maksiu 15.05.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A nie mieliscie w umowie terminów? jesli nie to szkoda.. proponuje zakonczyc obecną umowe na etapie tynków, jak skończą i poprosić o podpisanie nowej umowy na resztę z terminami i karami umownymi, nic tak nie dziala jak mozliwosc utraty kasy..pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A nie mieliscie w umowie terminów? jesli nie to szkoda.. proponuje zakonczyc obecną umowe na etapie tynków, jak skończą i poprosić o podpisanie nowej umowy na resztę z terminami i karami umownymi, nic tak nie dziala jak mozliwosc utraty kasy.. pozdrawiam m. maksiu dzieki za rade, na pewno skorzystamy z niej W poprzedniej umowie nie bylo o terminach. Maz jest czlowiekiem od slowa, wiec ciagle wierzy w to, ze reszta ludzi tez...Teraz juz wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.05.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Zeljko fatalna ta brygada, ale masz to samo co ja z poprzednią, pracowali po 3 godziny dziennie i jeździli na inne budowy, robili bardzo dobrze, ale czas okrutnie wydłużali. Wreszcie ich pogoniłam. Zelkjo czy w umowie masz jakieś kary umowne za nieotrzymanie terminu, bo jak tak to licz im od każdego spóźnionego dnia jeżeli nie to możesz rozwiązać umowę jest chyba coś takiego jak rażące naruszenie terminu wykonania umowy. Zeljko szkoda nerwów, powiedz im, że masz inną brygadę może się zmobilizują i zaczną robić. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Myślę tak jak wszyscy powyżej przeanalizujcie umowę i wyznacznie kary a na nastepne prace kolejna umowa Trzymam kciukasy Mam nadzieję że Twój mąż tak jak i mój w końcu się nauczy że na słowo to na budowie nie wiele można zdziałać, przykre to ale prawdziwe niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Nerwy człowiek tylko szarpie jak ma doczynienia z takimi ekipami . Skąd się biorą tacy ludzie??? Nie stresuj się Zeljko, bo szkoda zdrowia. Postraszcie zmianą ekipy, pewnie pomoże. A podbitka bardzo ładna i będziesz mieć saunę - ale super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 18.05.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Pewnie to dla Ciebie żadne pocieszenie Zeljko, ale u mnie 200 m2 tynku robi się już 3 tygodnie Tak, że wygraną w konkursie na najdłużej robione tynki mam w kieszeni Dlatego czekamy, aż skończą piętro i panom podziękujemy..... A tak na marginesie zatrudniliśmy ich do zrobienia porządku z naszym nieszczęsnym chudziakiem.... Efekt: chudziak popołudniami mąż kuł własnoręcznie, a ostatnio na propozycję pomocy w wylaniu nowego usłyszał: eee,Panie, jak to liczyć... Brrrrrrrrrr Ale głowa do góry, przynajmniej ekipa od podbitki spisała się na 5+, niedawno pokazywałaś jakieś paczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Domek wygląda pieknei i wszystkiego sie doczeka Trzymam mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Dziekuje kobiety kochane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Zeljka Przedzwońcie do szefa z innego, obcego numeru( czasami to przynosi efekt w postaci odebrania połączenia) Powiedzcie że macie u siebie bardzo niesolidną ekipę, która nijak nie może dotrzymać wcześniejszych zobowiązań!! Co ów Pan w takiej sytuacji proponuje i czy zgodzi się ewentualnie zastąpić olewaczy!Przy okazji pokadź mu trochę! Powiedz że słyszeliście o jego firmie w samych superlatywach, o dobrej jakości, terminowości itd...Odpowiedź sama się pojawi.... A domek ( jeden z moich ulubieńszych ) coraz śliczniusiej się prezentuje... Zdradź mi jeszczę ( może być na priv.) cenę za tą piękną podbiteczkę. Cena za metr i całościowo..Jeżeli możesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zeljko dzięki za podbitke, z bliska jeszcze ładniejsza, fajnie widac te usłojenie niby A dom jakiś bardziej domowy się robi Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cena (materialu) podbitki to 35 zl za m2. Robocizna 18 zl za metr bierzacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Podoba mi się Twój pokój ćwiczeń. Ja też przewidziałem hobby room u siebie... Wykonawcy często nie dotrzymuja terminów.. Nie ma co sie przejmować! najwazniejsze, że dobrze robia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 U mnie tez maz za to odpowidzialny, ta cala gora to jego marzenie...A ja mam kuchnie i spizarnie i odkurzacz centralny, choc nie wiem jak sobie z taka dluga rura poradze (chyba wlasnie po to jest ten pokoj cwiczen)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No patrz, a u mnie w domu dałem sie wrobić w odkurzanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 To witaj w klubie! Ja tez dalam sie wrobic, jak widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 20.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Zeljko Twoja podbitka jest świetna bardzo ładna taka równa i widać, że dokładnie zrobiona kolorek taki jak mój A domek tak ładnie wygląda, mój to jeszcze trochę musi poczekać na taki efekt. No czekam czekam na okna i fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ja za i_ską powtórzę..... czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.05.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Zeljka, Ale u Ciebie tez sie pięknie robi. Bardzo ładny dom!!! Bardzi ładna bryła. Własnie taki dach chcielismy, a mamy takiego muchomora bo za duży kšt . A u Ciebie idealny. Gratuluje i czekam na zdjęcia . A jaki kolor elewacji planujecie?? Pozdrawiam serdecznie, KasiaR P.S . Bardzo ładna podbitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Nasz dach, to dachówka cementowa.., wiele takich jest. Kolor elewacji miał być niby - jakiś żółty.., ale teraz nam przyszło aby był - jakiś beżowy.., bo rolety takie maja być...A jak to wszystko będzie, ten mysz-masz, to ja sama czekam aby zobaczyć... Tynkarze mówili, ze w tym tygodniu skończą tynki, wiec okna w przyszłym...ale czy im można wierzyć? Natomiast grzebie się z kominkiem i wygrzebać się nie mogę...Bardzo mi w oko wpadł ten z ostatniego numeru Muratora, co w takim domu jest co jest na okładce...Mi się bardzo, bardzo spodobał, ale mąż nosem kreci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.05.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Zeljko kochana powiedz mi ile zapłaciłaś za tynki, interesuje mnie cena za 1m2 z materiałem i ogólna końcowa. Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts