Gosiek33 18.10.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Dzięki Leszku! Dzięki Gosiek! Gosiek, pewnie już jutro prześlę. Nie będę czekać aż Fundacja zaksięguję, bo to może i z dwa tygodnie potrwać. Daj proszę znać jak dotrze i czy się na żywo podoba. Dzięki Żelko, ale możesz wysłać jak inne będziesz wysyłać, co byś na pocztę nie drałowała za często Ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Żelciu, widzę, że z rozliczanych przeze mnie pitów wpłata jest! To fajnie I też miałam nosa, że wpłaciłam za aukcję normalnie, bez opcji płacę z Allegro To teraz już wiem jak robić na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Żeluś, wylicytowałam łabędzie i teraz chciałabym się dowiedzieć jak zrobić przelew, ale nie przez Allegro, bo w mailu jaki dostałam po wygranej aukcji, jest tylko płatność z Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.10.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 A ja się cieszę, że nie przez aAlegro - bo nie umiem tego robic -i się synem posługuję. To Żelcia namiarki szybciutko dawajj, please:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 W zakładce o mnie Kajka_Stefek Żelka podała wszystkie dane do konta fundacji i numeru Stefka a żeby łatwiej było http://allegro.pl/my_page.php?uid=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 W zakładce o mnie Kajka_Stefek Żelka podała wszystkie dane do konta fundacji i numeru Stefka a żeby łatwiej było http://allegro.pl/my_page.php?uid=19732995 Gosiu, dzięki bardzo przelew puszczę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Żelciu, a czy po Króliczka to ja mogę osobiście na kawkę wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 (edytowane) Ludzie a czy ktos mi powie jak ja mam na tym calym allegro ustawic aby kupujacy po zakonczeniu aukcji dostawali informacje jak dokonać wplaty? Rasiu wpaść możesz, pewnie kiedy Ci pasuje? Aniu, czemu nie pisalas, ze juz wplacilas, ja nic o tym nie wiem i tez nie wiem gdzie wyslac, na ten adres co zawsze? I ktory to kupilas igielnik, nikt do mnie nic nie napisal. Lidszu a gdzie Tobie przesłać, może dać Rasi? Może dla Nefci też by Rasia wziela, bo Nefcia sie do mnie wybierze na świetego nigdego. Pogadajcie miedzy soba, bo wy się czasami spotykacie.., no i dajcie mi, prosze znać. Bosche ale ja sie musze jeszcze tego sprzedawania nauczyc..... Edytowane 18 Października 2010 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ludzie a czy ktos mi powie jak ja mam na tym calym allegro ustawic aby kupujacy po zakonczeniu aukcji dostawali informacje jak dokonać wplaty? Rasiu wpaść możesz, pewnie kiedy Ci pasuje? Musisz wysłać wiadomość do każdego, kto wygrał aukcje z informacją. Napisz raz, skopiuj i klikaj na wyślij wiadomość do kupującego i wklej. Innego pomysłu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.10.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 znowu coś zapomniałam... tutaj jest strona, gdzie jest napisane jak wplacac... http://allegro.pl/my_page.php?uid=19732995 Dane do przelewu za zakupioną na Stefka aukcji rzecz: Fundacja Dzieciom "Zdażyć z pomocą" ul. Łomiańska 5 01-685 Warszawa Bank PKO S.A. I Odział Warszawa nr. konta: 13 1240 1037 1111 0010 1760 2908 Tytułem: cele statutowe, nr. 267 Dziekuję wszystkim i prosze zagladac bo wciaz cosik bede robic.... po malu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Żeluś, jeśli Rasia się zgodzi, to mogę od niej odebrać. Jest możliwość ustalenia jednej wiadomości, która będzie wysyłana do każdego, kto wygra twoją aukcję i tam możesz wpisać prośbę o nie przesyłanie pieniędzy przez Allegro, za to wpisujesz dane do przelewu, które podałaś w swoim poście. Musisz wejść w Moje Allegro, następnie w zakładkę Moja Sprzedaż, po lewej stronie na szarym tle musisz wybrać Ustawienia Sprzedaży, a następnie Wiadomość dla Kupujących. Tam wpisujesz wiadomość dotyczącą przelewu i zatwierdzasz. Po tym każdy kupujący od ciebie dostanie tą wiadomość na maila i nie będziesz musiała każdemu z osobna niczego wysyłać. Mam nadzieję, że troszkę pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 pieniążki przelałam jak tylko dostanę potwierdzenie zrealizowania przelewu, to prześlę ci skan na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Pewnie, że rasia się zgodzi... Żelciu daj tylko znać kiedy będzie Ci pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.10.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 lidszu dzięki wielkie za pomoc!!!!!!!!!! Już ustawiłam, teraz każdy dostanie tą potrzebną wiadmość! rasiu ja jestem codziennie w domu. We wtorki i czwartki jedziemy ze Stefkiem na zajęcia dodatkowe na Blizne Jaśińskiego do Poradni Psychologiczno Pedagogicznej. Stefek wchodzi na zajęcia a ja na korytarzu muchy łapię. A w inne dni od 14 do 16 przychodzi nauczycielka do domu. To może wtedy, bo Stefek bedzie zajęty a ja wolna. To jest, poniedziałek, środa, piątek od 14-16.00. Jeśli Ci pasuje , to może być w piatek, bo muszę trochę ogarnąć. Ostatnio plecy mi dokuczają i sprzatam tylko jak bardzo, bardzo muszę. To co, piatek na 14-tą, może być? Ustal proszę, jeśli nie jest to dla ciebie problem, z Nefcią, czy Jej serwetnika też nie zabrać. Bo wiem, że Ona nie będzie chciała aby przesyłać a czasu nie znajdzie aby odebrać. A Ty na pewno prędzej Ją zoaczysz niż ja. Dzięki wszystkim za udział i pomoc z tym allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Żelciu, ja nic nie pisałam, bo nie chciałam robić zamieszania, myślałam, że Ty wszystkie informacje dostajesz z allegro po zakończeniu aukcji. No ale teraz, z pomocą Dobrej Duszyczki masz już wszystko ustawione jak trzeba. Adres kochana ten sam co zawsze Buziaki! Zaraz Ci prześlę dowód wpłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 lidszu dzięki wielkie za pomoc!!!!!!!!!! Już ustawiłam, teraz każdy dostanie tą potrzebną wiadmość! cieszę się, że mogłam w tak skromny sposób pomóc najważniejsze, aby pieniążki szybko i bezproblemowo trafiały do Stefka. buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 lidszu dzięki wielkie za pomoc!!!!!!!!!! Już ustawiłam, teraz każdy dostanie tą potrzebną wiadmość! rasiu ja jestem codziennie w domu. We wtorki i czwartki jedziemy ze Stefkiem na zajęcia dodatkowe na Blizne Jaśińskiego do Poradni Psychologiczno Pedagogicznej. Stefek wchodzi na zajęcia a ja na korytarzu muchy łapię. A w inne dni od 14 do 16 przychodzi nauczycielka do domu. To może wtedy, bo Stefek bedzie zajęty a ja wolna. To jest, poniedziałek, środa, piątek od 14-16.00. Jeśli Ci pasuje , to może być w piatek, bo muszę trochę ogarnąć. Ostatnio plecy mi dokuczają i sprzatam tylko jak bardzo, bardzo muszę. To co, piatek na 14-tą, może być? Ustal proszę, jeśli nie jest to dla ciebie problem, z Nefcią, czy Jej serwetnika też nie zabrać. Bo wiem, że Ona nie będzie chciała aby przesyłać a czasu nie znajdzie aby odebrać. A Ty na pewno prędzej Ją zoaczysz niż ja. Dzięki wszystkim za udział i pomoc z tym allegro. Ja się pojawię osobiście :) Ale mam pytanie : czy jeśli użyję formy płatności Płacę z Allegro (kartą płatniczą) to czy te pieniądze trafiają na Towje konto bezpośrednio ? Czy na konto fundacji ? Edit : już doczytałam - wysyłam z konta na fundację (dzieki Liduś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.10.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 He,he, Nefeć, to będzie Święto ! Daj znać kiedy Ci pasuję i proszę też dać znać o parę dni wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Kochana, potwierdzenie przelewu masz na mailu :) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.10.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Dzięki Nef, dostałam. To czekam na Was w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts