Żelka 04.04.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Dzięki, :)zobaczę czy mi się uda.http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC02744.jpg Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.04.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dzięki, :)zobaczę czy mi się uda. http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC02744.jpg http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC02744.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 No, jakoś się udało. [url= ][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Żelka ... osiągnęłaś jakiś wyższy stopień wtajemniczenia ... Wpędzisz mnie w kompleksy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.04.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Cześc Żelka. Idę dalej rozpaczać za starym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 04.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ja muszę rozgryźć - jak znaleźć listę moich "monitorowanych " historii. Pozdrawiam wszystkich i lecę Was dalej szukać Zostawiam królika http://www.fototube.pl/pix/img9/org/d41d88ad7c9bfde7adeb5a888fa21cdc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ciotka, jesteś? Przywitać się zajrzałam. Jak coś, to można też pogadać u mnie, tutaj albo i tutaj. Co prawda nie ma emotek, ale i na forumie nie ma teraz tych fajnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dziewczyny, z pomocą innych co juz wiedzą co i jak, na prawdę da sie to strawić. Ja już widzę plusy. Nie wiem jeszcze do czego służy to "dodawanie do znajomych", ale domyslam się, że wtedyk można, na przykład innym co nie są "znajomy" ograniczyć dostęp do wysyłania nam wiadomości na skrzynkę, bo widziałam, że jest taka opcja w ustawieniach... Jeśli jeszcze do czegoś, to proszę dać mi znać. Ja myślę, że z czasem jak wszystko będzie szybciej pracowało i nauczymy sie korzystać z tych nowości, to już zapomnimy o tym starym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.04.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ja znajomych wykorzystuję niecnie Do poszukiwania moich ulubionych wątków Innych funkcji tego wynalazku jeszcze nie znalazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No widzisz, to Ty jednak jesteś bardziej zaawansowana informatycznie ode mnie.Ja wciąż nie mogę się tutaj odnaleźć. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.04.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jakimś cudem znowu jestem "Dobrym duszkiem", hehe...Melduje, ze znajomych odnalazlam.., duzo.., takich co to od ponad 17 lat sladu nie bylo.... Jesooo, jakby czesc mnie powrocila....A tak w ogole, serwetnik jakis robie..., jeszcze nie wiem jaki..., moze taki sam co dla Tomka Komtura poszedl... No to lecem, bo muszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zeljcia, ale jak to od 17 lat? Przecie Ty na forum jakby mniej niż 17 lat! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześc Żelka. Idę dalej rozpaczać za starym forum następna maruda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Depeś, wlasciwie jescze wiecej, bo przed wojna. Kolega moj z klasy i duzo dzieciakow deczko ode mnie mlodszych z mojej rodzinnej ulicy. Wszystkich rozsialo po swiecie... Internet, to jednak dobra sprawa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No to fajnie, że odnalazłaś znajomych. Miłe sa takie pogaduchy po latach. Odrazu młodsi się czujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To ja chyba coś nie do końca zrozumiałam. Myslałam, że chodzi o fm i te 17 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 mayland jak ich dzieci zobaczylam.., a to ludzie mlodszy ode mnie, pamietam ich jako dzieciaki .., to mnie zdziwienie trzaslo. Zrozumialam, ze sie starzeje, haha.... To nic, byle do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No Żelcia, pewnie, że młodsi skoro to ich dzieci. A Twój Stefek to co? Nie kawał chłopa? Wyrośniety nieźle. Ja jak patrze na swoją to niedowierzam że to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No taaaak, teraz wiem, czemu Cie mało na fm ostatnimi czasy. Ale to dobrze, że odnalazłaś ludzi, że nagle wróciłaś do krainy dzieciństwa i młodości wczesnej. Pogadaj z nimi, poopowiadajcie sobie, przypomnisz sobie własny język trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.04.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Cześć Żeleczko:) Przemiłe są takie powroty do przeszłości....jak to dobrze, że mamy ten internet... Muszę zameldowac, że procencik poszedł i mam nadzieję , że w tym roku trafi w Wasze ręce. Muszę napisać, że ze Stefkowej fundacji dostałam mailem, prośbę od innego rodzica. Czy to przypadek? Jednak najważniejsze, że tamte trafiły do potzrzebujacej osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts