DPS 29.09.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Oj, Frosia, ściągnijże z sieci za frei, są takie legalne... Znaczy że co, że ja też stara? Bo ja też nie mogę z niczym zdążyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 frosia, zajrzyj na http://www.dobreprogramy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Gosia, sie nie przejmuj. Jak dasz rady zrobisz, jak nie, nie i tyż bedzie git. A o aukcjach dam znać. Pewnie. Pozdrawiam deszczowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Czekam z niecierpliwością na aukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Żelciu, jeśli na aukcjach będziesz wystawiać te cudowności, które tworzysz, to ja Ci mówię - Ty nie nadążysz z dzierganiem i naklejaniem Ja też niecierpliwie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.10.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Hej Żelciu! Kiedy ta aukcja? Buziaki cieplutkie zostawiam podwójne dla Ciebie i dla Stefcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Hej Wam tam!!! Ale się cieszę, że o aukcję pytają! Pewnie, że moje pracy będę tam wystawaić! Przecierz, to wszystko dla Stefka jest! Całe szczęście, że coś umiem zrobić i, że tak będę mogła dorabiać na Jego rehabilitację. Czekam teraz na cynka od Allegro, kiedy bedę mogła ruszyć a jak już ruszymy, to będę Was prosić o reklamę Stefka strony z aukcjami..., gdzie się da. Dziękuje, dziękuje, że wciąż dacie sobie o moim Stefku gadać i prosić, gadać i prosić......... Bóg mi świadkiem, że zawsze jak modle się dla nas, to Was wszystkich w tej modlitwie wspominam. Inaczej bym nie mogła. Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Bo my lubimy Stefka - jak mamy nie chcieć o nim gadać ???? Gupota z Ciebie , że aż strach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Też Cię kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Buziaki zostawiam, na pewno na blogu wrzucę informację o aukcjach i o Waszym 1%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Dzięki Depeś, na Ciebie zawsze można liczyć! Siedzimy w domku teraz, bo Stefek ma gardło czerwone. Miał dziś mieć zajęcia z psychologiem ale nie jedziemy. Daje mu leki, pryskam Tantum verde i czekam czy minie czy znowu sam nie zwalczy... Jeszcze w życiu żadnego przeziębienia sam nie zwalczył, ale mam nadzieję, że teraz jest starszy i mu się uda. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Trzymam kciuki!!!! Kiedyś musi być ten pierwszy raz Pewnie, że wrzucę info o aukcji na bloga Notkę o 1% dla Stefka już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Trzymam bardzo mocno - bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Jest, jest, jest!!!!Strona z aukcjami dla Stefka! http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19732995 Bardzo proszę o reklamę naszej strony!!! Dziękujęmy!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Super! Jeszcze dziś wieczorem postaram się za to zabrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.10.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Hej Ciotka! Zrobione! Rajusiu, jakie Ty tam cudności wystawiłaś! Najchętniej kupiłabym wszystko Jak było u koników? My dziś też byliśmy. I przeżyłam szok, bo w pewnym momencie zobaczyłam moje dziecko z wodzami w rączkach, kierującego tym konikiem, a pani Ania szła sobie obok i nawet tego konia nie dotykała! Teraz puchnę z dumy i wszystkim naokoło opowiadam, jak to mój cztero i pół latek na koniu sam jeździ Zatrzymywał, ruszał, skręcał! Masakra :wiggle: Ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Aniu dzięki. Będę stronę uzupełniać po mału, jak cos mi przybędzie. Muszę może po książkach poszperać. W końcu komu ja ich zostawię. A jak pójdą to Stefcio z nich skorzysta - przenośnie, ha,ha. W środę się nie udało na konie bo Pani naszej cos wyskoczyło - też przenośnie - hahaha. Dziś mamy jechać, zobaczymy czy dziś cos będzie nam wyskakiwać. My tylko tyle aby Stefcio pooglądał, powąchał i posłuchał, bo jeździć mu nie wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Żelciu, samo przebywanie wśród koni jest bardzo stymulujące. Konie są wspaniałe i na każdego człowieka mają dobry wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Nawet wejść nie chciał. Taki strach miał, że nawet siłom nie mogłam go do stadnini wepchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.10.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ojej... Ale nic na siłę, myślę, że jeśli dacie Stefkowi czas, na pewno się odważy i przekona do koni Będę trzymać kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts