Żelka 26.01.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dzien dobry! Mi nic jest, jeno musze wiecej jesc i spac. Dzis udalo nam sie przespac 8 godzin. jea Ty zawsze wiesz, kiedy przyjechac i co powiedziec, aby czlowiek poczul sie lepiej. Na nartach juz byles u Żabojadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dzien dobry! Mi nic jest, jeno musze wiecej jesc i spac. Dzis udalo nam sie przespac 8 godzin. jea Ty zawsze wiesz, kiedy przyjechac i co powiedziec, aby czlowiek poczul sie lepiej. Na nartach juz byles u Żabojadów? Dobry ale zimny Byłem Żelciu, w niedzielę wróciłem...tam było zdecydowanie cieplej. Na tarasie knajpy na wysokości 2400, było w słońcu +25. link do hotelu gdzie byliśmy http://www.snowtrex.pl/index/popup.php?sei_id=13&id=9300 tu mieścina http://picasaweb.google.pl/jeanowa/ValCenis?authkey=Gv1sRgCIixhcfIttmmtAE# tu widoki http://picasaweb.google.pl/jeanowa/ValCenis16012010?authkey=Gv1sRgCOXXvYaPnZ-hvAE# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Co Ty do mnie mowisz? Co to jest +25? A jakies fotki z wyjazdu bys tu nie fkleil? Chociaz widoczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Co Ty do mnie mowisz? Co to jest +25? A jakies fotki z wyjazdu bys tu nie fkleil? Chociaz widoczki. już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 I juz wiadomo Żelko, co na nogi Cie postawic moze To dobrze, bo terapia - jak widac skuteczna. Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Królik, co Ty gadasz.. może nie doktor ale z tym drugim to bym polemizowała... chyba masz coś ze wzrokiem Nie ma! Bo Ty jesteś przystojny. Wiem też na pewno, że uroczy i bardzo szarmancki i wszystkie baby Ciebie chcą. Pięęęknie w tych górach, super, że taki wyjazd sobie zrobiłeś! Zeljcia, ja mam nadzieję, że i Ty w tym roku pojedziesz, wiesz gdzie. U nas dzisiaj jak wszędzie, słoneczko i ostry mróz. Kurczę, chyba troszkę jak na Syberii. Trzeba się cieszyć, że nie ma deszczu, wiatrów i chmur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jea dzieki za fotki, piekne wszystkie, te gdzie Ty, najpiekniejsze. Depsia Ty nie gadaj w imieniu wszystkich bab, no. Bo ja, na ten przyklad, podziwiam tylko i wcale nie chce. Ba, ja nie lubie takich co to im sie obcych mezow zachciewa. To bylo powaznie a teraz zartobliwie... Ja piernicze (od "piernik", aby nie bylo) ale zimno. Dobrze, ze nie musze dupy (od "tylek", aby nie bylo) z domu ruszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No i musiałaś powiedzieć, musiałaś? Ech, Ty, taki piękny komplement mi skopałaś... Teraz to on już nie zechce wierzyć, w ogóle nie zechce... Ja pierniczę, u nas dzisiaj ma być w nocy -21*C! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.01.2010 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Królik, co Ty gadasz.. może nie doktor ale z tym drugim to bym polemizowała... chyba masz coś ze wzrokiem Nie ma! Bo Ty jesteś przystojny. Wiem też na pewno, że uroczy i bardzo szarmancki i wszystkie baby Ciebie chcą. Pięęęknie w tych górach, super, że taki wyjazd sobie zrobiłeś! Zeljcia, ja mam nadzieję, że i Ty w tym roku pojedziesz, wiesz gdzie. Cze dziewczyny Wzrok u WAS z pewnością szwakuje, proponuję zmianę okulisty Co do innych rzeczy,to...ja na emeryture się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 przyszłam się przywitać patrzę ...a tu żelka mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Oj, froschia a to niby czemu? Jeśli Ci chodzi o to wczorajsze...to...., po pierwsze, co ja się tam znam.., po drugie.... Moja mama tez jest druga żoną. Jeno, tam gdzie juz sie posypało, nikt nic nie rozwala. Życie ma wiele odcieni, ja tylko drapieżników i agresorów nie lubię. Choć też, zawsze mowie, nigdy nie mów nigdy. tfu, tfu.... Raz byłam zakochana i wiem, że miłość rozum potrafy odebrać... Dziś nasza anSi ma urodzinki. Te takie, co ja miałam rok temu. Teraz przeszło na anSi. Więc kfiatki fklejam i życzę wszystkiego dobrego w dojrzałym życiu. Od dziś juz nie jesteś smarkula. http://www.e-kwiaty.pl/images/bo002-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jeaczka miałam na myśli szaleję normalnie za nim , nic nie poradzę frosch o nim wie i w pełni akceptuje o Kochana Ansi duzo szczęścia i spelnienia najskrytszych marzeń !!! wiekiem się nie przejmuj - my z żelką się nie zmieniłyśmy to i tobie nic nie będzie P.S. skasowałam kwiatki coby żelce i innym transferu nie zżerały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 żelka ty aparatko widziałam twoj podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć Dziewczynki anSi, wszystkiego najlepszego od tej, która podobnie jak Frosia i Żelka, tylko dużo wcześniej ...teraz będę czytać kilka ostatnich stron, bo nie łapię co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dla anSi wiele, wiele dobrego życze z okazji tych co niewiem czy jeszcze miałam, czy nie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jeaczka miałam na myśli szaleję normalnie za nim , nic nie poradzę frosch o nim wie i w pełni akceptuje No to jesli jeszcze zona jea akceptuje, to ja nie mam nic do powiedzenia. Ludzie maja swoje zwyczaje, nie bede swoich narzucac, bo niby po co.. Nawet zazdrosna nie jestem, bo wiem, ze jea da sie lubic. Mi też. Tola Ty nie trac czasu z tym czytaniem, u mnie zawsze tylko o glupotkach. p.s. Jak to ladnie, ze tutaj dla anSi tyle kwiatów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 żonę jea też bardzo lubię (ona mnie chyba tez ) krzywdy bym dziewczynie na pewno nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No to wszystko ok. Pojade chyba do tego sklepu..., a nie chce mi sie.., jak nie wiem co... Poza tym odsniezylam wszystko i wciaz sapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Kochani jestem bardzo milo zaskoczona, ze tu tyle serdecznosci dla mnie. Dziekuje wszystkim - Żelce - ze w swoich komentarzach miejsca mi - powsinodze bez wlasnego dziennika - uzyczyla i kwiaty piekne wkleila, froszce, Toli ( ktora od zawsze w ukryciu podczytuje i zazdroszcze, okrutnie wszystkiego i Ace z Ina (nie wiem, czy dobrze odmienilam nick ) i wszystkim innym, ktorzy cieplo dzisiaj o mnie mysla Sprostuje jedynie, ze te magiczna bariere, po ktorej ponoc zycie sie zaczyna przekroczylam juz wczesniej, tak wiec teraz byle...do setki Juz niewiele zostalo http://1.bp.blogspot.com/_AhjLPBv57DI/SezhuJmGlsI/AAAAAAAAAkw/k7MskhKTdl0/s400/Obrazek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 anSi, nic sie nie przejmuj, Wy z mężem na nastolatków wyglądacie. Z reszta jak to mówią, abyśmy tylko zdrowy bili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts