Mohag 29.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Frosia, to jest naturalna kolej rzeczy w przyrodzie, wiec Twoje przyklady sie nie licza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 to dlaczego ja do nich nic nie mam ? życzę dobrze każdemu , nawet wszystkim byłym najważniejsze , że sama siebie też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 to dlaczego ja do nich nic nie mam ? życzę dobrze każdemu , nawet wszystkim byłym albo nie wiesz ze nie masz, albo poprostu przegieta jestes i tyle mam uklad jak u Ciebie i reaguje tak samo, ale ja mam nie za bardzo rowno pod kopula howk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ale ja mam nie za bardzo rowno pod kopula howk[/size] i za to cię lubię swój swojego pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Depeś Ty sie nie skrecaj, bo to da sie zrobic, na prawde. Zawsze mowie, ze jak ja zrobilam, to kazdy tak samo moze i nie mowie tak tylko sobie, jeno prawde godom. froschia a kto ciebie nie lubi, jeno napisz to ja sie z nim rozprawie. A mi nakopiesz jak na zlot przyjedziecie. Hej mohag, Ty nie godaj, bo Ciebie za wzor mozna brac, na prawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No co Wy, obie wariatki? Chociaż - kto wie, kto wie, jest to rodzaj epidemii na fm... Pozostaję wciąż skręcona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 DPS-ia, dziewczyny przeginaja troche ale to moze faktycznie nowa grypa ... ostatnio slyszalam ze Ziegengrippe czyli kozia grypa juz maszeruje w naszym kierunku narazie nie wiadomo skad maszeruje i dokad zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ło matko, Mohag, Ty nie strasz, kozą to ja nie chcę zostać! Dzień doberek, u nas dzisiaj wiatr jak głupi wieje. Zeljcia, u doktora byłaś? Co powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Robie badania, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Pamiętaj, musisz dużo odpoczywać i regularnie jadać. No i nie denerwować się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Niestety ja nie umiem mądrze kochać. Zawsze daje z siebie wszystko, a potem co jakiś czas stwierdzam, ze nie mam juz nic do dawania, bo sil mi nie starczy nawet na to aby chodzić i mówić. Chociaż robie postępy, ale jakoś ta nauka idzie mi wolniej. Musze zmądrzeć, wiem, wiem. Na to wszystko, to dziś jeszcze kręgosłup mnie chwycił. Nic tylko sie modlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Raczej dobrze wypocząć, wyspać się a potem zebrać do kupy. I do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 O rety, rety, no tos się załatwiła... Modlitwe to masz u mnie jak w banku, tylko żeby jak najszybciej Cię na nogi postawiła... Dobrze, że J. już z delegacji wrócił, bo dopiero byłoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Plecki dzis lepeij, wczorajsza konska dawka Bi-Profenidu dziala. Dzis juz wzielam mniejsza.A reszta, to sie wyrowna, jak Nefer mowi, mam nadzieje, ze odpoczynek i jedzonko dobre i bedzie git.Buzka wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Na to jedzonko dobre to i ja bym się zapisała... Tylko daleko okrutnie. Wystygłoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Żeluś, wracaj szybciutko do zdrówka http://forumogrodnicze.info/images/smiles/kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.01.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Milego popoludniowieczorku wszystkim Juz wrocilam z robotki, teraz bede sie lenic.... Tobie Żelko tez to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.02.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Żelko (i inni ), coś Wam powiem. Miałam kiedyś znajomą bioenergoterapeutkę (miałam, bo wyemigrowała z całą rodziną do Kanady), która podała mi sposób na pomoc w autoleczeniu wszelkich niedomagań. Otóż trzeba 3 x dziennie po 10 razy, co 1 sek. uderzać się nasadą dłoni (a właściwie piąstki) w mostek, tak jak w kościele przy podniesieniu tylko sporo mocniej Rzecz ma polegać na dostarczaniu sobie energii, która poprzez mostek jest rozprowadzana po całym ciele. Coś w tym jest, bo na mnie zawsze działa, choćby przy początkach jakiegoś zawirusowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dzieki Sloneczko. Troche nam sie problemow nagromadzilo. Trzeba walczyc jeszcze bardziej o plecy Stefka a my sil brakuje. W dodatku teraz ferie i rehabilitanci tez powyjezdzali z swoimi dzieciakami. Dopiero 08. bedzie u nas Pan, to zobaczymy co i jak. To znaczy ja wiem co trzeba robic, bo wskazowki mam, trzeba tylko ktos silny kto by sie tym zajal na codzien. Do tego nie można czekać na tego lekarza, bo nie wiadomo kiedy w koncu bedzie. Znowu trzeba jechac do Poznania. Nie wiem jak ja taki wyjazd wytrzymam, jak dzisiejszy na druga strone Warszawy ledwo znioslam. Od rana dochodze do siebie. Nie ukrywam, ze troche jestem zalamana tym wszystkim, ale zaciskamy zeby i do przodu. Was tylko prosze o modlitwe za nasze zdrowie. Musi byc nam lepiej!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Żelko będzie lepiej Modlitwa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts