Żelka 06.06.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Na pewno bede malowac, aby sciany sobie dobrze poodychaly. Podobo jeszcze rok od tynkowania trzeba dac im spokoj z tapetowaniem...Nie wiem czy taka prawda, ale u nas tak bedzie.., a potem moze i jakas tapetka bedzie, nie wiem...My sie pomysly zmieniaja jak ta pogoda...A jestem pewna, ze dopiero jak juz wszystko bedzie, podloga i sciany na bialo, ze dopiero potem beda mi sie koncepcje zmieniac...Myslalam, aby w tym pierwszym roku zrobic wszystko na bialo, aby troche pomieszkac i poznac dom, a ptem dopiero zobaczyc co mi do glowy przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zeljka, Tobie należy się dyplom za najbardziej cierpliwą kobitkę na forum (masz zdrowie do tych tynkarzy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.06.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Aniu, ja już od dawna cierpliwa nie jestem, ale nie mam nic do gadania... Teraz jeszcze nie dużo im zostało i mąż postawił ultimatum, ze albo w poniedziałek oddają albo będą kary za opóźnienia... Facet się bronił, ten ich cały - organizator - on jakoś dziwnie nie pamięta nic z tego co z nim się uzgadnia... Mówiłam już mężowi, ze maja na kartce podpisywać każdy szczegół, i potem nie będzie, ze ja tak nie mówiłem... Na początku jak było wszystko umawiane to stwierdził, ze ekipa zrobi tynki w 3-4 tygodnie... Teraz twierdzi, ze na pewno mówił 6 tygodni.., ale i tak robią już 10 tygodni, wiec co za różnica... Można by tu przykładów na temat ich nie-pracy i pracy napisać dużo, ale szkoda gadać...Ja już myślałam aby w odpowiednim dziale, ostrzec ludzi przed tym facetem, napisać z imienia i nazwiska, ale jakoś się jeszcze powstrzymuje... Chyba inny nie są aż tak naiwny aby w umowie nie wpisać nic o terminach i karach za ich niedotrzymanie... Trochę to też nasza wina, ze daliśmy mu duże pole do popisu. Teraz się tylko modlić, ze cala ta ich robota będzie bez jakiś późniejszych – pęka to, pęka tamto, bo to dopiero będzie... Na razie nam wygląda, ze jest raczej dobrze zrobione, ale jak mi się na tym znamy świadczy tez i fakt, ze nas z naszej własnej woli tak długo motają koło palca i nic z tego nie wynika prócz naszego niezadowolenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.06.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Zeljka widzę, ze zdolniacha z Ciebie taka wyszywanka bozonarodzeniowa...nonoo ..odnosnie tych tynakrzy juz teraz zęby w sciane i przeczkaj "palantów" ze sie tak wyraże, niech dokończą co zaczeli ....i potem poszczuj psami zycze siły woli i wytrwałosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Czekam, czekam, nic innego nie robie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Nie wszystko naraz księżniczko Przyjdzie zima ogród pójdzie spać to będziesz dziergać Obyś miała rację - księżniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Trzymam kciuasy żeby tynkarze w końcu skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.06.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Trzymam kciuasy żeby tynkarze w końcu skończyli I byśmy mogli zobaczyć obiecane niesamowite efekty Czekam, czekam, nic innego nie robie... Zeljka kto czeka sie doczeka choć to strasznie denerwujące jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Dzięki Zeljko za przesyłkę. Pozwoliłam sobie wkleić parę zdjęć u siebie i mam nadzieję że mogłam . Są SUPER - od razu wprowadziły mnie w dobry humorek od samego rana - dzięki jeszcze raz . Mam nadzieję, że już niedługo nam napiszesz, że tynki skończone - trzymam mocno kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.06.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Zeljka musisz wytrzymać z TYMI BARANAMI OD TYNKÓW na szczęście już są bliżej końca.DASZ RADĘ!! Ja trzymam kciuki za Twoją cierpliwość i ich tzw.pracę. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Dzieki kobitki, wsparcie jak najbardziej potrzebne... Aby zmienic temat na cos pieknego podaje adres... http://www.nps.gov/romo/downloads_photos/photos/trees.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Trzymam kciukasy żeby w końcu skończyli, podziwaima Was za spokój i opanowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.06.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Witaj Zelijko, już dawno miałam Cię odwiedzić i jakoś tak (nie wiem dlaczego) dopiero teraz... Chorwacją jestem zachwycona. Byliśmy tam całą rodzinką (2+2) w zeszłoroczne wakacje. Twoja ojczyzna jest piękna. Nie uwierzysz, ale byliśmy w Parku Jezior Plitwickich . Coś pięknego !!! Ten turkusowy kolor wody, ławice ryb pływające zaraz pod powierzchnią, wodospady, które wypływały spod ziemi w najmniej oczekiwanych miejscach (te malutkie i te wielkie), stateczki, pomosty.... bajka ! Bardzo podobał nam się również Dubrownik i ciepła, czysta woda w Oceanie w której po zanurzeniu głowy widać było pływające obok kolorowe rybki Podobnie jak Ty lubię "prace manualne". Też mnie to odpręża i relaksuje. Może kiedyś i ja zdobędę się na odwagę i coś "swojego" pokażę . Twoje są śliczne ! Zbudowaliście wspaniały dom. A ty teraz pięknie go urządzisz Podpatrzyłam u Ciebie kominki jeden bardzo mi się spodobał. Dzięki ! Serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Właśnie jest mecz Brazylia -Chorwacja Kibicujemy Chorwatom i mocno Cię pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Właśnie jest mecz Brazylia -Chorwacja Kibicujemy Chorwatom i mocno Cię pozdrawiamy szkoda .... ale piękne widowisko było namęczyli sie Brazylijczycy ,oj namęczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 No wlasnie tez ogladalam i bylo na co popatrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 14.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 I ja kibicowałam Chorwatom !. Niestety nie dotrwałam do końca, bo zwyczajnie padłam (no musiałam jeszcze zajrzeć tutaj na forum ) więc nie wiem jak się ten mecz skończył. A jak postępy robót ? Tynkarze skończyli ? Kibicuję wam mocno z tymi tynkami, bo moi mi barzdo duzo napsuli nerwów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Myslę że Chorwaci pokazali klasę i wyjdą z grupy Trzymam kciuki za tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Zobaczymy jak to bedzie z ta pilka...Trzymam kciuki dla naszych! A tych mam wiecej niz jeden a dokladniej trzy... Dzis trzymam za naszych polakow.., tak jak cala Polska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Zeljka: gratuluje ukonczenia tynkow... wreszcie sie doczekalasmoze jakies zdjecia?pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts