Aga J.G 01.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dużo dużo zdrówka Szkoda że nie możesz przyciągnąc do Polski chorwackiego ciepełka Wszyscy bylibysmy zdrowsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dziekuje wszystkim. W Chorwacji w tym roku tez tak jak u nas. Jednego dnia lato, nastepnego zima. Nawet sniegu bylo w gorach i to nie dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Na choróbstwo najlepsze są oklady z "cieplego kochającego męża"!!!!Wyciąga lepiej niż podwójna dawka aspiryny A znasz takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Na choróbstwo najlepsze są oklady z "cieplego kochającego męża"!!!!Wyciąga lepiej niż podwójna dawka aspiryny A znasz takiego??? Pożyczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Herbatka z malinami albo miodem i cytrynką, dużo snu i mało nerwów! Acha! I ciepły, puszysty koc! I będzie dobrze wszystko to mam, procz "duzo snu i malo nerwow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Na choróbstwo najlepsze są oklady z "cieplego kochającego męża"!!!!Wyciąga lepiej niż podwójna dawka aspiryny A znasz takiego??? Pożyczyć ? Lepiej nie widziec co sie traci, bo jeszcze zaczne myslec i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Maly ja Ciebie tez lubie! Dzieki! Przydadza sie te kciuki, bo od dwoch dni mnie wzielo jakies paskudne chorobstwo i tylko szlacham, nosem pociagam i po cichu marudze... Ale jak wszystko, przejdzie i to. Chyba! Oby! Mam nadzieje! kurcze mam tak samo... od poniedzialku chodze i kaszle, smarkam i marudze... jak bys znalazla jakis sprawdzony sposob na pozbycie sie dziadostwa to jestem pierwszy po przepis :D pozdrawiam m. ps. trzymam kciuki zeby bylo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dziekuje wszystkim. W Chorwacji w tym roku tez tak jak u nas. Jednego dnia lato, nastepnego zima. Nawet sniegu bylo w gorach i to nie dawno. To już widać nie ma dla nas ratunku Może w końcu słoneczko się nad nami jednak zlituje czego życze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Oj Agus, ja tez, ja tez...Maksiu na razie sposobu nie znam, mecze sie i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 01.06.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Zeljka, a może spróbuj z czosnkiem. A do tego wieczorem wymocz nogi w gorącej wodzie z solą i wysmaruj stopy olejkiem kamforowym. Rano powinnaś się czuć jak młody bóg. Albo bogini Czego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzis sprobuje tego, dzieki Luska. Jutro powiem czy pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzis sprobuje tego, dzieki Luska. Jutro powiem czy pomoglo. Zeljko dużo zdrówka zycze , musisz zdrowieć I mały wykład o czosnku Zastosowanie Bierze udział w zapobieganiu miażdżycy (obniża poziom cholesterolu i triglicerydów we krwi) oraz w profilaktyce nadciśnienia tętniczego. Działa bakteriobójczo, może być pomocny w niektórych infekcjach wirusowych i grzybiczych. Dlatego zmniejsza objawy przeziębienia i zapalenia oskrzeli. Pomaga w zaburzeniach żołądkowo jelitowych. Zmniejsza bóle miesiączkowe. Jest także antyoksydantem i może stymulować system immunologiczny, przyczyniając się do zapobiegania nowotworom. Ważne informacje Nie jedz zbyt dużo czosnku - może to wywołać ból brzucha. Jeśli stosujesz zbyt dużo świeżego lub suszonego czosnku możesz dostać wysypki lub innego podrażnienia skóry. Jeśli wiesz, że masz problemy z krzepnięciem krwi ogranicz spożycie czosnku, jest to szczególnie ważne jeśli czeka Cię zabieg operacyjny. Duża ilość czosnku może zwiększyć ryzyko krwawienia. Jeśli jesteś w ciąży lub jeśli karmisz zasięgnij porady swojego lekarza, czy możesz zażywać duże ilości czosnku. Mogą one bowiem powodować skurcze macicy a nawet poronienie. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzięki Andrzejko, kochana jesteś! Nie ma obaw, ja lubię czosnek i nie jestem uczulona a i umiar znam. Wiec czasami można mnie w domku naniuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.06.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czasem mi pomaga uderzeniowa dawka vit C lub rutinoscorbinu - z 4-5 tabletek na raz. I sporo popić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 I jak dzis się czujesz po kuracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 02.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zeljko wracaj szybko do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.06.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 A spróbuj jeszcze : gorąca kapiel w wannie ziołami/solami i takimi tam świństwami,potem grzaniec z miodem i łóżko z...mężem do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Dziekuje Wam za troske, kochani jestescie wszyscy, na prawde. Dzis czuje sie troche lepiej, jeszcze pare dni i bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Dzięki Andrzejko, kochana jesteś! Nie ma obaw, ja lubię czosnek i nie jestem uczulona a i umiar znam. Wiec czasami można mnie w domku naniuchać. zazdroszcze, ja czosnku tknąć nie mogę... a tu pewnie i u mnie by zadziałał. w każdym razie, mimo zazdroszczenia życzę szybkiego wyzdrowienia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts