Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W wielkich butach małym kroczkiem

idzie sobie rok za roczkiem.

Dziś jest ta magiczna noc

co przynosi szczęścia moc.

Dołączam wiec też życzenia

w Nowym Roku marzeń spełnienia.

http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg

Sonika

Dziękuję za wszystkie życzenia i za pamięć.

Sylwester i pierwszy dzień stycznia były okropny. W noc Sylwestrową latałam do kibla a pierwszy dzień po, byłam ledwo żywa. Co podnosiłam głowę z poduszki to ona sama leciała w dół. Nie miałam sił nawet Stefka karmić, lub przebierać, nie mówiac nawet o Jego rehabilitacji . A to bolało najbardziej.

Staram się nie bać starości ale w takich chwilach bardzo się jej boję.

p.s.

Jakby ktoś pytał, to znowu są aukcję dla Stefka. To dobra nowina. ;-)

Żelko, biedna byłaś, ale mam nadzieję, że już jest lepiej. Ta grypa w tym sezonie jest wyjątkowo paskudna. Może powinnaś się szczepić? Wtedy nawet jeśli człowieka dopadnie, to przebieg jest łagodniejszy i bez komplikacji. Życzę Ci w każdym razie, żeby w tym roku już nic Cię nie ruszyło, limit wyczerpałaś

Mopsia, dzięki Kochana. Ja też bym chciała aby to już było wszystko na ten rok. :-)

Dorbie dzięki. Napisz też, za ile mam wystawiać, bo ja się nie orientuję w cenach firan ręcznie robionych. I jak masz zdjęcie pokoju gdzie chciałaś ten zegar mieć, to wklej tu u mnie, co? Pomoże mi to trochę w doborze kolorów, odcieni i takie tam...

Dorbie dzięki. Napisz też, za ile mam wystawiać, bo ja się nie orientuję w cenach firan ręcznie robionych. I jak masz zdjęcie pokoju gdzie chciałaś ten zegar mieć, to wklej tu u mnie, co? Pomoże mi to trochę w doborze kolorów, odcieni i takie tam...

Żelcia, nie wiem za ile - musze sie rozejrzec na allegro, napisze jutro. A ten zegar... Zdjecia ci nie zamieszcze bo sciana jest biala, pomiedzy dwoma oknami i nic wiecej nie widac, a meble beda inne niz sa, tzn sciany sa w kolorach - kawa z mlekiem, braz i bialy, meble beda biale z IKei Aspelund, prawdopodobnie ta sciane pomaluje tez na kawa z mlekiem, raczej sklaniam sie do takiego lekkiego rustykalnego stylu z bialymi firankami przeze mnie robionymi na oknach gdzie pomiedzy bedzie wisial ten zegar, hmm, moze znajde jakies zdjecie tego pokoju teraz

http://lh4.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TM2awOO--hI/AAAAAAAACMQ/Ye-M_ocDr4M/domek2010%20%289%29.JPG

tak jest teraz. Wejscie do pokoju jest kolo lewej szafki, a te dwa okna ze scianka pomiedzy nimi - tu bedzie wisial zegar jest na przeciwko łozka, stoi tam duza komoda z telewizorem, a okna sa obok

Dzięki Dorbie. Ładny ten pokój, przestrzenny.

Mam teraz kolory, mówisz, że rustykalny, to postaram się coś wykombinować. Mam dwa zegary, to jak nie jeden, to drugi zmontuję. Na razie robię podejścia. Ja tak to nazywam. Mam tylko beżowe tło i co jakiś czas grzebię w moich zasobach serwetkowo-papierowych, przykładam i przykładam. A potem będzie tak, że w środku nocy jak będę przekręcać się z boku na bok, to przyjdzie mi pomysł na zegar. ;-)

No właśnie, nie mogę na siłę zrobic, musi przyjśc na to moment. Czekam teraz też na nowsze serwetki, może coś mi wpadnie w oko do tego zegara. A chce też aby numery na tarczy bardziej precyzyjnie były wykonane i nad tym też dumam jak to ulepszyć. Ale to wszystko dojedzie na swoje miejsce, bo zawsze tak jest.