Bramer 29.11.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Zeljka i tak by ze Stefkiem na mróz nie wyszła, ja Ją znam. jak to? nie wyszłaby? Stefan lubi śnieg; wszyscy na niego będą teraz narzekać i przeklinać, że białe g. i takie tam, a zima jest taka piękna przecież... na szczęście nie muszę odśnieżać zbyt często, to mądry jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ja tam też lubię. Już w zeszłym roku Yeti mnie za to pogonił, ale co ja zrobię, że lubię? I nawet odsnieżać lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Zasypało nas totalnie. Nawet nie wyjadę z domu do ulicu asfaltowej. I wciąż pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Pięknie , bajkowo, w komineczku się pali, mam w dupie - nigdzie nie wychodzę. Dziś do roboty ruszyłam, ale w połowie zawróciłam (po pasie zieleni) bo się tak ruszało towarzystwo, że mnie do domu zagonili. No i dobrze :) Och, jak mi dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A u mnie dopiero zaczyna śnieżyć...a ja się już od wczoraj boję... Nefcia to ma fajnie...nawet kominek ma...i do roboty chodzić nie musi... Żelko, a zapasy żywności masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Nefcia z domu pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Nefcia ma fajną pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Yyyyyyyyyyyyy urwanie jajec Nefer leniwa jest jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No, pięknie to wygląda, to prawda, tylko, że ja sie do odśnieżania nie nadaję. No nic, jeść mam, wychodzić nie muszę, jak mąż wróci niech odsnieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.11.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No, pięknie to wygląda, to prawda, tylko, że ja sie do odśnieżania nie nadaję. No nic, jeść mam, wychodzić nie muszę, jak mąż wróci niech odsnieża. NO TO CZEGO MARUDZI ???????????? Jeść co ma, mąż przyjdzie - odśnieży (ten ma przerąbane ). NIe rób scen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Pokójj nawilżam i wietrze dom kilka razy dziennie. Recznik mokry na kaloryferze caly czas. Stefek nie ma kaszlu ani kataru. Tylko gardlo dosyc mocno zaczerwienione. Stad ten pierwszy dzien raz byl ten odruch wymiotny, ale juz sie nie powtarzalo. Na razie radzimy sobie, zobaczymy. Mamy na gardlo Tantum Verde w aerozole i Pneumowit sept, to też do gardła. W tym jest aloes ,szalwia, mangan, jód, wapno. Nam to zawsze bardzo pomaga. Dostaje Echinacee w tabletkach, tran i wit. C. No i na ten ibuprom dzis zmienie, bo tamto nam sie skonczylo. dorbie a u Stefka dotychczas było tak, że jak miał gardło, to przy lekach nawet, już trzeci, czwarty dzień miał zmiany w oskrzelach i stąd ten antybiotyk. On po prostu nigdy sam sobie z ta widzieliną nie radził. To bierze sie z wiotkości. A czasami bywało tak, że po wielu dniach leczenia nie było poprway i wtedy też dawali antybiotyk. Właśnie dlatego, że często dochodziło do zapalenia oskrzeli i żadziej płuc. Na szczęście od kiedy jest w domu (ma zajecia w domu) to mniej choruje i zdarza mu się antybiotyk z raz w roku. Buziaki wszystkim! Będziemy zdrowieć, nie jest tak źle. Bądźcie dzielni, by i tym razem obyło się bez antybiotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Żeeeeelko ... a co by było jakbym ja kciała obie te dziewczynki świąteczne ... ino nie umiem licytować ( wstydzem siem ...ale nie umiem serio ... ) Do tego nikt tej ceny nie podbija i nie wiem ile to naprawdę powinno kosztować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Aguś jak nikt nie weżmie, to się dogadamy jak aukcja sie skonczy.. Nikt nie podbija bo nikt nie lycytuje. Cena 30zł za sztukę, to ta którą ja daję jako cene od której ew. zaczyna się licytacja. Więć jakby ktoś chciał kupić, to musi wpisać taką cene i wtedy zalicytować. I mieć nadzieję, że nikt inny nie da więcej. Aby przez allegro kupować musisz mieć aktywne konto i to wszystko. Na razie się nie stresuj jeśli konta nie masz. Dogadamy się po aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 To ja trzymam kciuki co by mi ich nikt nie podkupił ...bo ja bym obiedwie wzięła ... Razem by sobie wisiały ...jak siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Agus przesłałam na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.11.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Agus przesłałam na maila. Mam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Żelka, a Ty wiesz ze to ja na pocieszenie wykupionego upragnionego zegara zakupilam króliczka Tilda i wszyscy moi znajomi teraz go podziwiaja. Nie chce sie podlizywac:-) Ale super jest ten kroliczek - swietnie go uszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 O to się cieszę. Może i znajomy zajrzą na aukcję Stefcia. I o to chodzi, o to chodzi, proszę się chwalić znajomym, jeśli tylko Wam się kupiona rzecz podoba. Jeśli nie, tfu, tfu, to przyjmę reklamację. dorbie a zegarek zrobię, obiecałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.11.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Trzymam Cie za słowo, link do aukcji juz wysyłałam znajomym. A firaneczka sie robi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.11.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No i mam zawieszki z dziewczynkami !!! Obiedwie ! Melduję tak na wszelki ...jakby się komu przypomniało, że som ... bo nie ma Dzięęęęęęki Żelko jeszcze raz. Z paczką spokojnie ...byle do świąt doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts