i nie odpadaja mu te kulki z ktorych jest "ulepiony". Do decoupage z obrazkami zdecydowanie lepsze beda plastykowe, lub szklane. Te ktore kupilam zrobilam z obrazkami, ale musialam wszystkie zrobic na spekaniach, bo nawet trzy razy pomalowana bombka styropianowa nie chciala byc gladka i nie dalo sie przykryc tego styropianu. Teraz jak jest krack-spekania, to juz da sie to przyjac jako bombke. Jednak jesli bombki maja byc gladkie, to tylko plastyk lub szklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tutaj kolejna butelka.http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC09120.jpgI bombki decoupage, brakuje zawieszek, bo nie mam. http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC09146.jpghttp://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC09147.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Hop. Bombki przepiękne. Butelka też niczego . Ciekawe kto ją wcześniej opróżnił Żelko - przekaż Stefkowi , że ja dzisiaj Waglewskiego słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A najładniejsza bombka to ta z aniołkiem. Butelka - pięęęęekna!!! Jeszcze jakby z nakrętką, napisem i zawartością - najdroższy nawet łyskacz się chowa czy koniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Hej. Butelka z dawnych czasow, nie pamietam kto nia przesiaknal. Bombki duze, 10 cm, nowe dokupilam i bede robic, jak mnie przestanie mdlic na widok pedzla i gabki. Depsia ten aniolek to Twoja serwetka. A na tej innej sa reniferki od froschi. Mam zamiar zrobic tez bombki wsazkowe. Moze do Swiat sie wyrobie. p.s. powinnam jajka robic a nie bombki p.p.s. dzis caly dzien mysle o an.i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Żelko, co to sa bombki wsazkowe? Moze ja tez takie chce? Czy te moje tez sa 10 cm - bo juz nie pamietam Co u an.i? - bardzo lubie ja czytac, ale jakos dlugo ostatnio Jej nie ma Po minie Twojej wnioskuje, ze cos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 zaponialam napisac, ze Twoje bombki tez sa bardzo ladne (chociaz z obrazkami :) ) Najbardziej podoba mi sie ta na force pod butelka, obok tej z czerwonym :) Ale precyzyjnie opisalam, co? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Żelko, co to sa bombki wsazkowe? Moze ja tez takie chce? Czy te moje tez sa 10 cm - bo juz nie pamietam Co u an.i? - bardzo lubie ja czytac, ale jakos dlugo ostatnio Jej nie ma Po minie Twojej wnioskuje, ze cos nie tak To na przyklad takie http://www.bazardekoracji.pl/Bombka-wstazkowa-cinfo-pol-40.html an.i miala zawal. Nie dlugo do nas wroci, na szczescie, ale zla jestem na tego faceta, ze ja tak zalatwil. I wszystko przez babe. Brrr. Wiem, ze to zycie i ze tak bywa, ale szkoda mi kobitki bo to dobra dusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aha, pisalas, ze Twoje bombki sa 8 cm. I pewnie tak jest, bo te moje sa 10cm i wieksze sa. Co prawda, zamowilam z Netu tez 8cm, ale to co przyszlo jest mniejsze od Twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To na przyklad takie http://www.bazardekoracji.pl/Bombka-wstazkowa-cinfo-pol-40.html ... O rany, ale slicznosci Jakby tak srebrno czarne wyczarowac? - Pmysle przed kolejnymi swietami A tak powaznie - Żelko - jak juz znowu bedziesz moga patrzec na pedzel i gabke- to zamowie u Ciebie kolejne 4 bombki srebrne, ale...10 cm. Nie speszy sie wcale - daj tylko znac, jak bedziesz naprawde miala czas i checi i sily do kolejnego zamowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts