anSi 19.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Trzymam kciuki za an.i i wysylam pozytywne mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Okej. Dam znać. Ustalenia mozemy robic juz teraz, jeno do roboty sie wezme deczko pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 żeleczka będę miała być może do Ciebie mały romansik z Froschem ale to jeszcze nic pewnego , więc nie musisz się obawiać tego trójkącika P.S. śliczne te bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 froschia wez mi Ty to kochana narysuj, bo nic nie skumalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Okej. Dam znać. Ustalenia mozemy robic juz terac, jeno do roboty sie wezme deczko pozniej. Oczywista oczywistosc, ze pozniej Żelko - tylko znowu musisz mi napisac - ile czego mam kupic Widze, ze tu jakies konfiguracje geometryczne powstaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 froschia wez mi Ty to kochana narysuj, bo nic nie skumalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 anSi Ty Kochana najpriew zobacz na zywo te bombki a potem bedziemy gadac. froschia pomysl swietny, cos bedziemy probowali zalatwiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 oby się udało idę zobaczyć co naskrobałaś nowego na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 byłam dziś pierwszy raz na Twym blogu...zaczytalam sie, a przy tym wzruszyłam, uradowałam, pocieszyłam.....pięknie opisujesz swe przemyslenia i przeżycia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzieki Aka. Pisze, bo moze ktos znajdzie w tym jakies swiatelko. Buzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.01.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Fajne bombki, fiu, fiu! Szkoda, że taki styl nie pasuje do moich wnętrz, bo z miejsca bym myslała, jak je wykonac (albo gdzie zakupić)!... Ciekawe, czy sa jakieś nowoczesno - minimalistyczne decoupage, jakoś mi trudno sobie wyobrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.01.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 anSi Ty Kochana najpriew zobacz na zywo te bombki a potem bedziemy gadac. ... Żelko - czy to moje szczescie dotarlo do Ciebie, bo cos telefonu dzisiaj ode mnie nie odbiera sure - no wlasnie moje bombki to takie bardziej moderne ( te srebrne i fioletowe) A Ty o jakich myslalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Bombki wstążkowe fajne, ja to bym takie szyszki sosnowe ze wstążek porobiła. Jeszcze na blogu dzisiaj nie byłam, zaraz lecę. No, ciotka, ja widzę, że Ty na nudę nie będziesz teraz narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 sure - no wlasnie moje bombki to takie bardziej moderne ( te srebrne i fioletowe) A Ty o jakich myslalas? aaa... ..te mi się wczesniej nie otworzyły (znaczy, fotka)! ...to ja je sobie teraz dokladnie obejrzę, bo wyglądają fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Żeleczko zaczytałam sie na blogu i.... przytulić sie tylko przyszłam bo pisać nie mogę. Słów nie znajduję jak wielką troskę poczułam a przy tym tyle ciepła, że od stóp po czubek głowy mnie zalało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Żelko ... nikt mnie w życiu tak cudownie nie okradł z całego wieczoru ... Pisz ... Mam pralkę ...zmywarkę ... niech robią ...ja się pouczę jak być dobrym człowiekiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ale tu pieknie!!!! Dziekuje dziewczyny, bardzo, za wszystko. anSi Twoje szczescie wlasnie wyjechalo. Co za mily, przesympatyczny czlowiek. No to pozdrawiam Was babki i dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 .. anSi Twoje szczescie wlasnie wyjechalo. Co za mily, przesympatyczny czlowiek. ... No to ladnie sie zasiedzialo Po nocach spac ludziom nie daje No i wiadomo dlazego telefonu nie odbiera Dziekuje Miki jeszcze raz i dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja tez dziekuje. Spita dobrze. Pilnuj kota aby psiakowi drzwi nie otwieral, skubany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Żelciu, ja tylko chciałam zameldować,ze w kawiarni zostawiłam parę zdjęć moich smyków Jeśli masz się dzięki nim uśmiechać, będę wklejać takie zdjęcia jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts