Żelka 01.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejko pojecia nie mam, jakas kanadyjska.., royal cos tam.., musze zapytac,,,jakas trzypanelowa, ciemny braz.., zapytam dokladniej ..., bo sie nie znam, mi to wszystko tak samo wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejko pojecia nie mam, jakas kanadyjska.., royal cos tam.., musze zapytac,,,jakas trzypanelowa, ciemny braz.., zapytam dokladniej ..., bo sie nie znam, mi to wszystko tak samo wyglada... Oki popytaj, czekam Jak trzypanelowa to chyba szybko sie ją zakłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Pięknie jak budowa się w domek zamienia..Prawda??/Wasz dom prezentuje się coraz to urodziwiej Chociaż On zawsze jakoś mi tak na serduchu leżał urodą!!!! Tynków 1000m2 ? Bardzo możliwe. U nas sam parter niecałe 700m2!Co do bałaganu..Fakt, ale to chyba norma na tym etapie!!! Teściu gdy wizytował naszą budowę na tym etapie stwierdził;- Tu jest jak w piekle!!!- A co do niefrasobliwości majstrów( kabelek) to też chyba norma, niestety.....U nas po tynkach malowaniu, w czsie uzbrajania elektryki okazało się że światło w kotłowni to tylko od strony domu można włączyć i wyłączyć Zapomnieli założyć gniazdka w kotłowni, połączyć schodowo z tym w chałupie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 alfredo to mamy podobnie , bo u nas na dole 760m2 tynkow. To mnie pocieszyals z tym balaganem. Tez mam nadzieje, ze potem bedzie coraz lepiej. Choc jeszcze zostalo troche do roboty... Ciesze sie Alfredo, ze polubilas nasz dom, bo ostatnio jakis facet byl ogladac roboty naszej ekipy - potencjalny klijent - i jak przyjechal to powiedzial, a co to bedzie jakis zajazd??? No wiecie co? andrezjko masz racje dosyc szybko im to idzie. Jak tylko znow bede na dzialce to sie spytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.05.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Zeljko takie oczy zrobiłam ja zobaczyłam ile u Ciebie już zrobione SZOK, superasko to wygląda, aha jeżeli chodzi o bałagan to się nie przejmuj, moi robotnicy sprzątają po sobie, ale niesetety skarpet, spodni i bluz to naznajdywałam kupę i oczywiście spaliłam . Zeljko powiedz mi jaki ty masz metraż domu ??? bo ilość pomieszczeń przyprawiła mnie o zawrót głowy ( sauna, sala ćwiczeń, jakieś gabinety ) ja nie mogę miejsca na pralnię wygospodarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 i-ska na parterze jest 170m2 bez garazu i to ma byc do zamieszkania od razu. Gora to kiedys indziej, jak nam sie uda. Na razie u gory zrobimy tylko brudne roboty, tynki, wylewke, ogrzewanie i ocieplenie welna min. Reszta w swoim czasie bedzie (moze jeszcze lazienke od razu, bo to tez brudna robota), ale karton-gips i podlogi i cala reszta to na przyszlosc... Bo mieszkac bedziemy na dole, gora na rekreacje ma byc. Tam sa jako pomieszczenia odzielone tylko pokoj do cwiczen, garderoba i lazienka, reszta to takie otwarte zostanie. To bylo takie marzenie mojego meza i ma nadzieje, ze kiedys uda mu sie to zrealizowac. Mi na dole wystarczy sprzatania. Calosc to gdzies prawie 300m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Marychno kochana Zeljko toż to pałacyk jakiś 300 m2, ale tak powinno być, że dom ma być przestronny aby wszystko mogłoby się w nim zmieścić, życze ci Zeljko szybkiego zamieszkania w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Marychno kochana Cóż to znaczy , prosz eo wyjasnienie, czyżbyś była Marysia Doma to macie ogromniasty faktycznie, ale co kto lubi, ja jakos nie lubie zbędnej powierzchni Ni wiem czemu tak mam Może z lenistwa- sprzątanie a może co innego Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.05.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Poweim szczerze, ze ja tez nie lubie za bardzo duze domy. Nasz moim zdaniem jest dla nas za duzy. Jak jade gdzies to moja uwage zawsze zwracaja mniejsze i przytulne domy. Ale u nas to bylo tak; Musi byc parterowy aby bylo wygodniej ze wzgledu na dziecko. I dlatego wszystko co do zycia potrzebne jest na dole i nie sa to duze pomieszczenia, tylko salon jest duzy bo ma prawie 40m2, ale ma byc tam tez jadalnia, wiec przejdzie. Teraz nasz salon ma 25m2 i jest ok, ale nie ma gdzie zjesc... Pokoje sa po 15m2,dwa po 16m2 i jedan 20m2. No i jakos na dole uzbieralo nam sie 170m2. A potem mąz z kolegami z pracy uznali, ze taka gora musi byc zrobiona aby ja kiedys wykorzystac, chocby na strych, no i sie zrobilo. Jak zamieszkam to Wam powiem jak jest, bo ja sie obawiam, ze na ta gore to duzo nie bede zagladac. O wszystkim napisze kiedys. Ja wolalabym miec ten dol i urzadzic go tak jak mi do glowy przyjdzie, a tak to ze wzgledu na ta gore urzadzanie tego co na dole sie przeciagnie. A jak jak to baba, chcialabym miec od razu wszystko na cacy.., a tu bedzie etapamy robione...No ale cos za cos, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Zeljko Kochana wszystko ma swoje dobre strony.Jak będziesz robić etapami to będziesz się też etapami cieszyć i dostrzegać drobiazgi,które może by umknęły przy całości.Ważne żeby było z czego się cieszyć.Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 02.05.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Zelijko, domek śliczny już z tynkami i w środku tez niczego sobie, zazdroszczę Ci nawet tej etapowości, bo jesteście na pewno bliżej niż dalej końca.Trzymam kciuki, by wszystko poszło jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Etapy są bardzo fajne a jak cieszą Trzyma kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dzieki kobitki! Aga uwierze Ci na slowo. Potem zdam relacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Zeljka duży dom będzie na pewno domem wygodnym. A przytulny też będzie, bo to Ty go będziesz wykańczać, urządzać. Jako prawdziwy Dobry Duszek stworzysz najprzytulniejszy dom na świecie, bo to potrafisz, bo tak czujesz, bo sama jesteś bardzo ciepłą i przyjazną wszystkim dziewczyną. A sprzątaniem się nie martw, duże, przestronne wnętrza łatwiej utrzymać w czystości, niż zagracone klitki. Trzymam kciuki i życzę tego, by się wszystko udało zgodnie z planem. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.05.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Oj, Tolu jak Ty umiesz czlowieka podniesc na duchu. Dziekuje kochana kobitko. Mam nadzieje, ze nadam troche ciepla, mam nadzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Masz nadzieję? Ja mam pewność Będziesz kochać swój dom, a domownicy Ciebie, tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.05.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Andrzejko pojecia nie mam, jakas kanadyjska.., royal cos tam.., musze zapytac,,,jakas trzypanelowa, ciemny braz.., zapytam dokladniej ..., bo sie nie znam, mi to wszystko tak samo wyglada... Oki popytaj, czekam Jak trzypanelowa to chyba szybko sie ją zakłada andrezjko, bo ja nosze w torebce juz trzeci dzien..., teraz mi sie przypomnialo, wiec odpowiadam... Podbitka: ROYAL SOFFIT T4 CV , dlugosc 3.66m, kolor - braz http://www.royaleuropa.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.05.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Zeljko uszy do góry i uśmiechnij się.Zamartwianie nic nie pomoże.Jeżeli mąż decyduje to miej do niego trochę zaufania i wiary w jego zdrowy rozsądek. Zobacz na niebie nie ma chmur tylko słoneczko ,Ty też się rozchmurz.Będzie dobrze zobaczysz.Pozdrowionka dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 O okna zapytaj ekspertów forumowych napewno Ci doradzą Trzymam kciuki za tynki A sprzątnie dużęgo domu jest łatwiejsze niż małego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 07.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Zelijko widze że Ty tez jestes taka niecierpliwa jak ja:)U nas też tynki kładli ok. miesiaca co mnie strasznie denerwowało tak więc rozumiem cie doskonale.I też jak patrze na to wszystko to sie zastanawiam czy my sie wprowadzimy do zimy ale trzema miec nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki za Twój domek, zeby fachowcy sie troszke sie pospieszyli i zebyscie sie wprowadzili szybciutko do waszego slicznego domku.Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts