DPS 06.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Zapraszam na zachód - słonko, zero wiatru, przyjemna temperaturka dzienna. Wiosna! Może i do Was zdecyduje się zawitać w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Zapraszam na zachód - słonko, zero wiatru, przyjemna temperaturka dzienna. [/QUOte] to jest cios poniżej pasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 He, he, u nas dzis czyste niebo i piękne sloneczko. Oby tak dalej to i droga wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 07.03.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Żeleczko rozliczyłam sie z fiskusem. Urząd Skarbowy Warszawa-Targówek razy 2, żebyś mogła sprawdzić i się upomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dzięki Aniu, kochana jestęś! Sprawdzać będę dopiero w wrześniu, bo pewnie nie wcześniej będą na koncie. Tyle to niestety trwa. Ostatnio na jedną wpłatę poprzez allegro czekałam 4 m-ce. Ale, najważniejsze, że jest! W końcu tyle ludu mają jako podopiecznych, że im się nie dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkim moim Kochanym Kobitkom (choć sama nie obchodzę) miłego tego dnia 8.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 08.03.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja też nie obchodzę , ale za życzonka Żeluś dziekuję i wzajemnie.Dziś u nas słonecznie choć wietrzyk taki mrozowaty, przebiśniegi zakwitły, hiacynty jeszcze nieśmiało, ale już wypuszczają pąki kwiatowe, a i ptaki już jakoś inaczej śpiewają. WIOSNA idzie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Żelciu Kochana! Jeszcze raz pięknie dziękuję za cudne pudełka na biurko! No i zdrówka dla Stefka i Tomkowi i Mai na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jadziu u nas też dzisiaj piękny dzień. Co do naszych spraw, mam juz wszystko zrobione. Rasiu to ja Tobie dziękuję. Jak masz czas wpadaj, bo bardzo miło sie z Tobą rozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jadziuu, poproszę o adres. Wszystkie stare maile wyczyszczone. A ja chcę na pocztę póki mogę przejechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 09.03.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dopiero teraz zajrzałam, już wysłałam.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 09.03.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Cześc kobitki, słoneczne buziaki i pozdrowienia zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Cześć, dziewczynki! Ciocia Żelka, buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ale tu całuśnie To ja też zostawię buziaki, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 09.03.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Nie wiem o co chodzi ale też posyłam całusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2011 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Verunia, miły Bóg!!! To już nie żałuję, że Stefcio mnie z wyra wywalił godzinę temui, że tutaj zaglądnęłam. Za buziaki Wam wszystkim dziękuję i odwzajemniam. Śpita, śpita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 No widzisz? Jakbym wiedziała, to bym zajrzała, bo też czemuś nie spałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Nic nie mów, Stefek od drugiej w nocy wciąż nie śpi!!! Skubany!!! Ja padałam juz kilka razy. No nic kawa pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 10.03.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Coś się chyba w nocy działo,jakieś złe moce, ja też do 3 w pełnym pogotowiu, a sprzatania szkoda pisać. Też nosem się podpieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Jadziu klikam na awatarek aby wnuki zobaczyć ale malutka fotka. Jednak widać, że cudne dzieciaki. Dzis powinnaś już dostać swoją paczuszkę, to może się trochę rozbudzisz. Ja kawą się podparłam i na razie chodzę. Mam nadzieję, że skubaniutki wytrzyma i na zajęcia dziś pojedziemy. A potem jeszcze aby rehabilitantkę nie przespał. Bo ja dzis nie mam sił Goliata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts