Żelka 08.11.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ugo po woli traci juz świadomość. Mowi cos tylko bardzo niewyraznie... To chyba juz nie dlugo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Modlę się, bardzo się modlę za Niego i za Was wszystkich, Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Oj Depeś ja też, ja też... nic innego zrobić się nie da. Każdy z nas kiedyś odejdzie, taki jest już porządek na tym świecie, że urodzony, umrzeć też musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Żelko Droga . I co. I co ja mam powiedzieć . Dziękuję za taką piękna niespodziankę Że Ci się chciało, że pomyślałaś.. Ty naprawdę z jakiegoś szczególnego materiału zrobiona jesteś.. To ja muszę pomyśleć - bo teraz to już nie wiem co powiedzieć.. Dziękuję Myślę o Tobie w tych smutnych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Oj dziewczyny, to ja Wam dziękuję, że Wam się chce o nas pamiętać. Smutno mi teraz, to fakt.Wczoraj Ugo oprzytomniał. Powiedział co miał do kogo. Ode mnie siostra mu przekazała nasze pozdrowienia i pocawowała Go, tak jakby na podróż ruszał. Wie o tym, że mam zamiar w ogrodzie posadzić Jego drzewo. Choinkę którą będzie widać zs Stefka pokoju. Jak usłyszał to powiedzial, brawa Miki.Wczoraj chcial jeszcze przez telefon uslyszeć moją mamę. Potem wział za rękę obię moje siostry i powiedział im, dziękuję...A potem dostał morfinę i znowu zapadł w sen....Niby czlowiek wie, ze kazdy kiedys musi umrzeć, ale ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 To musi wspaniały człowiek być, Twój Szwagier, tak jak opowiadałas o Nim. Oby ta droga lekką dla Niego była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Niby czlowiek wie, ze kazdy kiedys musi umrzeć, ale ................. ..., ale nigdy tego nie zrozumiem...szczególnie gdy odchodzą najbliżsi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ....i to w tak młodym wieku, kiedy mogliby światu przekazać, zostawić tyle swojej dobroci... dlaczego los nie daje im szansy dożyć starości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Kochani dziękuję za wsparcie. Melduje, że dopiero dziś na koncie w Fundacji wyładowały pieniądze z aukcji. Dotychczas była jedna wplata. Chciałam nawet zacząć przesyłać potwierdzenia wpłaty, ale mowie sobie, zadzwoń do Kobiety zanim zasypiesz Ją mailami. No i tak zrobiłam, powiedziałam, że wcześniej z Nią uzgodniłam, że jeśli w ciągu 2 tyg. nic nie będzie, aby przesłać potwierdzenia, ale mówię, nie chce Panią zasypać mailami, ja spokojnie poczekam jeszcze z tydzień, no bo widzę na stronie, że jeszcze ten 1% Panie rozliczacie, że dużo pracy jest, w końcu tyle dzieci.... No i Pani chyba dziś wzięła i wszystko zrobiła. Jak to dobrze być grzecznym i delikatnym czasami, a nie od razu z piskiem do ludzi, nie?! No i Amtlo, po tym co dziś widziałam.., ja Cię uduszę! Teraz mam dług u Ciebie do spłacenia. A Ugo, wyobrażcie sobie mimo wszystko walczy. W nocy się obudził i chciał czekoladę. Dziś rano cytrynę, potem zachciało mu się prszuto. Niesamowity duch!!! Żeby to nie była taka choroba i 4 stadium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Dobrze, dobrze Żelko A Ugo walczy i dobrze że jeszcze na coś ma ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Rzeczywiście wielkiego ducha ma Ugo. Myślę o Was, modle się. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Pitulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Spokój Jego Duszy! Odszedł w nocy o 12.20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Miki bardzo Wam współczuję. Jest jednak coś niesamowitego w tak świadomych śmierciach, gdy chory wie, ze odchodzi, gdy może wszystkich pozegnać. Myślę, że bez tego trudniej bliskim i jemu także. Mój tata też tak odchodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 mayland masz rację. Ten czas, kiedy odchodził, choć był dla Niego samego najbardziej ciężki, fizycznie i psychicznie, to jednak był to także dla Niego i dla nas wszystkich czas błogosławieństwa, bo dano nam go po to, aby się móc ze sobą pożegnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dokładnie tak Żelciu.[*]Jemu już jest lepiej niż Wam, ale będzie pilnował i pomagał, tam, z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ty mądra jesteś, nie będę Ci nic pisała, bo Ty wiesz.Współczuję bardzo takiej straty, to był wspaniały Człowiek. http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/04/611.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.11.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Łączę się z Wami w bólu i poczuciu straty...Tak bardzo mi ta droga drogę mojego Taty przypomniała... Tez miał tą świadomość... To bardzo ciężkie przeżycia są... Przytulam Cię mocno Żelciu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts