Żelka 09.12.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No widziałam, widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 I jak widzę Ty też się tam zakręciłaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No tak, ale ja trochę tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No tak, ale ja trochę tylko. Nie ważne czy trochę czy nie - wystarczy tam być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Hej! Chciałam Wam tylko podziękować, że na aukcji Stefka znowu u mnie kupujecie. Ostatnio zamówiłam serwetniki, więc będą, tylko nie wiem, kiedy, bo coś mi pomysłów zabrakło. Jeden serwetnik tydzień leżał przygotowany i co wzięłam aby na niego przyklejać, to mi nie pasowało. Dopiero wczoraj wieczorem podpasowały mi róże. Więc jestem w trakcie roboty, może potem ruszy cos więcej. Na razie szyciem się fascynuję - to znaczy poprawiam krzywe ściegi... A patrzę na aukcje dla Ogniska Marymont. W tym roku bardzo słabo idzie. Co się dzieje? Czy to te zmiany na forum? No ja wiem, że na stronę główną rzadko wchodziłam, szłam tylko do znajomych od razu. Może to to jest? Ludzie nie widzą aukcji?Sama nie wiem, ale coś się stało z forum. Nie ma już takiej wspólnoty? Jak Wy to odbieracie? Wiem, że już nie raz ludzie mówili, że stał się moloch. Coś chyba w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.12.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Zgadzam się Żelciu.Trudniej mi teraz się po forum porusza. Idę do wątków, które znam a gdzie indziej prawie nie patrzę.Pozmieniało się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 No bo, dostałam priva od Redakcji z prośbą o wsparcie, o reklamowanie aukcji. Pytali, co sie dzieje, że w tym roku tak słabo rusza. Napisalam, tak jak wyżej. Jak możecie, to reklamujcie aukcje, ja już nie wiem gdzie pisać. Nawet na blogu wstawiłam. Może ruszy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 10.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Żelko jak Ty coś powiesz, to tak mądrze, że nic dodać nic ująć... jak zwykle na pewno są różne powody dla wielu z nas ja tam się cieszę z tego, co już mam i tylko tak nieśmiało... przypomnę... tyk tyk tyk tyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Bramer, jasne. Tyk, tyk już sie robi. Ale jestem na etapie wybierania wzoru. dla Dorbie mam wzór, ale też jestem na etapie przygotowawczym. Przymierzam ten wzór i myślę jak to zrobić aby było dobrze. Czyli dwa zegary leżą, z przygotowanym podłożem i czekają aż mi w głowie zaskoczy. A dziś, pomarudzę trochę, wstałam chora. Gardło oblepione z zatok ścieka, beeeeeee.... Stefek sie wygrzebał i nic by mi nie było, ale mąż od 2 tygodni nie może się pozbić kaszlu. I pewnie od Niego złapałam, chrąchlacz jeden. O patrzcie, poszłam sprawdzić i nawet dobrze chrąchlacz napisałam, hahaha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No niestety, Recakcja sama sobie w stopę strzeliła, tak to bywa, jak się nie słucha uzytkowników. Tyle osób prosiło, żeby nie zmieniać templatki (tła znaczy się)! Gdyby stara grafika i układ zostały, byłoby jak dawniej, a tak... Zrobili molocha i teraz większość (także i ja) idzie tylko do tych wątków, które już zna i subskrybuje, całe forum jest zbyt wielkie i zbyt nieprzyjazne. Szkoda tylko, że cierpią na tym także te dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No masz rację Depeś, szkoda.A ja mam zapalenie krtani. Od wczoraj do dziś sie pogorszyło. Wlasnie na pv do EZS napisalam aby cos doradzila, bo nie mam jak sie do lekarza wybrac. Mąż dziś caly dzien poza domem, a nie mam z kim Stefcia zostawić. Już drugi rok z kolei mąż przyprowadzil jakies paskudztwo z pracy. Sam kaszle juz od 3 tygodni, ale do lekarza nie idzie, bo czasu nie ma. i masz musialam ja tez wpasc na to samo, teraz znowu martwie się o Stefcia.. nienawidze zimy................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nie marudź, ciotka tylko wez Echinaceę, kup sobie euohorbium i weź jakieś leki przeciwzapalne, na pewno Ewa coś doradzi. I zamknij Go w gabinecie albo w sypialni i nie wypuszczaj, jak coś przywleka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ha, ha, zamykam a i tak rozsiewa. Chrąchlacz jeden. Na razie robię sobie smarowanie gardła smalcem. To znaczy wcianam smalec ze czosnkiem. Ten smalec to nawet pasuje mi na takie drapiące gardlo. A calulitys w moim wieku, iiii, kto by sie tym martwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Tak sobie myśle, ze w duzej mierze nowy wygląd forum przyczynił si edo tego, ze wątki stały sie mniej dostępne. Sama zagladam tylko w sybskrypcje i do znajomych. Szkoda. Na wymiane doświadczęń to nie zaglądam juz praktycznie wcale.........No i sprawa Bacik też dała do myślenia..... Dużo złego na sam koniec było i gorzkich, niepotrzebnych słow. To zniecheca i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nawet nie wiem, co było z Bacikami, da się jeszcze gdzieś przeczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No ja to wszystko rozumiem. Domyślałam sie, że to w związku z nowym wyglądem forum. Co do Bacik, to jednak myślę, że to nie zniechęciło aż tak ludzi do pomagania innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nawet nie wiem, co było z Bacikami, da się jeszcze gdzieś przeczytać? Depeś wątek Bacik jest tam gdzie Frania. Tam wszystko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Dzień doberek, poodśnieżałam sobie dzisiaj, to i humor dopisuje! Jutro ma padać, niestety, u nas, ale mam nadzieję, że szczęśliwie wyląduje i szczęśliwie go przywieziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ja dziś deczko lepiej. Już nie pali w gardle i piersiach tak jak wczoraj. Ale godom jak facet. Hi,hi... A sił jak kurczaczek. Ko,ko,ko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Zamiast na priv przyszłam tu... No to się cieszę, że trochę lepiej .. Co nie znaczy, że będzie dobrze, bo zapalenie krtani masz niewątpliwie A może masz jakiś steryd wziewny w domu? Jakiś po Stefku? Co do forum, to nie forum się zmieniło, ale ludzie odeszli. Bo forum składa się z całej rzeszy ludzi przypadkowych, którzy niejednokrotnie zaglądają tu raz czy dwa chcąc dostać bardzo konkretną informację (i często tupią, ze jak to tak, dlaczego nikt ich nie obsłuży ) - oni nie pójdą na aukcję - i w sumie niewielkiej grupy bywalców, którzy często są tu z przyzwyczajenia. Domy już pobudowali ale polubili forum. Ta grupa ostatnio bardzo zmalała i za to właśnie są odpowiedzialne zmiany na forum. Bo nie można odnaleźć starych wątków, bo jeden się wykruszy, to za nim pójdzie cała zaprzyjaźniona grupa (np na BD za Dagą), bo forum jest mało przejrzyste, bo jest po prostu inne. Im mniej ludzi, tym więcej starych odchodzi. I kto ma chodzić na aukcje? A redakcja musi się pogodzić, ze wybrała taki model i zamiast portalu społecznościowego będzie trzeba zatrudnić fachowców - poradników i zrobić portal czysto poradnikowy. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts