frosch 07.07.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 widzę,że u Ciebie ok cieszę się !!! juz niedługo zobaczę Twoje strony , nie mogę się już doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Zrób dużo zdjęć!!!!!!!!!!!! A kiedy się wybieracie? I czemu ja nie mam Twojego tfl kom.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.07.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 jedziemy w piatek ( 30-ego chyba to wypada) na noc zatrzymamy sie w S. pare dni ( Froszek polowi sobie rybki , obejrzymy Młyny , Plitwickie , może skuszę sie na rafting hahhahaha , pospacerujemy ) a potem do Dalmacji , do jakiejś wioski najlepiej rybackiej , coby froschek też mogl tam troche połowić w sumie na 2 tyg. jedziemy jak nie masz numeru tel. jak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Szczęściarze! Miłego wypoczynku życzę, Frosiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Froschia, to popstrykaj mi slunj, bardzo proszę, ze wszystkich stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Frosiu-uprasza się duuużo zdjątek, bo pewnie tam i tam piękne okolice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 porobie , porobię ale potem wrzuce je do jakiegoś albumu w necie i dam wam linka , bo nie radze sobie z wklejaniem tutaj zdjęć poza tym kazdy z rodziny chce zdjęcia i zajmuje mi dużo czasu przesyłanie ich znacie cos oprócz fotosika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 http://photobucket.com/ lecę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.07.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Frosia ja polecam Picasepicasaweb.google.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 dzięki dziewczyny :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Dobry wieczór Co ja czytam? Że Stefek ma urodziny w tym samym miesiącu co ja Ale fajnie No i tort pewnie będzie pyyyszny Uściskaj Go Żelciu ode mnie! U nas upały, upały, właśnie dzieckom basen napełniam. Frosiu, zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 maylancia, jak miło, że zerkasz do mnie. Trzymaj się Kochana. Masz teraz taki trudny okres. Tato nie żyje, mama w szpitalu a Ty do tego musisz znaleźć silę aby się nie załamywać, bo czekasz na maleństwo. Ale widzę, że Ty silna kobieta jesteś, bardzo silna. Nawet sie nie żalisz. Tak mało o wszystkim mówisz. Wiem, że nie jest Ci łato i bardzo Cie podziwiam. Aniu a Ty kiedy masz urodzinki, bo mój Stefcio 27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.07.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Żelciu, ja już miałam, 2 lipca Ale u nas gorąco, chłopcy nie chcą wyjść z basenu, wariują niesamowicie, a jak śmiesznie prychają Popstrykam im fotki to Wam pokażę Buziaki! Mayland - trzymaj się! Mocno Cię ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Aniu to spóźnione życzenia, ale za od serca - wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 terefere a ja też miałam i zapomniałaś P.S. aniu , zapytam u żelki : dostałaś ode mnie życzenia na gg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.07.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 terefere a ja też miałam i zapomniałaś P.S. aniu , zapytam u żelki : dostałaś ode mnie życzenia na gg ? Nie niestety Ode mnie też spóźnione STO LAT! Żelciu, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 O Jesoo, wybacz Gosia. To ja teraz spuźnione zyczenia wszystkiego dobrego składam!!!!!!!!!! Ja w tym roku, pierwszy raz w życiu zapominam o ważnych datach. Dobrze, ze życzenia dostałam od rodziny, bo juz zapomniałam, że jutro mamy rocznicę ślubu. Na przyszłość, prosze się upominać przed urodzinamy. O tamtym Ci napiszę wszystko, za dzień, dwa... Dziś nie miałam czasu na dłużej posiedzieć.. Podam adres Mamy, napiszę jak dojechać do naszego domku. Jeśli o grób Kolegi chodzi, jest gdzie indziej - Slavonski Brod. Ale dzięki, że pomyślałaś. Jesteś Wielka!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 O matko, Frosia - wszystkiego najlepszego i sto lat w zdrowiu i szczęściu!!!! Stoooo lat, stoooo lat, jeszcze jeden i jeszcze raz!!!!!!!!! Wybacz, Kochana, to zapomnienie i z mojej strony, mogę jedynie powiedzieć, że strasznie jestem zapracowana, zapomniałam nawet o własnej rocznicy ślubu... Zeljcia - przepraszma za to rozpychanie sie u Ciebie i buziaki zostawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Frosi to ja tego wyjazdu też zazdroszczę!!! My w to lato nigdzie sie nie ruszymy. Może w przyszłym roku. Mam plan, żeby wyjechać z mamą i siostrą i jej rodziną na taki rodzinny tydzień jak już się wszystko poukłada i ochłoniemy nieco. Karol juz będzię wiekszy więc łatwij będzie. Żelcia co tu dużo pisać..... Sama wiesz, trzeba żyć i każdego ranka zaczynać znów dzień. Nie ma dnia, żebym o tacie nie myślała. Bardzo, bardzo za nim tęsknię. Był dla mnie największym autorytetem, bezwarunkowym wsparciem i wielkim oparciem w życiu. I choć żył pracą to wiedziałam, że gdyby coś... to On zawsze był blisko. Gasł w oczach już od jesieni. Czułam i ja, że to już nadchodzi. Ale mama zachorowała raptem raptem miesiąc temu Tego nic nie zapowiadało. Po stracie taty boję się, poprostu się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.07.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 mayland-tulaski przesyłam! i wirtulanie dobre myśli.....choć tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts