aka z Ina 16.08.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 u nas na grzmotach też się skończyło....niestety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.08.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Padało! Ale te grzmoty dzisiaj, strach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.08.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 wczoraj na szczęście i u nas popadało....podlewanie mam z głowy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 17.08.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 no wreszcie jest czym oddychać, tak to lubię, a wczoraj ja też nie musiałam podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja nie mam co podlewać, bo na razie w ogrodzie wciaż chwasty. Ale i tak sie cieszę, że padało. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.08.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 My w niedzielę w samym centrum ogromnej burzy i ulewy jakiej dawno nie widziałam byliśmy nad jeziorem na kajakach. Akcja ewakuacyjna była błyskawiczna, ale i tak nic suchego ani na nas ani obok nas nie zostało Dzieciaki się trochę bały, ale tęcza wynagrodziła im ten chwilowy strach A teraz jest nawet trochę jak dla mnie za chłodno Mam nadzieję, że u Was tez pogoda już taka do życia Buziaki dla Stefka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Lepiej juz dużo, dzięki Bogu. Jest czym oddychać i już się nie leje po plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.08.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Hej!Jakny ktoś chciał kupić coś z moich prac, to są tutaj http://fairy-house.blogspot.com/Będą zawsze w zakładcę "by Kajka". Dzięki i buziaki od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 27.08.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Przyszłam się przywitać i o zdrówko zapytać, Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.08.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 przypominaj się, przypominaj częściej kobito!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Asia, Aka, cześć Wam też. Zapraszam do mnie na bloga, na Candy, mozna wygrać fajne rzeczy, jeno trzeba komentarz pod postem zostawić. p.s. Gdzie ta froschia, przecież lubi serduszka.... p.p.s. jutro jedziemy ze Stefkiem do Poznania do lekarza, proszę trzymac kciuki za udany wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja trzymam kciuki za wizytę i za udaną podróż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Dzięki mayland! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 31.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Też trzymam kciuki za podróż i wizytę. I dopisz proszę I US wrocław:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Też trzymam kciuki za podróż i wizytę. I dopisz proszę I US wrocław:) Jesoo, galka sto lat Cię nie było!!! Dziękuję za przekazanie 1% i proszę odezwij się czasami, tutaj albo na moim blogu, wszystko jedno... Tak cieplutko się człowiekowi robi na sercu jak widzi te wszystkie znajome nicki... Ej, kiedyś to forum było jakos bardziej domowe, teraz nas jakos rozwiało po świecie... W każdym razie, miło Was wszystkich spotykać od nowa... aha, idę zapisać, idę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.09.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Żelko kochana długo nie pisałam ale czytałam regularnie:)Jakiś czas trzymałam się z boku .Nie mogłam się zebrać żeby coś napisać.Powiem szczerze ,że zniechęcał mnie poziom agresji jaki pojawił się na Hyde parku.To juz nie było takie fajne forum jak dawniej,wiele ludzi odeszło albo przestało pisać a ton zaczęli nadawać całkiem inni ludzie:mad:.Tęsknię za tym starym forum i cieszę się kiedy widzę,że pojawiają się z powrotem dawni forumowicze .Całuję Ciebie i Stefka i dziękuję Ci za takie miłe slowa:)Aż się ciepło na serduchu zrobiło.Pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.09.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Żelko i ja się melduję, słabo net mi chodzi więc czytać się jeszcze niekiedy da ale pisać to tylko czasami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 No i co tam w Poznaniu powiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Czekamy na wieści z Poznania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 02.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Napisz koniecznie co było w Poznaniu. Kciuki trzymałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts