Sonika 04.06.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Zeljko kochana, wracaj szybciutko do zdrowia. A jak prace w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.06.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 W domku robia tynki! Beda to najsuperniste i najtynkowniste i napiekniowiste tynki pod sloncem! Jak dozyje konec roboty, to Wam wszystkim pokaze, ze mialam racje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 W domku robia tynki! Beda to najsuperniste i najtynkowniste i napiekniowiste tynki pod sloncem! Jak dozyje konec roboty, to Wam wszystkim pokaze, ze mialam racje.... Dozyjesz dożyjesz I napewno będą piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jakie śliczne bałwanki :) Ty to jesteś zdolna dziewczyna, Zeljko.. Śliczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dziekuje pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.06.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zeljka ja nie wiem JAK TY TO ROBISZ KOBIETO Zajmujesz się dzieciaczkiem, domem, budujesz, masz czas na wyszukiwanie i podrzucanie ludziom tylu inspiracji I jeszcze wyszywasz Przecież doba ma tylko 24 godziny... Normalnie szczęka opada... Tym bardziej, że dla mnie przyszycie odprutej listwy od spódnicy to katorga, a tu takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.06.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zeljka ja nie wiem JAK TY TO ROBISZ KOBIETO Zajmujesz się dzieciaczkiem, domem, budujesz, masz czas na wyszukiwanie i podrzucanie ludziom tylu inspiracji I jeszcze wyszywasz Przecież doba ma tylko 24 godziny... Normalnie szczęka opada... Tym bardziej, że dla mnie przyszycie odprutej listwy od spódnicy to katorga, a tu takie... Ada, robie to po woli... (pewnie dlatego mam 50kg i utyc nie moge A to cos do spodnicy tez nie umiem przyszyc... Slowo daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zeljka ja nie wiem JAK TY TO ROBISZ KOBIETO Zajmujesz się dzieciaczkiem, domem, budujesz, masz czas na wyszukiwanie i podrzucanie ludziom tylu inspiracji I jeszcze wyszywasz Przecież doba ma tylko 24 godziny... Normalnie szczęka opada... Tym bardziej, że dla mnie przyszycie odprutej listwy od spódnicy to katorga, a tu takie... Zeljka jest poprostu ucieleśnieniem cnót wszelakich i dlatego wszystko za co się nie weźmie wychodzi jej perfekcyjnie.... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.06.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zeljka ja nie wiem JAK TY TO ROBISZ KOBIETO Zajmujesz się dzieciaczkiem, domem, budujesz, masz czas na wyszukiwanie i podrzucanie ludziom tylu inspiracji I jeszcze wyszywasz Przecież doba ma tylko 24 godziny... Normalnie szczęka opada... Tym bardziej, że dla mnie przyszycie odprutej listwy od spódnicy to katorga, a tu takie... Ada, robie to po woli... (pewnie dlatego mam 50kg i utyc nie moge A to cos do spodnicy tez nie umiem przyszyc... Slowo daje. No toż o tym właśnie, że powoli.... Moja koleżanka podjęła się kiedyś wyhaftowania sztandaru i próbowała mi wmówić, że to uspokaja Po pół godzinie samego patrzenia wyszłam, bo musiałam..... Ja bym to wszystko piżgnęła po 5 minutach Wagą się nie przejmuj, kiedyś pani od ekg po trzeciej próbie zmierzenia mi pracy serduszka na głębokim wdechu( przyssawki ciągle odskakiwały ) powiedziała, że jej siostra tak do 50 roku życia wyglądała, a potem z dnia na dzień musiała garderobę wymieniać, bo w żadna kieckę nie weszła. Więc cierpliwości Kiedyś i my ciałka nabierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Są super śliczne A co do tynków to czekamy oczyweiście na efekt-zaskakujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.06.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zeljka jest poprostu ucieleśnieniem cnót wszelakich i dlatego wszystko za co się nie weźmie wychodzi jej perfekcyjnie.... :D pozdrawiam m. No Maksiu, nie pogadalbys troche z moim mezem? Ciekawe kto kogo by przekonal do swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ada, mnie tez to wyszywanie uspokaja. andrzejko ja tez czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zeljka jest poprostu ucieleśnieniem cnót wszelakich i dlatego wszystko za co się nie weźmie wychodzi jej perfekcyjnie.... :D pozdrawiam m. No Maksiu, nie pogadalbys troche z moim mezem? Ciekawe kto kogo by przekonal do swojego? nie ma sprawy, podeslij go do mnie, przekonam go do wszystkiego co tylko bedziesz chciala, a jesli jeszcze to do czego mam go przekonac bedzie prawdą to już nie ma żadnego problemu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.06.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ladniutkie te mikolajki i akurat w pore roku utrafilas jak nic.... ja sie juz tak od dwoch miesiecy zastanawiam, wynosic te zimowe kurtki czy nie wynosic Malz sie smieje i mowi, po co bedziesz wynosic jak zaraz zima przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Piekne piękne Jak zawsze, masz kobieto talencik co do kilogramów moja waga też stoi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moja waga spadała, ale już nie spada, a nawet jakby drgała w górę Cosik niedobrze Mikołajki śliczne. Podziwiam i pieję z zachwytu. Mnie jakoś na razie bardziej ku ogrodowi ciągnie, ale ciągle sobie postaniawiam, że MUSZĘ pójść w ślady mamy. Tylko mi nie wychodzi jakos na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nie wszystko naraz księżniczko Przyjdzie zima ogród pójdzie spać to będziesz dziergać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nie wszystko naraz księżniczko Przyjdzie zima ogród pójdzie spać to będziesz dziergać Obyś miała rację - księżniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Ogrod, to na pewno zdowsze zajecie. Kiedys lubilam, ale teraz moje plecy nie pozwalaja... Wiec u nas tylko trawa bedzie...minimum roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zeljka trzymam kciukasy za to, by tynki przeszły do historii, a inni dobrzy fachowcy zajęli się Twoimi ścianami. Wiesz już co z nimi zrobisz? Czy sypialnie będziesz malować, czy dasz przytulne tapety. Pytam tak, bo masz świetne pomysły, a ja zachodzę w głowę, co u siebie zrobić. Miałam malować, ale jak obejrzałam katalog włoskich tapet, to normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts