Żelka 27.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Redakcja napisała, że aukcja dla Franka nie długo ruszy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 http://3.bp.blogspot.com/-TPq9ER5kjyQ/TeP6vgdvPvI/AAAAAAAAAB8/H2riBgCGPfs/s1600/36728__bedzie_dobze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Żelko, ja też zaciskam z całych sił, czytałam we Franusiowym wątku, że trzeba.Będzie dobrze, tak jak pisze Jamles. Musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dziękuję, jest juz lepiej, jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No i co z tym USG??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Hej. USG jamy brzusznej w porządku. Pęcherza nie zbadali, bo to juz nie usg jamy brzusznej jest. I Pani mówiła, że jak zapalenia pęcherza, to nie powinno boleć tam gdzie jest nerka..., noooo chyba, że...., bo to jest jednak powiązane.... Czyli nadal wiem tyle co wiedziałam, boli mnie NIC. To kurka wodna, czemu na paracatemol nie reagował? Ale już mi lepiej, chyba codziennie schodzi... Za mało piwa pijam, chyba maż ma rację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ... Za mało piwa pijam, chyba maż ma rację.... http://lamp.ii.us.edu.pl/%7Eii37575/wp-content/uploads/2011/03/piwo.jpg i słuchaj męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ha,ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Zeljcia, Ty zrób jakieś porządne kompleksowe badania. Nie może boleć NIC. To COŚ gdzies siedzi i znowu wylezie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Będę robić. a tymczasem....http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190231-Nowe-uszka-dla-Franiuszka-AUKCJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Pozdrawiam serdecznie:-) I miłego wieczory życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Hej, też pozdrawiam! Miło Cię widzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Kochani dziś Fundacja przekazała kwoty z następujących US: Puck, Wrocław-Krzyki, II US Koszalin, I US Radom, Konin, II US Gdańsk, Wrocław-Fabryczna, II US Bydgoszcz, W-wa Mokotów, Olsztyn, II US Zielona Góra, W-wa Bielany,US Kiędzieżyn-Koźle (7wpłat), W-wa Bielany, Proszowice, Kartuzy, W-wa Targówek, W-wa Śródmieście, Mińsk Mazowiecki, Piaseczno, Grodzisk Mazowiecki, Kamień Pomorski, Gliwice, W-wa Bemowo, Świnoujście, Jastrzębie Zdrój, Lubań, Trzebnica, Myszków, II US Kraków Jeżeli ktokolwiek z Was się tutaj nie odnajduje, to bardzo proszę o informację, bo tylko do 5.12. możemy ubiegać się o odnalezienie „zagubionych” kwot. Jeśli Ktoś przekazał więcej wpłat z tego samego US, to także proszę o informację ile wpłat i z jakiego US. Fundacja zaznaczyła, że mają kwoty, dla których nie mogą odnaleźć osoby, do której jest skierowana. Ja mogę napisać tylko tyle, że według mnie pewne kwoty do nas nie dotarły, bo ogólna kwota jest mniejsza niż się spodziewałam. Być może, część z naszych Darczyńców w roku 2010. przekazała swój 1% na kogoś innego. Jeśli tak, to wszystko jest ok., ale jeśli przekazane było na Stefka a nie dotarło, to do 5. 12. tylko można tego poszukać w Fundacji. Dlatego bardzo proszę o zgłoszenia, jeżeli Ktoś z Was się na naszej liście Darczyńców nie odnajduje. Dziękuję serdecznie za wszystkie wpłaty i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kochani na aukcji jeszcze nie wiele rzeczy zostało do kupienia, a fajnie by było jakby wszystko poszło. Zerknijcie proszę! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190265-Tu-licytujemy./page25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Pewnie, że wiele rzeczy pięknych jeszcze jest do kupienia. Na TWOJEJ AUKCJI!!! Gorąco, serdecznie, bardzo serdecznie zapraszam i proszę: wykupmy wszystkie fanty Żelki z allegro przed świętami!!! Wiem, że tutaj zaglądają tylko Ci, którzy wielkie serca mają - na pewno na allegro ruch u Ciebie się zrobi, nie zostawią Ci ani jednego fanta, Kochana - będziesz musiała zacząć nowe robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Żelka, Ty łobuzie!!! Dostałam dzisiaj przesyłkę!!! I dlaczego Ty trwonisz swoje piękne prace na takie coś jak ja? Było wysłać zamówione, a nie dokładać nic, bo szkoda!!! Ech, Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No bo Ty tak dzielnie walczyłaś o ten "home", a ja miałam podobny już dawno, tyle, że to maciutenkie jest, ale zawsze. A te literki duże już też mam zamówione. Tylko czy Ty na prawdę chcesz to takie proste i leleganckie z lawendą czy mam dać uspust mojej wyobrażni? Tylko wiesz, że po mnie nie wiadomo czego można się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja to chcę, żebyś Ty sprzedała!!! Podobały mi się BARDZO te lawendowe, ale jeszcze kiedyś zamówię u Ciebie. Chyba, że na kredyt mi zrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No dobra... Ale to będzie na kredyt, a nie w prezencie, inaczej - nic z tego. Jak nie weźmiesz kasy, to sprzedam na allegro i kasę wpłacę dla Stefcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts