Zochna 31.12.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Zelko Szczęśliwego Nowego Roku dla Ciebie i Wszystkich, którzy tu zagladają. Niech Dobre Anioły czuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Spełnienia marzeń, realizacji planów oraz zdrowia,zdrowia i jeszcze raz pieniędzy... w Nowym Roku http://congee.pl/data/gfx/pictures/medium/6/4/2446_1.jpg życzy rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.12.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36306&d=1293805582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/TR4gs5gQX9I/AAAAAAAAEPE/fQe4OtQdbW0/kartka%20noworoczna-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.12.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 W wielkich butach małym kroczkiem idzie sobie rok za roczkiem.Dziś jest ta magiczna nocco przynosi szczęścia moc.Dołączam wiec też życzeniaw Nowym Roku marzeń spełnienia. http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Dziękuję za wszystkie życzenia i za pamięć. Sylwester i pierwszy dzień stycznia były okropny. W noc Sylwestrową latałam do kibla a pierwszy dzień po, byłam ledwo żywa. Co podnosiłam głowę z poduszki to ona sama leciała w dół. Nie miałam sił nawet Stefka karmić, lub przebierać, nie mówiac nawet o Jego rehabilitacji . A to bolało najbardziej. Staram się nie bać starości ale w takich chwilach bardzo się jej boję. p.s. Jakby ktoś pytał, to znowu są aukcję dla Stefka. To dobra nowina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 06.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Żelko, biedna byłaś, ale mam nadzieję, że już jest lepiej. Ta grypa w tym sezonie jest wyjątkowo paskudna. Może powinnaś się szczepić? Wtedy nawet jeśli człowieka dopadnie, to przebieg jest łagodniejszy i bez komplikacji. Życzę Ci w każdym razie, żeby w tym roku już nic Cię nie ruszyło, limit wyczerpałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.01.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Żelka, to ja postaram sie wyslac w przyszlym tyg. ta firanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Mopsia, dzięki Kochana. Ja też bym chciała aby to już było wszystko na ten rok. Dorbie dzięki. Napisz też, za ile mam wystawiać, bo ja się nie orientuję w cenach firan ręcznie robionych. I jak masz zdjęcie pokoju gdzie chciałaś ten zegar mieć, to wklej tu u mnie, co? Pomoże mi to trochę w doborze kolorów, odcieni i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Żelko, dzisiaj doszło, piękne, zdolniacha jesteś dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 O to super Leszku! Teraz jak mam juz adres, to będę pamiętać od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.01.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dorbie dzięki. Napisz też, za ile mam wystawiać, bo ja się nie orientuję w cenach firan ręcznie robionych. I jak masz zdjęcie pokoju gdzie chciałaś ten zegar mieć, to wklej tu u mnie, co? Pomoże mi to trochę w doborze kolorów, odcieni i takie tam... Żelcia, nie wiem za ile - musze sie rozejrzec na allegro, napisze jutro. A ten zegar... Zdjecia ci nie zamieszcze bo sciana jest biala, pomiedzy dwoma oknami i nic wiecej nie widac, a meble beda inne niz sa, tzn sciany sa w kolorach - kawa z mlekiem, braz i bialy, meble beda biale z IKei Aspelund, prawdopodobnie ta sciane pomaluje tez na kawa z mlekiem, raczej sklaniam sie do takiego lekkiego rustykalnego stylu z bialymi firankami przeze mnie robionymi na oknach gdzie pomiedzy bedzie wisial ten zegar, hmm, moze znajde jakies zdjecie tego pokoju teraz http://lh4.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TM2awOO--hI/AAAAAAAACMQ/Ye-M_ocDr4M/domek2010%20%289%29.JPG tak jest teraz. Wejscie do pokoju jest kolo lewej szafki, a te dwa okna ze scianka pomiedzy nimi - tu bedzie wisial zegar jest na przeciwko łozka, stoi tam duza komoda z telewizorem, a okna sa obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dzięki Dorbie. Ładny ten pokój, przestrzenny. Mam teraz kolory, mówisz, że rustykalny, to postaram się coś wykombinować. Mam dwa zegary, to jak nie jeden, to drugi zmontuję. Na razie robię podejścia. Ja tak to nazywam. Mam tylko beżowe tło i co jakiś czas grzebię w moich zasobach serwetkowo-papierowych, przykładam i przykładam. A potem będzie tak, że w środku nocy jak będę przekręcać się z boku na bok, to przyjdzie mi pomysł na zegar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.01.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Tamten mi sie podobal, takze moze byc podobny:-) Moze byc bez, bordo, braz i odcienie. Meble nie beda tak szybko, takze nie spieszy mi sie. Najwazniejsze ze bedzie z duszą tak jak krolik:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 No właśnie, nie mogę na siłę zrobic, musi przyjśc na to moment. Czekam teraz też na nowsze serwetki, może coś mi wpadnie w oko do tego zegara. A chce też aby numery na tarczy bardziej precyzyjnie były wykonane i nad tym też dumam jak to ulepszyć. Ale to wszystko dojedzie na swoje miejsce, bo zawsze tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.01.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Hej Żelcia!Co u Was? Jak zdrówko?Pozdrowionka przesyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Hej Aniu. A mi juz głupio wciąż o chorobach meldować tutaj. Nie najlepiej się czuję ostatnio. Ale jakos sobie damy rady. Buziaki dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Żelko nie dawaj się kciuki trzymam, byś na prostą wyszła i dużo zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ..... Nie najlepiej się czuję ostatnio. Ale jakos sobie damy rady........ musi Depesia tej Franiowej mikstury podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts