_Beti_ 15.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/wielkanoc/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.04.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Zelijka, wesołego jajka, kolorowego zajączka, mokrego dyngusa oraz pogodnych, radosnych Świąt !!! http://kartki.onet.pl/_i/d/baranek2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAGRA 17.04.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ZRROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT http://kartki.onet.pl/_i/m/wielkanoc03.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Wszystkim dziekuje za zyczenia i zapraszam ponownie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Wszystkim dziekuje za zyczenia i zapraszam ponownie.... Jak zapraszasz to skożystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.04.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ja też,ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja też,ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zeljka teraz wiem co znacza dobrze zrobione kable w rowkach Ile razy jestem na budowie tynkarz za każdym razem psioczy że kable wystają bradzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nasz elektryk inaczej nie chcial robic, tylko tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 pozazdroscic elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No. Do tego mlody, jeszcze 30 nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 21.04.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zejlka,domek super idzie do przodu,ale Ci zazdroszczę!!!Wrócilam z urlopu i własnie przekopałam sie przez wszystkie wyceny-okien, dachu, rekuperacji,ogrzewania itd. koszmar jakiś ceny tak rózne, że nie wiem co robic. W poniedziałek podpisuję umowę z wykonawcą, ale ruszam w lipcu niestety.A z aparatem trzymam kciuki!!! moja Iga ma 3 lata od 3 msc ssie kciuk- co oczywiscie bardzo nam sie podobało na poczatku, teraz to zgroza. Zgryz do kitu, spi z otwarta buzią, chrapie, zgrzyta zebami, non stop katar !!!Aparat laduje co chwilkę w innym miejscu!!! Pomalowałam brzeg fluroescencyjnym pisakiem dla dzieci i łatwiej mi go teraz lokalizować. Pozdrowienia dla twoich facetów.aga[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Podusie REWELACJA!!! Mi by się takie marzyły w mojej przyszłościowej sypialence!!!1Ale talentow(?) no moze bardziej cierpliwości i czsu by nie starczylo !!! A w sklepach, takiego ardzydziela niestety NIE UŚWIADCZYSZ!!! BRAWO!!No i kabelki!! Jestem pełna podziwu!!U mnie, w porównaniu z tym co ujżałam na Twoich zdjątkach, po prostu CHLEW!!Niby kąty zachowane i wszystko "po Bozemu" ale do Was to Bradzo daleko!! GRATULACJE!! Wygląda to to imponująco, nawet wzorcowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Mencel, dzięki. My w zeszłym roku zaczynaliśmy w czerwcu i do jesieni się udało skończyć stan surowy otwarty, nawet czasu nam zostało nie mało, ale już nie było co robić. Wam się tez uda. A to dobrze, ze wszystko dokładnie przygotujecie bo u nas to z tym średnio było.Nasz geodeta nam podpowiedział jak to się robi jak szukasz okien, drzwi i całej tej reszty...Jak już masz jeden kosztorys idziesz do innych zrobić jeszcze i drugi, mówisz im, ze już jeden masz i niech zrobią tak aby cię ich oferta mogła zainteresować (nie pokazujesz im tego pierwszego kosztorysu, tylko dajesz ten sam kosztorys ale ceny sobie na komputerze wywalasz, wiec dostają to samo tylko bez kosztów, koszty już dodają swoje). Jak oni ci dadzą swoje i okaże się, ze są trochę lepszy, to wracasz do tych pierwszych i mówisz, ze dziękujesz bo masz lepsza ofertę, no chyba, ze oni cos opuszczą...I tak latasz, aż dostaniesz to co cię zainteresuje na tyle, ze już się decydujesz na kupno...Mój mąż w ten sposób latając pomiędzy trzema sprzedawcami materiałów na dach „zaoszczędził” prawie 10.000. O tyle się różniła końcowa oferta od tej pierwszej.A okna kupowaliśmy w jednej firmie ale za to u nich jeszcze zamawialiśmy parapety wewnętrzne i zewnętrzne, drzwi wejściowe i bramę garażowa i z uwagi na duże zamówienie ceny zrobili się dosyć atrakcyjne... Trzeba kombinować aby cos zawsze urwać z tych cen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Alfredo, dzięki. Te poduszki to materiał len, już leżał u nas z 10 lat, aż mi przyszło cos z tym zrobić. Ja niestety nie umiem szyć, nawet prostej kreski nie pociągnę, ale w rodzinie jest zdolna babka, wiec dokupiłam tą ozdobna taśmę i dałam zrobić. Pewnie w sklepach tez są takie rzeczy gotowe, teraz to cuda maja w tych sklepach, tylko kasy dużo...A tutaj ja dla niej wyszyłam obrazek, ona dla mnie uszyła poduszeczki i jakoś poszło tanim kosztem... A elektryka nasza mi się tez spodobała jak już mogłam ja zobaczyć, bo długo nawet na działce nie byłam. Jak mąż decydował się na tego kolegę, to liczył, ze zrobi i da trochę upustu , bo to znajomy. Dopiero potem wyszło, ze to taki porządny chłopak, ze jak cos robi to albo dobrze albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.04.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No Kochana u Ciebie takjak i u Andrzejki,dużo się dzieje i czekam na fotki aby oczka napaść - co do bałaganu okołobudowlanego to z tego co czytam tak jest wszędzie ale stopniowo sobie z tym też dacie radę tylko we właściwym czasie,po zakończeniu prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 28.04.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Jejuuuuuuu piękne te poduszki !!1 Uwielbiam takie klimaty !!! sama obkładam się zawsze jakimis poduchami, jaśkami itd. Zazdroszczę I fajnie, że budowa idzie do przodu, jesteśmy na podobnym etapie. Niestety mój elektryk nie był ani taki dobry, ani przystojny . Co prawda tynkarze jakos narazie na kabelki nie narzekają całe szczęście. I mam nadzieję narzekac nie będa, bo teraz po tej wpadce z piaskiem starają sie z całych sił "dogodzić inwestorce" (oczywiście bez żadnych skojarzeń ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Zelijka u Ciebie też już bardziej domowo niż budowlanie wygląda,ładnie ta podbitka dachowa się prezentuje.A i domek otulony też bardziej swojski się robi,widać i porządki wokół domu zrobione,Wiosna prawdziwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Niezle W srodku się robi, na zewnątrz sie robi Tak lubie A ta podbitka to dokładnie z czego Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts