Anna Wiśniewska 09.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Gosiek33 jest świetnym instruktorem od edycji tekstów;) Aby wstawiać buźki w tekście trzeba zmienić w zakładce: panel użytkownika ---> ustawienia zaawansowane ---> pozostałe opcje wybrać funkcję Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG Jeśli idzie o zdjęcia - instruktażu może udzielić Zbigniew100 - ja jeszcze nie próbowałam! Nowość !!! można wstawiać zdjęcia bezpośrednio z kompa [/Quote] No i się czegoś pożytecznego dowiedziałam,dzięki! Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Anna Wiśniewska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ciotka, znowu jakieś pestki dłubiesz czy ze znajomymi jeszcze gadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Amtlo, dzięki. Mam nadzieje, że w tym roku dotrze. Jesoo co za dzien dzisiaj! Cos strasznego. Slow brak. Pogadamy jak troche znormalnieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 No widzisz - i u mnie ciężki dzień wczoraj był. Trzym się, Ciotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Żelko i ja się już trochę naumiałam Zdjęcie wklejasz bardzo łatwo: nad okienkiem do odpowiedzi masz kolorowe ikonki. Najeżdżasz na którąś myszką i dostajesz informację do czego służy. Klikasz, sprawdzasz i już wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A widzisz Słoneczko, coraz lepiej nam wszystkim idzie. Najgorzej było w ten dzień szokowaty. Nie wiem czy ja mam wciąż tu coś pisać, nie ma po co do mnie zaglądać.., ale napiszę o Stefku, bo dziś byłam z nim na kontroli u naszej Pani Dr. od rehabilitacji, a wiem, że o Niego pytacie... Jechałam do Ursynowa godzinę i 45 min, z czego większość czasu w korkach. Nogi cały czas pracowały, sprzęgło, hamulec, gaz, sprzegło, hamulec, gaz... W pewnym momencie myślałam, że nie wytrzymam.., nie muszę chyba pisać, że kręgosłup mój biedny dostał popalić... No ale, jestem zadowolona, bo u Stefka jest poprawa. Znowu wróciliśmy do tego co było przed poprzednim pogorszeniem. Widać, Pani Dr. maila rację, że gorset nie trzymał. Teraz po doklejeniu tego czegoś, trzyma. No i pracować mamy dalej ile sie tylko da, najmniej godzinę dziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 To bardzo dobre wieści Bardzo cieszy mnie ta poprawa. Żelko, miałam ostatnio takie same odczucia.. Nie ma po co, czego i komu pisać.. Ale chwilowo mi przeszło i piszę.. Bo forum to nawyk i nie tak łatwo o nim zapomnieć. Dzięki takim ludziom jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No siedze sobie na forum budowlanym juz od lat, tylko, ze tez od lat, wciaz glupoty jeno gadam, a nic nie buduje... Ale jak mowisz, bez Was sie nie da przebrnac przez dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ciotka - Ty wiesz, co ja myślę o takim gadaniu, jak Ty tu wyżej. Doskonale wiesz, jaka jesteś nam potrzebna i jak czekamy, żebyś się odezwała. Zabraniam tak mysleć. I zabraniam się nie odzywać. I buziaki zostawiam i dziękuję bardzo za kciuki w czasie lotu, najwyraźniej mocno pomogły. Bardzo się cieszę, że Stefek wrócił do poprzedniego stanu, tylko jak Ty będziesz go masować godzinę dziennie? Czy rehabilitantka jakaś albo ktoś będzie Ci pomagał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Żelko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No siedze sobie na forum budowlanym juz od lat, tylko, ze tez od lat, wciaz glupoty jeno gadam, a nic nie buduje... Noo, to dokładnie tak jak ja Ale, ale napisałaś, że ze Stefkiem lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Żelko, rozliczyłam szwagra (pit) i 1% dla Stefka wpisałam Mamę będę rozliczać jutro, to też wpiszę Stefka A Ty pisz i się nie przejmuj. Czytacze Twoich wpisów będą zawsze! Nawet w tak smutny czas... Ogromnie się cieszę, że gorset daje poprawę. Trzymajcie się dzielnie! Buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dzięki kobitki. Jak bede miala cos, to powiem. Na razie jakies mnie "nie gadanie" dopadlo. Depeś ja caly czas Stefka rehabilituje godzine dziennie. Ostatnio z pomocą ketopromu, ale na szczescie Pani rehabilitantka wtedy zaczela przychodzic i mi przeszlo. Teraz Ona jest chora i czekam az wyzdrowieje. Bede musiala brac Ja z 10 dni w miesiacu abym ja mogla nabrac sil. Musimy sobie dawac rady, bo moj stefcio musi sie nam wyprostowac!!!!!!! Aniu dziekujemy serdecznie! To z Waszych 1% mam tą pomoc dla siebie i Stefka! Dziekujemy wszystkim!!!! Buziaki zostawiam wszystkim i lece odrobic zaleglosci w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.04.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 No siedze sobie na forum budowlanym juz od lat, tylko, ze tez od lat, wciaz glupoty jeno gadam, a nic nie buduje... Ale jak mowisz, bez Was sie nie da przebrnac przez dzien.... Kilka dni raptem mnie nie było ... łażę teraz i zaleglości nadrabiam ...a u Żelki mojej ... pierdoły jakieś Ja ci powiem pierdoło co budujesz najlepiej WIARĘ W CZŁOWIEKA ... Dobry wieczór kcialam ino powiedzieć ... ale mnie sprowokowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Żelcia ja też jakieś grosze z 1% przelałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Aga, ja nie mogę. :DDzięki. Oby to prawda była a nie jakieś tam pierdoły.., hi,hi,hi... maylandcia dziekuję! Muszę chybą coś na blogu skrobnąć, bo jak tylko fotki wklejam nikt sie tam do mnie nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 ... jak tylko fotki wklejam nikt sie tam do mnie nie odzywa. Ja sobie wypraszam. Takie kalumnie i oszczerstwa. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 No tak, znowu masz rację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 A ja czemuś od 2 dni nijak nie moge zostawić komentarza na żadnym blogu z blogspota. Nie pojawia mi się możliwość wyboru profilu, więc nie mogę się wpisać. Może dzisiaj się uda, jak sygnał lepszy... Buziaki, ciotka, dla Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Marudna dzis jestem bom chora. A na dworze takie pikne sloneczko, ze az wstyd chorowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts