Gosiek33 26.07.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 włóż do lodówki gazetę taką najlepiej ,,świeżą" wyciągnie wszystkie smrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 No a gdzie masz to pudełko, które miałaś? Przecież miałaś takie! Co do zapachów - ja słyszałam o sodzie oczyszczonej, tak jak proszek do pieczenia na talerzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Proszek zadzialal. Jest ok! A drugi tort musialam upiec, bo moja mala sasiadka chciala miec swoj tort i Stefka tort który miał być dla nich razem...., jej sie nie podobal. Powiedziala..., ja taki nie lubie... Nog nie czuje. Jutro impreza. Oby te torty byly jadalne. Papaśku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Aha Depeś czy tamto dotarło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Jakby dotarło, to dam znać zaraz, na pewno! Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Doszło!!!Jakie piękne są!!! I jaki świetny pomysł miałaś, żeby właśnie cos takiego zrobić!!! Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!Pojęcia nie masz, ile radości mi sprawiłaś!!!!Pędzę Sołtysowi pokazać!!!O rany, o rany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.07.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Całuję i tak samo jak Ty się cieszę, że ci sie spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.07.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 żelcia , spóźnione zyczenia urodzinowe dla Stefcia sorry , nie mam ostatnio na nic czasu a najmniej na internet buziaczki zostawiam i jeszcze przed wyjazdem sie do ciebie odezwe :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.07.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dziękuję froschiu za zyczenia, bardzo, bardzo serdecznie! Ja w domku jezedm, wiec dzwon, jak w Polsce bedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dołączam do życzeń dla Stefcia!!! I jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za przesyłkę - zawieszki są cudne, a do tego będą wspaniałą reklamą! Super, fantastyczne!!! Dawno tak się nie cieszyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.07.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dzięki Depeś za życzenia. Jak pewnie widzialas, nie musisz juz lakierować. A wiesz, to są zawieszki, ale nie koniecznie do drzwi, moza nawet na lampie w jadalni powiesic, lub gdzies gdzie uznasz za sluszne.Pozdrowienia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Żelciu! Gromkie STO LAT dla Stefka ode mnie i wszystkich moich chłopaków! Dużo zdrówka, radości, uśmiechów, miłości i tyle beztroski ile się da! Ucałuj Stefka gorąco! A i Tobie przesyłam moc buziaków! PS. Mmmmm, jak ja bym chciała kiedyś skosztować tortu Twojej roboty, mmmm. Może kiedyś się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.07.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Sto lat dla Stefka i dla Ciebie Żelko! Czasu coraz mniej, pracy coraz więcej....hmm....samo życie Ale cały czas o Was pamiętam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dzięki Aniu za życzenia. Proszę się częstować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Sto lat dla Stefka i dla Ciebie Żelko! Czasu coraz mniej, pracy coraz więcej....hmm....samo życie Ale cały czas o Was pamiętam:) Aniuuu, sto lat Cię nie widziałam!!! Jak fajnie, że jesteś!!!! Dziękuję Ci Kochana z całego serca!!! Też, nie raz wspomnę o Was wszystkich tutaj, ale już sił i czasu na forum coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Żelcia ale torty!!! Ja ten ciemny poproszę A dla Stefka życzenia duzej siły i wytrwałości no i 100 lat http://i.pinger.pl/pgr199/f798419400141c2d4b446967/shrek_forever_after_poster.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dzięki wielkie maylandcia!!!! Pamiętałaś o Shreku!!!!!!!!! Przepisy podam na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.07.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 To ja ten migdałowy poproszę! Mniam!!! Wiedziałam, wiedziałam, że Twoje torty to dzieła sztuki. I pewnie też smakują niebiańsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Torty zjedzone! Sachera następnym razem obsmaruje czekolada mleczna i dodam wiecej rumu. Dziś co chwie dostaję sms-y od Froschi z Chorwacji. Jest w moim miasteczku. Jadła już jagnięcinę z rożna i spacerowała wśród wodospadów... Napisała do mnie - Jak Ty mogłaś stąd wyjechać?" Ale Jej zazdroszczę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Froschia prosiła pozdrowić wszystkich forumowych znajomych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts