Żelka 11.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Poza aukcja moge tez sprzedac. Bede miala na kolejne materialy i nie bede musiala usmiechac sie do meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 11.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 przyszłam się przywitać i pozdrowienia zostawić. Uściski dla Stefka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hej Asiu!!!!! Dzieki. Pozdrowienia i dla Ciebie. Wiosna idzie, to w koncu sie spotkamy jakos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Eeeee, ja nie wykupię, bo też cienko u mnie z kasą... Może kiedyś sobie takie uszyję. Teraz myślę o dokończeniu pewnego haftu, który już skokami od kilku lat męczę. Taka serweta z motywami morskimi, w sumie już nie tak wiele mi zostało do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Haloooo! Gospodyniaaaaaaa!!! Znowu cos szyje albo robi, albo znalazła jakieś stronki craftowe. Gościom herbaty nawet nie dałaś, ciotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Jestem. Po dwodniowej migrenie. Lekko rozdygotana ale zyje. A kiedys sie bylo mlodym..... A Ty ciotka kiedy sie wybierasz na te targi? Musze posprzatac, bo pokoj goscinny, to magazyn. Nic nie pytaj, faceci maja rozne pomysly... No i kadry dwie musze kupic, bo az wstyd, ze gosci swoje przywoza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Moja Mama teraz wzięła się za robótki ręczne. Szydełkuje i frywolitkuje śliczne serwety i serwetki, poszewki na poduszki i nawet przymierza się do jakiejś firanki dla mnie Ufff, to się cieszę Żelko, bo te Twoje wyroby przecudne są po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ty się nie spiesz tak z tym sprzątaniem, bo w tym roku to my na te targi nie jedziemy, to za droga i za daleka impreza. Przyjadę, ale na swoje walne zebranie federacyjne, a kiedy ono będzie, to jeszcze nawet nie wiem. I zapewne przyjadę jakimś pociągiem sama, bo co mam Pawła autem ciągnąć na kilkugodzinne zebranie, więc wystarczy, że jakiś śpiwór masz i będzie absolutnie OK. I jak przyjadę, to nigdzie nie będę łazić, tylko 2 dni Tobie tę skołataną głowę jeszcze zawracać. Też się wczoraj fatalnie czułam, okropne zawroty głowy miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Słuchajcie, słuchajcie, ja po prośbie. Zobaczcie tutaj:http://forum.muratordom.pl/bronmy-naszych-praw,t183121.htmi ewentualnie podpiszcie, jeśli uważacie za słuszne - ja gorąco namawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Czy ja już zupełnie zgłupiałam i sama z sobą gadam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 hej depeesia gdzie żelka? czy wszystko u niej aby ok ? mam nadzieję ,że dostała zamówione przez siebie gęsie wydmuszki i serwetkuje je moje też juz doszły ale.....boję się ich narazie 3 szt zafarbowałam i od 3 dni tylko się im przyglądam i zastanawiam jak do nich podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Pewnie się gdzieś zaszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Żelcia.......wracaj!!!!! Czekam na nowe wpisy na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ma pewne problemy z dostępem do neta... Kazała wszystkich serdecznie bardzo uściskać i pozdrowić, jak już się uda, to się odezwie. Ale nie wiadomo, kiedy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Może jutro rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 albo jeszcze dzis wieczorem ucałuj ją ode mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Bankowo, że przekażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Kochani, ja jestem i będę zaglądać przed południem, od czasu do czasu. Jajka dostałam, ale najpierw musiałam ich ze 4 razy dobrze umyć w środku, bo trochę pachniały, jak zepsute jajka. Teraz tak jak froschia nie wiem co dalej z nimi robić. Uszyłam też dwa króliki Tildy. Jednak. Ze jakiś starych ubrań. Własnymi łapami i całkowicie ręcznie, bo maszyny nie mam. Ma mąż, ale nie chce jego rzeczy dotykać. Dałam sobie rady i bez tego cuda techniki. A satysfakcja, ze nie jestem od kogoś zależna, jest bezcenna. No niestety Internet nie mój, więc, nie chce łaski nadużywać. Dlatego będę rzadziej, ale będę, będę… Wy przecież wiecie, ze jesteście moimi jedynymi kumplami w tym kraju. Do nikogo innego i tak nie mam gęby odtworzyć, wiec.., sami wiecie... Trzymajcie sie cieplutko. Odezwę się. Buziaki dla wszystkich. p.s. Może na bloga cos skrobnę, za jakiś czas... Zobaczę jak mi sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja czekam na spełnienie obietnicy, że pójdziesz do banku. No i zostawiam najcieplejsze buziaki i uściski dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.03.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts