rogbog 13.02.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 http://www.rotfl.com.pl/data/media/162/2354830ccw1p727dj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dzień dobry! My na wyjeździe, bardzo nam tutaj dobrze, więc przyszłam pozdrówka i buziaki zostawić. I nie, że tylko służbowo jadę, tylko akurat wtedy jest okazja. A Ty drugi rok już jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.02.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No bo..., no bo..., okazji nie mialam. W tym roku pogonie moja okazje aby dupe z domu ruszyla. p.s. Wiedzialam, ze Ty wczesniej rano na wyjezdzie sie odezwiesz. Wlasnie weszlam sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Cfaniara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Jak tak przelotem http://broszka.pl/upload2/d/daguniek/ilu.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Żelko, ja już ostrzę pazurki na Twój przepiękny chustecznik i będę o niego walczyć na licytacji. Córka w kwietniu ma urodziny, będzie pasował do jej pokoju, buziaki i życzenia zdrówka całej Rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 rogbog i Amtlo dziekuje za serduszka. Tolu no jesli Ty masz zamiar startowac do serwetnika, to chyba mi sie udal. Ciesze sie bardzo. Buziaki! p.s. Ja ostatnio, chyba z przemenczenia zapominam jak stary czlowiek. Dzis zapomnialam mleko wylaczac i jak zapachnialo to zdalam sobie sprawy, ze chyba jednak.., nie wylaczylam. A taka byla pewna. Kurcze abym cos gorszego nie zmodzila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Nie tylko będę startować, ale zamierzam wygrać Ja wczoraj gulasz przypaliłam...a taki dobry był, z grzybkami suszonymi, zapach spalenizny cały wieczór czuć było w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Aha, to dobrze, ze przypalilas. Juz mi lzej. Buziaki od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja też mam skleroze gigant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.02.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Tak sobie przytuptałam ...dzień dobry powiedzieć Chciałam cos na Żelkowym blogu poczytać ...ale nic ni ma nowego ...to buziolki zostawiam ...Stefkowi Mama dostanie jak coś napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzień doberek. I nie chwalcie się, że sklerozę macie, Sołtysa i tak nie przebijecie. Jak Młody był mały, to Sołtys pojechał dzieciaka odwieźć do szkoły, tylko, że dziecko zostało na podwórku, bo tata pojechał nie czekając i pod szkołą zauważył, że dziecka w samochodzie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Sołtysowy nagroda sie należy za to. Ja nie mogę, dziecko zapomniał. A nie wygląda na to. Aga, Ni mam weny do pisania... Chciałam napisać - Zima spieprzaj stąd.., ale to chyba nie wypada... No i jakoś ostatnio to tylko o Tomku mogę myśleć... maylandcia Ty sie do nas starych nie wpychaj z ta skleroza, bo jak dziecko zapomnisz urodzić to będziesz lepsza od Sołtysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ... Chciałam napisać - Zima spieprzaj stąd.., ale to chyba nie wypada... to już dandi napisał w podpisie dosadniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ... Chciałam napisać - Zima spieprzaj stąd.., ale to chyba nie wypada... Napisz - nie krępuj się. A jesli to pomoże i ona sobie pójdzie - masz moje przyzwoleństwo użyć wszystkich niecenzuralnych, rodzimych słówek ... których nigdy nie powinnaś się nauczyć w tym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Żelcia no raczej nie zapomne. Zazwyczaj samo wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Samo weszło, samo wyjdzie? Ludzie mam dosyc tej zimy. Meza znowu nie ma w domu i musze odsniezac. Aha, Mohag cos takiego znalazlam i zamowie dla Stefka. Jak nie teraz, to moze z czasem zaakceptuje, po malu, po malu... http://www.sklep.educarium.pl/educarium.php?section=2&kategoria=10&subkategoria=57&produkt=1654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dobry wieczór! To Mayland będzie się rozmnażać? Idę zaraz do niej czytać. Zima na pewno sobie pójdzie, byle powolo, bo jak się to wszystko naraz roztopi, to katastrofa będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Depesia no tak wyszło Zima ostra była w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Maylandziu, już pisałam u Ciebie - ogromnie się cieszę i bardzo gratuluję, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts