Żelka 26.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Heh, kochana - jak nie ma być lepiej, jak ma być lepiej właśnie? MUSI iść ku lepszemu, W końcu gorset coraz lepszy jest, prawda? No, to musi być lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ależ oczywiście, że ma być lepiej i będzie lepiej! No jak nie jak tak! BUZIAKI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?160-WAŻNE-Tomek1950-potrzebuje-naszej-pomocy Zapraszam na aukcję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Żelcia, dzieki za linki:-)Podczytuje Twoj blog - przedostatni wpis jest super! jaka dobra energia z Ciebie płynie...Przyciągasz ludziNie moge skomentowac, ciagle probuje i nie wchodzi mi haslo, dlatego tu pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.01.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dzięki Dorbie! Kochana jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.01.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Wiesz, nie spodziewalam sie że ten zegar jest tak piękny i naturalny jak stary! Dzięki wielkie. Strasznie jestem wdzieczna, piękny jest! Jak zrobie sypialnie to wysle ci zdjecie, bardzo mi bedzie pasowacA moja paczke wysłałam dzisiaj priorytetem, mam nadzieje ze bedzie Ci sie podobalo.Dzięki za odpowiedz, czuje sie juz normalnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Hej Dorbie! No to cieszę się bardzo, bardzo, że się spodobał. Mówiłaś, że ma na stary wyglądać, więc się postarałam jak umiałam. No i mam nadzieję, że każda minuta mierzona tym zegarem będzie przynosić Ci szczęście. W każdym razie takie życzenie "utkałam" podczas robienia tego zegara. Dam znać jak tylko firanka dotrze. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Faktycznie to muszą juz byc tylko szczęśliwe chwile. Dzieki Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.01.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Hej Żelko Kochana! Mam nadzieję Cię raz jeszcze odwiedzić Więc na razie uściski wirtualne dla Ciebie i Stefka! Trzymam kciuki, żeby było lepiej, a nie tylko się zatrzymało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Oj Rasiu, dziękuję Ci Kochana!!! Przez Was ludzi dobrej woli, to i ja mogę Tomka jakoś wesprzeć. Buziaki!!! Do milego zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Szczęściary, zobaczą się... No to miłego pogadania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Depeś bo Rasia mieszka prawie przez pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dzięki wielkie Żelciu, dopiero dzisiaj dostałem, bo mnie nie było.Chyba znowu jestem Ci zobowiązany:yes:Na koniec przesyłam WAM uściski i pozdrowienia ze słonecznych Alp, sorki za śmieci:( http://x.garnek.pl/ga5630/82510b8b84c9ba13058210a2/13058210.jpg http://x.garnek.pl/ga4620/0fedefe7f4b07a13058314a2/13058314.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Hej, hej!! Przepłaciłeś nie źle, to i więcej wysłałam. Nie mogę aż tak korzystać. I wcale zobowiązany nie jesteś. Dzięki za fotki, zazdroszczę widoków, bo na narty się moje kości nie nadają. Ale pospacerować, poodychać, oczy nacieszyć..., oj, fajnie by było. Pozdrawiamy Was też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Kłólik, dołączam i ja pozdrówka serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 02.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Żeleczko przesyłka dotarła w całości, śliczności i wymiary idealne . Niespospodzianka, a włściwie dwie i co ja mam teraz począć....pomyślę.Bardzo, bardzo dziękuję.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Hej Jadziuuu! No nic nie mów, tylko się ciesz! Ja też się cieszę, że doszło i wszystko pasuje i sie podoba. I nic już nie kombinuj. Zdrówka dla Was wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 AnSi dlaczego nie można komentować na Twoim blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Przyszłam pomarudzić, a jak inaczej. Po tej intensywnej rehabilitacji Stefka, ostatnio coraz mniej daję rady z wytrzymaniem tego. Pani rehabilitantka na szczęście jest prawie codziennie, wiec nie muszę robić aż tyle, a czasami nawet całkiem rezygnuję. Ten mój stan mnie zmartwił na tyle, że od dziś mam też rehabilitację. Ta sama firma, tylko do mnie przychodzi Pan, bo On bardziej takimi przypadkami się zajmuje. Nawet cenę mi obniżyli, ponieważ Stefek u nich się rehabilituje na stale. Stefka kosztuje mnie 60zł za 45 min, a moje pomimo tego, że wizyty domowe są po 60zł. kosztuje 40zł. No i Stefek musi być codziennie a ja na razie jestem dwa razy w tygodniu. Po dzisiejszym razie, Pan powiedział, że „jest tutaj co robić”. Ocenił stan moich mięśni na 60lat z tym, że 10 lat z parkinsonem. Szok!!! Teraz wiem, czemu ja się od dłuższego czasu czuję jakbym miała 70 lat. Zobaczymy ile damy rady finansowo o mnie zadbać, ale trochę roboty przede mną. Mądra nie jestem, nie mam pojęcia jak to będzie. Jak za zwyczaj w takich sytuacjach odkładam "martwienie się" na potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts