Gosiek33 22.02.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Żelko trzymaj się a na rehabilitację już chodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 noo... i już mi się ta babka podoba (rehabilitantka znaczy ) dobrze poplute widać było polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.02.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 noo... i już mi się ta babka podoba (rehabilitantka znaczy ) to może i ja moje plecy podłożę Żelka a szewcwave się robi ....... Tomek czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kurka wodna! Jasny gwint! Kciuki trzymac nadal, dzis zaczynam rehabilitacje, az mnie strach. Ja sie zle czuje tam gdzie duzo ludzi jest. Syndrom wioski. No i dzisiaj sa urodziny Zochny, mozna tutaj skladac zyczenia. Zochna wszystkiego najlepszego!!! http://www.e-kwiaty.pl/images/bo066-dp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 zosiu kochana , specjalnie dla ciebie odświętną sukienkę załozyłam dużo uśmiechu , radości i zadowolenia w każdej dziedzinie życia buziaki ode mnie i od Froscha http://www.angelikas-torten.de/images/Festtagstorte.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Oooo, dołączam i ja do życzeń wszystkiego najlepszego.Zosiu - 100 lat w zdrowiu i radości!!! http://republika.pl/blog_sc_314579/6182277/sz/rosin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej! Wróciłam z rehabilitacji. Dziś było oglądanie mnie zewsząd, pytania gdzie boli i kiedy, taki wywiad ogólny i badanie wstępne. Jak juz ustalili gdzie sa nieprawidłowości, to zaczęło sie zastanawianie dlaczego i jak to teraz odwrócić. Mam dwóch bardzo miłych rehabilitantów, Pan i Pani. Do tego sama Szefowa nas dogląda i konsultuje. To Ta Pani Dr. co Stefka prowadzi. Boscheee co to za Człowiek!!! Normalnie Ja kocham, słowo daje. Na razie dostałam ćwiczenia prawidłowej postawy. Jesoo ile to wysiłku trzeba aby ustawić sie tak jak trzeba, jak natura nakazuje. I drugie co mam poćwiczyć to nie zgadniecie..................., oddychanie. Jesoo naturalne oddychanie też boli.... Ale takie sa początki powrotu do natury. Nie ma lekko. Kciuki trzymac prosze nadal i pluc ile popadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Trzymam, trzymam te kciuki i bierz się teraz za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Super, kochana, wreszcie ktoś będzie się Tobą zajmował i będziesz najważniejsza dla całej grupy ludzi! Zdiagnozują problemy, wyprostują Cię, nauczą chodzić i oddychać prawidłowo... Ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 to niesamowite, jak wiele zalezy do prawidłowej postawy, pamiętam, że kiedyś po ćwiczeniach rehabilitacyjnych i rozruszaniu napiętych mięśni nawet zaczęło mi się łatwiej oddychać... powodzenia i zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dzieki Kochani. przypominam i prosze o podanie dalej informacji http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-tomka-komtura-mazurskiego,f164.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Hej! I drugie co mam poćwiczyć to nie zgadniecie..................., oddychanie. Jesoo naturalne oddychanie też boli.... Ale takie sa początki powrotu do natury. Nie ma lekko. Kciuki trzymac prosze nadal i pluc ile popadnie... No to ładnie przegięłaś ...i organizm ci tego nie wybaczył. Zapomniałaś jak się oddycha i przestałaś reprezentować człekokształtne ... Bierz sie szybciutko za siebie bo zapomnisz oddychać i się nam ...udusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Agusia.., szkoda gadac... Zapadlam sie w nicosc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Agusia.., szkoda gadac... Zapadlam sie w nicosc..... To się szybko wygramol co byś w tej nicości ...nie przepadła ... Trzymam kciuki mocno ...za ciebie i an.i Wiem, że u niej jest lepiej i na taka wiadomość czekam od ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A no u mnie tez jest lepiej..., bo mam juz swiadomosc, ze nie jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.02.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 żelka jak teraz wiesz co i jak i z czym do czego to ...uważaj !!!! bo naślę na ciebie Froscha a on zły i okrutny jest jak go zezłościsz swoimi zaniedbaniami to będzie wściekły więc dbaj o siebie , bo...i moja anielskoskość miewa pewne granice no i..pozdr5awiam cię i całuję donoszę ,że wydmuszki gęsie na Ebay.de zamówiłam i ..szykuję się na aukcję Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Hej Ziomalko. Postaram sie pilnowac, postaram. Wciaz sobie przypominam co i jak, na razie takze wciaz zapominam... Wiesz jak to jest, jak przez cale lata czlowiek robi cos zle, to nie takie proste teraz to zmienic, bo przeszlo w nawyk. Ale jak ludzie wychodza z gorszych nawykow to ja tez musze wyjsc na prosta - doslownie mowiac. Dzis znowu dzien pracy. Jak to dobrze, ze maz pracuje i nie bedzie dzis obiadu robil. Ten weekend, zrobil sushi. Jesoo ale sie nameczylam aby to zjesc. Ja rybe uznaje tylko smazona, ew. w piekarniku...,ale to musi byc jakas porzadna ryba typu - mintaj lub morszczuk. A trawy to ja juz w ogole nie jem.., wiec atkie sushi, to mordenga na potege... Najlepiej mi szlo to wino co do tego bylo, ten caly wasabi i imbir marynowany..., reszta nie potrzebna byla.... A Despia sie wziela i zmyla na tyyylllleee dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 pilnuj się będę ci cały czas przypominać nigdy nie jadłam suszi miałam okazję , ale.....bałam się dziwię się nawet sobie , bo surowe mięso i rybę czasami podżeram ciesz się ,że chłop gotuje i pomaga nie narzekaj , bo zmieni zdanie i....będzie kazał tobie te cuda szykować no ....depeesia przegięła lekko z tymi wywczasami ...podróżniczka sie znalazła a nam tutaj bez niej smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 froschia madrze godosz, ziomalko. Na szczescie maz specjalnie dla mnie zrobil z lososiem wedzonym a nie ryba surowa... Tego bym juz nie przelknela... No i co ja za to moge, ze ja wole boczek i kapusniak od ryby... A Depsia w tym roku nawala od samego poczatku. Wciaz Ja gdzies niesie. Nie ma komu nawet mnie porzadnie skrytykowac za marudzenie. U nas dzis wiatr jak nie wiem co. I chce padac. A droga dojazdowa.., szkoda gadac... Jeszcze jak napada..., to tylko lodz nam zostaje..... A ja w czwartek musze ze Stefkiem na kontrole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.03.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A ja bardzo lubię te liscie i surową rybę następnym razem chowaj pod stół dla mnie Ale masz fajnie, że maż takie rzeczy potrafi zrobić. Mój co najwyzej jajecznice albo kiełbaske z patelni albo parówki z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts