tola 18.12.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Żelcia, trzymam za Twoje zdrówko...z całych sił. Zdrowiej szybko, bo barszcz na lepienie uszek czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Dzięki Toluś. Wątpie, że w tym roku dam rady coś swojskiego porobić. Chyba będą kupne Święta. Podobno barszcz Winary też dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 A posłuchałaś chociaż Ewy rad??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 spokojnie, masz coś w rodzaju teraflu zatoki? masz w domu coś sterydowego do nosa, pisałaś że masz chyba flixonase. To uzyj 3*dz. Najlepiej po udroznieniu nosa przez jakiś otrivin. Jak spływać przestanie, to kaszel minie. Trochę trudno tak ci radzić na raty - nie siedzę stale przy kompie i ty też nie . Ale próbuj według zasady: obkurczyć śluzówki (teraflu, otrivin), jak jest wydzielina to trzeba rozrzedzić (ACC) i przeciwzapalnie (antybiotyk i steryd niejscowo). takie leczenie zwykle po 2-3 dniach przynosi ulgę. trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 A posłuchałaś chociaż Ewy rad??? na razie nie Ale wciąż mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 No jak to nie?Biorę flixonase, 2x2psik do nosa, Zinnat 500 2x1, Febrofen 2x1, Ascorutical 3x1, homeowox 5x1... ACC mi lekarz kazał już nie brać, bo podobno poradzę sobie z wyksztusianiem bez tego, a nie chce aby to wzmagało mi kaszel. Bo na razie jest trochę suchy, troche mokry. właściwie jak kazał przestac brać, to był bardziej suchy.Dzięki Ewuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 OK no to masz 3 dni na wyzdrowienie. Jak ci kaszel zostanie, to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Wczoraj pierwsza noc bez kaszlu, no prawie bez. Tylko jeszcze osłabienie okropne mam, jakbym chora była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.12.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Żelcia, wyslij mi Twoj adres na priv, skończyłam moje "dzieło", wyslę Ci i wtedy zrobisz dalej z tym wiesz co.Oczywiscie kartonik po Tildzie wyrzucono mi zanim sie obejrzalam. Ale podejrzalam Twoj adres na allegro, na ten mam wyslac?Masz niesamowite imie! Pamietam ze napisalas je troche krocej na paczce? Jak pisac? Jak uzywasz? Dużo zdrówka Ci zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Dorbie Słonko, spokojnie z tą wysyłką. Po Nowym Roku prześlesz. Teraz to dużo roboty w domu. A ja z aukcjamy i tak ruszę dopiero po Nowym Roku. Adres podam na pv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.12.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Żelciu, zdrowiej, zdrowiej, bo swięta z choróbskiem to nie święta Ale widzę, że skutecznie Cię leczy nasza Forumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Amtlo, będę się leczyć. Mam nadzieję, że na święta juz będę zdrowa. Dzis juz pierwszy dzień czuje się mocniejsza, ale w gardle wciąż papier ścierny. Czy dotarła przesyłka? Wszystkim przesłałam pryorytetem 18. To znaczy, mąż wysyłał, bo ja nie wychodziłam od czasu choroby. A dziś u nas wiatrzysko straszne, strach w domu siedzieć.., fiu tu, fiu tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 21.12.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 no i jak tam?lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.12.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Żeluś! Przesyłka dotarła! I ogromnie mnie zaskoczyła zawartość! Buziak za niespodziankę :hug:A ten domek taaaki duży! Na razie wisi w przedpokoju, po Świętach trafi na kominek. Jest piękny! Z wysyłka candy się nie spiesz, wyzdrowiej przede wszystkim! Z barszczyków to polecam Krakusa w kartonie. Dodasz grzybka, jabłko, majeranek i czosnek i pychota niesamowita! U nas w tym roku Wigilię przygotują moja Mama z Teściową, bo ja od wczoraj pod pierzyną. Po południu mam wizytę u lekarza, mam 39 stopni i suchy męczący kaszel z dreszczami. Od dwóch dni chorują już też moje chłopaki. Dom aż trzęsie się od kaszlu. :bash:Obyśmy wydobrzeli do Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 O rany Aniu!!! To macie to samo co ja! Współczuję, na prawdę. A candy dzis poszło, zebrałam sie aby może do Świat Wam sprawić jeszcze trochę radości. A każdy kto kupił na aukcjach grudniowych doczekał się drobnego upominku. W końcu Święta idą, a to czas dzielenia się z innimy. Tyle dobra dostaję od Ludzi, to od czasu do czasu jak mogę, to cośik do Was przesyłam. Nie dam rady wszystkim, ale co roku Ktoś się doczeka. bramer dziękuję za wpłatę. No takich kupujących to sobie i każdemu tylko zyczyć mogę! A czuję się juz lepiej, nawet do pierników się zabieram. pierniki z przepisu Magpie, najlepsze pod słońcem!!! Wszystkich Was przytulam!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://img832.imageshack.us/img832/8940/84972032.jpg Żeleczko, fajnie że lepiej się czujesz...jeszcze nic nie doszło..ale na pewno dotrze... uściskaj Stefka mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.12.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Pięknych, radosnych, magicznych Świąt. Ciepłych chwil w gronie najbliższych, życzy tola http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=34952&d=1292972275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/12/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.12.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3966.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.12.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Wszystkiego dobrego, Żelko, zdrowia i ciepła rodzinnego http://img824.imageshack.us/img824/138/christmastreesure.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts