Żelka 19.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Isko mi w calym domu mamy (bedziemy mieli, bo jeszcze nie zamontowane) 19 kaloryferow to i rurek sie porobilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Zeljko, ale Ty masz duuużo rurek na podłodze . Robią wrażenie. Widzę, że prace ruszyły pełną parą i jutro wylewki . U nas ostatnio codziennie robione są jakieś wylewki i przez to w domu bardzo wilgotno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Zelijko, bardzo ładne masz tynki , a te rurki ... . Dużo tego się zrobiło. Jak przyjdą wylewki to już będzie czyściutko i równiutko. Ładna pogoda pozwoli im dobrze podeschnąć. Trzymam kciukasy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 20.06.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Ależ się ładnie u Was robi! Wydaje mi się Twój dom teraz jeszcze większy. Teraz będziesz miała pole do popisu! Przecież stale podrzucasz innym "pomysły na urządzanie wnętrz". Będę tu cały czas zaglądać i szukać pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Pomyslow to ja duzo nie mam... Ja tylko z netu wyszukuje fotki wnetrz... ale jesli ktos znajdzie cos dla siebie w moim domku, to bede sie z tego bardzo cieszyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Zeljko u Ciebie w końcu słoneczko zaświeciło i porządni wykonawcy zawitali do Twojego domku.Będę czekać na zdjątka wylewek.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Zelijko, lżej się robi na duszy jak widzisz, że wezwani fachowcy są z "prawdziwego zdarzenia" . Szybko, sprawnie i dokładnie. To jest to ! SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 21.06.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No nareszcie . Jak się zrobi wylewki, to raptem plac budowy przemienia sie w dom ! Teraz juz "tylko" prawdziwe wykańczanie. I muszę powiedzieć, że jak dla mnie jest to nawet przyjemny etap. Te wybory, zabawy w dekoratora wnętrz. A Ty w dodatku juz od dawna interesujesz się wnętrzami więc tym łątwiej Ci pójdzie. Czego Ci szczerze życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Zeljko, ale szybko ekipa się uwinęła z tymi wylewkami. To chyba w nagrodę za te nieszczęsne tynki, byś już sobie więcej nerwów nie szargała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.06.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Bardzo przydatne pogladowe zdjecia! To swietnie, ze wylewki tak sprawnie poszly Co do twoich odczuc apropos umawiania sie z ekipami - mam dokladnie takie samo zdanie - jak dzieci Ale trzeba sobie radzic w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.06.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Super, że z wylewkami poszło dobrze. Oby tak dalej Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Dziekuje dziewczyny! KasiuR u nas robil ten sam pan co u Was...tyle ludzi go polecalo tutaj na Forum, ze inaczej nie moglo byc... p.s. masz moze jakis kontakt na dobrego glazurnika? Nasz ostatnio telefonu nie odbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.06.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Dziekuje dziewczyny! KasiuR u nas robil ten sam pan co u Was...tyle ludzi go polecalo tutaj na Forum, ze inaczej nie moglo byc... p.s. masz moze jakis kontakt na dobrego glazurnika? Nasz ostatnio telefonu nie odbiera... My nie jestemy do końca zadowoleni z naszego glazurnika. Wieć nie chce podawac do niego namiarów. A nikogo innego polecanego i zaufanego nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 A dzieki Kasiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Pieknie domek wygląda a po wylewkach będzie jeszcze milej W końcu na wylewkach mozna mieszkać Trzymam kciukasy U nas są akfelki włąsnie z Tubądzina, Polcoloritu i Paradyża - ekipanie miała zastrzeżeń j ateraz najbardziej narzekam na swoje salonowe któe są z Paradyża bo mają chropowatą strukturę i trochę ciężko się je myje wybrałam to mam A ja o takich własnie myśłałam choć mi mąz wałkował, ze zle sie je myje i ciężko fuguje Za to ładnie wyglądaja ale ja jeszcze przemyślę sobie, bo nie lubię szorowania zeljko trzymam kciuki za dobre wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Zeljko, nie widziałaś podobieństwa, bo ten kret Mikso to schowany był, on nie lubi światła http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/76/European_mole_animal.jpg/250px-European_mole_animal.jpg Ale Mikso to ładne imię dla kreta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.06.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Nefer, Ty masz pomysly.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Bo ja tez już chciałabym kreta szukać po chałupie Fajnie, że tak Ci idzie do przodu :) Dawaj zdjęcia dawaj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.06.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Zeljko no z wylewkami poszło ci dużo łatwiej, niż z tynkami. U mniewylewanie posadzki wyglądało identycznie jak u Ciebie, tylko mi nie kazali lać wody na wylewki i nie wiem czy dobrze czy źle, mało tego na drugi dzień ja już po nich łaziłam. Zeljko czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.06.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Isko już po 4 godzinach można chodzić. A po paru dni już jest podobno 50% twardości. No właśnie tez nie wiem jak to jest z tym podlewaniem. Czytałam, ze jedni podlewają, inny z kolei uważają, ze nie po to robią tzw. Suche wylewki, żeby po tym na to lać wódę. Nam wydawało się, ze woda jest potrzebna aby ten beton wiązał, dlatego podlewamy. Inny tylko folia przykrywają i już... Nie wiem co jest słuszne, jedno i drugie, czy jak? Do mnie tez napisał pan tutaj z forum o tym, ze na spodzie nie powinna być zwykła folia, tylko jakaś papa termozgrzewcza, bo podobno folia się przeciera i naciąga wilgoć.... Musze gdzieś cos na ten temat znaleźć i przeczytać sobie... Jednak ci co robili u nas robili u wielu ludzi i nic nikomu się nie dzieje, jak dla mnie to świadczy o tym, ze dobrze robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts