Anna Wiśniewska 31.08.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Żelusia, za Twoją drogę cały czas zaciskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jutro dzwonię dalej, zobaczymy czy coś się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jeśli tylko będziesz odpowiednio upierdliwa, Kochana... Ja wiem, że Tobie z tym bardzo trudno, ale to dla Stefka, żeby mógł z domu gdzieś wyjść, więc walcz, nie rezygnuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Czekam na wieści, czy coś się udało załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.09.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dalej nic. Ci co dają ogłoszenia chyba od razu po tym znajdują już chętnego na gruz, bo kurka dzwonię dzień po i już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Noż kurcze blade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Sprawdzaj regularnie też neta - jak wrzucisz w google "oddam gruz" i dodasz nazwę miejscowości, to może się coś pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Coś tam przybiera po woli, bo z 4 chłopów tylko dwóch pracuję. A to wiadomo trzeba pojechać - traktorem - trzeba załadować, potem u nas rozładować i tak do bólu. A młody sąsiad przejeżdżał kładem (nie wiem czy dobrze napisałam) i nawet nie zapytał czy coś pomóc. Ludziska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Toż do przodu idzie, choć tylko dwóch, ale zawsze to więcej niż 0 a to wredne ustrojstwo pisze się przez q - czyli quad a jego kierowca lubi jeździć po wertepach, a Ty mu psujesz takie wądoły - to co miał jeszcze ręce do tego przykładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Nooo, musiałas się nieźle wkurzyć, że tak go zwyzywałaś. Gosiek rację ma - przecie mu taki piękny off-road niszczycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.09.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 off-road? to of-world i of-life nawet jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 tego szukasz żeby nie te kilometry to dałoby się załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Kurde, rozbiórki jakiej nie ma w poblizu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ha, ha Jamles, no widzisz, za daleko mieszkasz. Depeś mamy juz 3 przyczepy traktorowe ceglanej rozbiórki, będą jeszcze dwie. Jak chłopy nie zrobią tak jak w zeszłym roku i nie zakopią tego (wtedy było tyle samo gruzu) 50cm pod ziemią, to będzie dobrze. W sobotę ma być koparka. Będę pilnować aby nie narozrabiali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 06.09.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No odetchnęłam z ulgą. Pilnuj chłopów, żeby nie narozrabiali. Musi tym razem się udać. Twardej drogi kochanie. Buziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 O, widzisz - i tak właśnie zrób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 To w sobotę. Khm, jeśli pani pogoda pozwoli. A wczoraj pięknie duże i grube thuje zamówiliśmy, za piękną cenę bo 25zł/sztukę. Zobaczymy jak z pogodą, bo sadzenie dopiero za 10 dni. :-/ Pan teraz nie miał worków z juty, a za parę dni to mojemu panu nie odpowiada, a potem z drogą jest robota i tak właśnie jakos to wszystko się rozłazi. Doba za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Łooo, kochana - ja widzę, że następnym razem jak przyjadę, to w ogrodzie już chyba na leżaczkach będziemy się wylegiwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Zwłaszcza jak przyjedziesz jak ostatnio...., zimą. A nie pisałam, że gorczyca nam ładnie rośnie. Nie długo będzie trzeba przeorać znowu. Zasili ziemię, to może będzie lepiej rosło. Niestety świerk mój ulubiony, który bardzo mi się podobał dostał popalić w tym roku od nadmiernej wilgoci i nie wiem czy przeżyje, a jeśli tak, to będzie z niego nie zły dziwak, bo pól igieł stracił. A taki ładny był, że aż miło było patrzeć. Jednak ta strona północna słabo się nadaje. Jest tam wąsko, tylko 4m od domu, a dużo wody z dachu spływa i czasami rośliny po prostu stoją we wodzie. Normalnie wsiąkało ale w tym roku bajoro. Nawet na stronie południowej i zachodniej, tam gdzie zawsze była patelnia rośnie mech. Mam nadzieję, że następne lata będą normalniejsze, bo ten rok, to ma zdecydowanie wodny znak. I tylko się cieszyć, że nie było większych strat, jak to u ludzi których zalewało i podtapiało domy i całe gospodarstwa. Jak na to patrzę, to wiem, że nie mam na co marudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No dokładnie - ja też cieszę się, że u nas piachy i woda nie miała szans nas pozalewać. A że kilka tygodni było jej trochę w piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts