Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

Dziękuję Kochani! Wam też Wesołych i spokojnych Świąt!!!

A ja znowu chora. :-( Chyba po antybiotykach, mam teraz z brzuchem kłopoty. :-( I bądź tu teraz do Świąt przygotowany.

Amlto, ja nie wiem czemu jeszcze nie doszło. Zła jestem! 18.-tego wysłałam priorytetem do wszystkich. Powinno już być. Ktoś powinien tą pocztą potrząsnąć. Pieniądze tylko biorą i nic więcej. Priorytet powinien być juz następnego dnia!!! Tak przynajmniej mówią oni sami.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

maryja..jpg

Zaczarowana magią Świąt...

Stanę zamyślona pod rozgwieżdżonym niebem

i patrząc na spadające płatki śniegu pomyślę o tych ,

których noszę w sercu życząc im spokojnych Świąt wszędzie tam,

gdziekolwiek są ...

pomyślę też o Tobie-Zelijko życząc Ci wszystkiego co dobre i niosące radość

Miłości w Święta

życzy Ew-ka

Kochani mój Net od kiedy na wśi mieszkam, to nie ten sam co w wielkim mieście. Więc, nie chodzę już po wątkach aby wklejać zyczenia. Z resztą akurat w okresie po 20-tym każdego miesiąca mam najgorszy i tam gdzie jest dużo fotek, życzeń z fotkami, to i tak nie wejdę.

To ja wtedyk, tak jak już od dwóch lat, wklejam Was tutaj:

Nefcia, Lidszu, dobroszka, Maluszku, Bramer, Stary, Maly, Zochna, Rasia, rrmi-owie, anSi, Zochna, JoShi, Sloneczko, zphugawron@wppl, Mimi=Piu, Soniko, Tola, Ew-ka, EDZIA, Tomek1950, Kasia64, alfreda, Aggi, AgaJG, Whisper+Luśka, Whispera AgnesK, Iwonesca, Majka, malka, Aloneiz, Asia Malczewska, Depsia, Amlta, Page, mayland, Wanios, monia77w1, jea, zuber-owie, magi, Babajaga, Bobowa budowniczowa, piątka, braza, premiumpremium, agnieszkakusi, editta, Dario AS, KaskaMaciej, Zielonooka, sure, ponury63, zaba gonia, jabko, sellim, wojtek2112, Agduś, dobroszka, magpie101, malka, osowa, Teska, maksio, bodzio g, mikopiko, mhk, Olkalybowa, malmuc, amonite, verunia, TomKa, marekmarian, efilo, TadekL, Monika$Seba, sylwia1, Ania Wisniewska, Anisia3, Joan, House vel 1000 wcieleń, matea, andrzejka, Mohaq, dominikams, Zuzza, zygmor, ewusia, RYDZU, Agacka, Xenna z Xsary, iza mama gabora, daggulka, amalfi, Gwożdzik, Kasiorek, dandi3+team, froschia, Zona budowniczego, Wwiola, tab, Ciku, Nurni, aha26, joola, Aga-zona Facia, Jagna, Adriano Komputero, mdzalewscy, pontypendy, tabaluga1, Pawel Kwirynow, kze, 1950, mbz, gumisia, arcobaleno, Edmar70, lump praski, Jezier, damian+kasiar, kirkris, piskosch, matka, OK., roszponka, matka dyrektorka, robert skitek, D’arek, Rezi, SlawekD-zonka, motyczka, mbp1971, maciejon, Baru, kuleczka, Latarnik, KARO1, mama, Beithe, Monique, an-bud, jamles, andzik78, izat, XX, patka, monka, Grzebiuszka, Reyzel, giness, Kasia_de, tosinek, Zazdrosnica, akacja, niezapominajka, mikiletto, Kristofuros, sharoon, marjucha, Betsi2006, scur, markoto, Capricorn, gildor, MARTINA1,andre+Zosia, chopinetka, Kraktom, malgos, elutek, ns, coffee82, madd, Baru, kala67, TomKa, jamles, retrofood, AgaJeżyk, an.i, Irma, dankaf, aniawmuratorze, lidszu, dardulka, monia i marek, barranki2, Chef Paul, bobiczek, malgos 2, betib, kordzina, EZS, dorbie, Mopsia, Jadzia, bonetka,M@riusz Radom, (pewnie jeszcze dopiszę...) + wszyscy co o mnie pamietaja choć tutaj nie zagladaja ...,

Wesołych, zdrowych, spokojnych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Żelka
Wciąż dodaję do listy

Niech te Święta, tak wspaniałe,

będą całe jakby z bajek,

niechaj gwiazdka z nieba leci,

niech Mikołaj tuli dzieci,

biały puch niech z góry spada,

niechaj piesek w nocy gada,

niech choinka pchnie pięknie,

no i radość będzie wszędzie!

życzy lidszu z rodziną

http://www.ekartki.pl/cards_files/0/605_miasteczko.jpg

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, pogodnych, rodzinnych i leniwych Świąt Bożego Narodzenia.

Dużo zdrowia dla Ciebie, Stefcia i Małżonka. Cierpliwości, wytrwałości i uśmiechu :):)

http://charlesryderblog.files.wordpress.com/2009/12/christmas-tree2.jpg

Dziękuję dziewczyny! Wam też życzę wszystkiego dobrego!!!

Wczoraj wziełam i przesłałam dużo sms-ów do forumowiczów. Życzenia, jeno się podpisać zapomniałam. Dostalam tylko parę odpowiedzi, z czego dwa były takie jakby to powiedzieć..., grzeczne, że wiadomo było, że nie wiedzieli do kogo odpisują. Ale jaja!!! Gapa ze mnie, ale teraz to wiem, kto z Was nie ma mojego telefonu zapisanego u siebie, hahahahaha...

To nic, ważne,że życzenia szczere byly, choć niepodpisane...

Też muszę sobie parę numerów w telefonie dopisać, haha.

A tak w ogóle, to jakoś leci...

Inne trochę Święta, bo jeszcze nie wyzdrowiałam, to raz, a drugie... Brakuję mi Uga, Jego telefonu z życzeniami... On zawsze pamiętał... Nie dawno na moich urodzinach też przeżywałam brak telefonu od Niego...

Co tu dużo pisać, jak odchodzi człowiek, to już nic tej pustki nie wypełni... Pocieszam się, że jest gdzieś tam, że jest teraz naszym Aniołem, nawet czasami czuję, że tak jest..., ale i tak wolałabym aby był tym Aniołem tutaj, tak abym mogła Go usłyszeć i zobaczyć...

O rany, dopiera smsa zobaczyłam, przez te dni w ogóle do telefonu nie podchodziłam!

Dziękuję zenia i przepraszam, że nie odpisałam, po oprostu w ogóle nie brałam telefonu do rąk, leżał zamknięty w drugim pokoju... :oops: