Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zeljko, wytłumacz sobie, że Ci tynkarze tak pokochali Twą budowę, że jej nie chcą opuścić :wink: . A może oni nie mają gdzie mieszkać, a u Ciebie mają dach nad głową? Wizja niechcianych lokatorów jest przerażająca, brrr.

Zeljko, wytłumacz sobie, że Ci tynkarze tak pokochali Twą budowę, że jej nie chcą opuścić :wink: . A może oni nie mają gdzie mieszkać, a u Ciebie mają dach nad głową? Wizja niechcianych lokatorów jest przerażająca, brrr.

Właśnie :D .

Może oni tak pokochali Twoją, jak kiedyś pewien kafelkarz moją :wink: ?

O widzisz Zieljka, zaraz skończą i zobaczysz jaka to ulga wyrzucic ich z domu 8) . Trzymam kciukasy, by to faktycznie było juz w tym tygodniu.

Jeśli chodzi posadzki, to u mnie troche dało sie wyrównac styropianem, ale nie wsyztsko. dalej jest nieco krzywo, ale reszte załatwi juz jastrych. Pisze to, bo wiem, ze ty tez miałas skopany chudziak.

Jeszcze nie wiem dokladnie jak to jest, ale nam sie tak wydaje, ze nie jest rowno, zwlaszcza w jednym miejscu. Bo jak deszczu napadalo w czasach jeszcze budowania, to tam bylo wiecej wody...Nie dlugo, Pan od wylewek wszystko sprawdzi isam powie jak to jest...,gdzie, co i ile...

Zeljka, skoro Wiola pozbyła się w końcu swoich tynkarzy, to Ty wkrótce pozbędziesz się swoich :wink: .

Co do podbetonu, my niestety musieliśmy wyrównywać beton pod styropian, robiąc cienką szlichtę.

Zeljko gratuluje cierpliwości do tynkarzy, która ostatnimi czasy trochę ci się nadwyrężyła :D niech chłopaki skończą i spadają. A co do picia to mam to samo zdanie o tym, nie cierpię jak pracownicy piją podczas pracy, można jedno pifko ale 10 !!!!!!!!! na łebka :evil: :evil: wkurza mnie jak przyjeżdżam ok 15 a oni wszyscy już do mnie bełkoczą a nie mówią, no coż ale Unia zabrała nam fachowców a ci co zostali są na wagę złota, więc będę dalej zbierać z budowy puste półlitrówki po sobieskim albo puszki po piaście. :cry:

Ja tez trzymam kciukasy, coby tynkarze skończyli jak najprędzej!!! :D

Ale tak już jest...jednemu kafelkarz nie chce wyjść, drugiemu elektryk, trzeciemu tynkarze... Cóż robić??? I do tego każden gada , że zarobiny na MAKSA!!!

Cierpliwości...Za to jak piknie będzie jak już póją!!!

Tynki skończone i ludzików tynkujących brak! Takie dwa w jednym :wink: :wink: Sama czysta radość pozostanie!!! :D :D

Właśnie :D .

Może oni tak pokochali Twoją, jak kiedyś pewien kafelkarz moją :wink: ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Soniko to była naprawdę długotrwała miłośc kafelkowa 8)

Zeljko pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki, zeby jednak tak bardzo nie pokochali twojego domkutylko żeby szybko i dobrze zrobili i poszli sobie 8)

Maly ja Ciebie tez lubie! :p :wink: Dzieki! Przydadza sie te kciuki, bo od dwoch dni mnie wzielo jakies paskudne chorobstwo i tylko szlacham, nosem pociagam i po cichu marudze... :-?

Ale jak wszystko, przejdzie i to. Chyba! Oby! Mam nadzieje! 8) :wink: