Żelka 27.05.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Hej! Wszyscy znający Ivonesca, macie od niej pozdrowienia. Wróciła do pracy i juz wcale nie ma wolnego czasu, ale pamieta o nas i serdecznie wszystkich pozdrawia!!! Over and out! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Jak się wali, to sie wali..., dawno takiego doła nie miałam. Proszę napisać, że będzie dobrze...... Czemu to co mogłoby być proste musi być skomplikowane.... Bla, bla, ale se nagadałam... A powinnam być już przyzwyczajona do tego i owego.... Eh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Zeljcia, Kochana - przyjdzie ten czas, że będzie znowu wszystko dobrze, na pewno przyjdzie taki czas. Czasem jest trudno, źle i smutno, ale to wszystko w końcu mija, wiem z doświadczenia.Ty jesteś tak na wskroś dobrą osobą, tyle dobra rozdajesz wokół siebie, że ono MUSI do Ciebie wrócić. Przytulam, wspieram i modlę się - żeby jak najszybciej było lepiej. Buziaki ogromniaste!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Jasne, że będzie dobrze Jesteś mocna kobitka i znowu dasz radę trzymaj się, kciuki trzymam by się wyprostowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Żelka, czasem tak sobie myślę - jakby ciągle było dobrze, to bym tego dobrze nie umiała docenić. A taki dołek sprawia, że potem człowiek z rozkoszą włazi na górkę. Tylko najpierw trzeba się pomęczyć, żeby się wdrapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 .... że potem człowiek z rozkoszą włazi na górkę.... tylko czy ta górka musi być jakimś Everestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 tylko czy ta górka musi być jakimś Everestem A wiesz, to bardzo zależy od nastawienia. czasem trudno wleźć na pagórek a w innym czasie wbiega się na ten Everest bez zadyszki. Najważniejsze to wierzyć w siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 .... wbiega się na ten Everest bez zadyszki. Najważniejsze to wierzyć w siebie.. w moim wieku to już prawie niemożliwe z wiarą też różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Jamles, proszę nie siać defetyzmu! Będzie dobrze i da się radę, czasu tylko trzeba, żeby się tę radę dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Jamles, proszę nie siać defetyzmu! a jakie to ma liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ha, ha tu po górach chodzą. A ja z Wami, a ja z Wami z góry podśpiewuję!!! Buźka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 a jakie to ma liście :rotfl: Umarłam i oplułam monitor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jamles, dobre, naprawdę dobre Żeluś, ja nie wiem... Ale wiem, że nie da rady się poddać, bo i po co? Poddanie się nic nie da, trzeba iść dalej, włazić na te góry, pagórki i inne wzniesienia, bo... trzeba i już A jak już się wlezie - jejku, jak jest fajnie! I u Was też znów będzie fajnie, innej opcji nie ma Wielkie buziaki i uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.06.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Żelka nie "upadaj"...bardzo trudno jest kogoś na odległość pocieszyć słowem pisanym...łatwiej przytulić bez słów...ale trzymaj się, bo póki się nie poddajemy to i tak wciąż zwyciężamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 proszę o oddanie głosów na lipę w Stanicy http://baobab.nazwa.pl/www/drzewo_roku/ rośnie około kilometra od mojego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Halooo! Skończył się czas na marudzenie! Proszę natychmiast tu przyjść i napisać, że wszystko dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 jestem, sprawdzam czy te liście już opadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Wklejam, bo słaby odzew we wnetrzach był... Kochani - przeszukałam wszystkie chyba witryny sklepowe w necie, ale nie umiem sobie poradzić. Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, za nic nie potrafię ich znaleźć w sklepach internetowych, bo nazwy kolekcji nic mi nie mówią o kolorze, a mam net tragiczny i przeglądanie setek obrazków jest po prostu niemożliwe. Możecie mi podesłać linki do takich płytek podłogowych czarno-białych, najlepiej jakichś niedużych? Wiem, że robiła je np. czeska firma Rako, ale na ich stronie jest taki gąszcz, że nie dam rady... Pomocy, pliiiisss! Prosze o konkretne linki - na allegro są tylko duże czarne płytki, nie ma ich białych odpowiedników, więc odpada. Albo ja nie umiem znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hej! MELDUJĘ Na koncie Stefka w Fundacji jest 5 wpłat od US Inowrocław. Reszty rozliczeń podatkowych jeszcze nie ma. Pozdrawiamy i dziękujęmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Noż to ile każą czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts