cronin 29.02.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Żelko ale to dla jego dobra przecież, trudno takie prawo mamy i trzeba przez to przebrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.02.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No ja wiem, wszystko wiem, będę załatwiać. Nie chodzi o koszty, jak trzeba, to trzeba, jeno jakoś tak.., sama nie wiem, przecież wiem jakie mam dziecko, ale czasami to bardziej do mnie dociera. I tak jest moim szczęszciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No własnie - jest Twoim szczęściem i tego się trzymaj. Tylko tego! Wiele mam czasem sobie po cichutku marzy, żeby ich dziecko nie odchodziło nigdy "na swoje". Ty masz to zapewnione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Żelko Ty jesteś bardzo mądrą i wrażliwą kobietą i do tego bardzo utalentowaną, a to że czasem sobie popłaczesz to w niczym Ci nie uwłacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No, jeszcze nie raz se poryczę. Wiem, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ale Ty ze szczścia też buczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Prawda. Ja ryczący wół jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ryczący - dobra, ale Ty i wół - :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.03.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Hihi, no pojechałaś po bandzie z tym wołem Ja też ryczę. Ze szczęścia, z nieszczęścia, z bólu, z poczucia niesprawiedliwości. Z przejedzenia też potrafię. Mam chroniczny nadmiar wody w organizmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 http://allegro.pl/myaccount/sell.php Wklejam Stefka aukcje, może akurat ktoś prezentów szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Żelcia, ten link będzie działał tylko dla Ciebie, on jest dla właściciela. TUTAJ zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 I oczywiście zachęcam, kupować, prezenty wielkanocne szykować, proszę brać, nie przebierać, starannie wybierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 A, kurka, to ja byłam zalogowana? A jeszcze mi ten adresik taki dziwny jakos był. )) Dzięki Anetko! Na blogu juz zachęcałam, ale coś mało odwiedzin, więc mówię, może tutaj jakiś "Przypadek" wejdzie i zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ale wczoraj byłam i napisali, że nie ma nic do kupienia. Wszystko już wykupili...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Żelcia rzuć okiem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.03.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 U nas rehabilitacja przybiera inny wymiar..., przygotowanie do operacji.... (bez komentarza i emotinek) Zapraszam ponownie na nasze aukcje, ceny obniżone, zegary nawet mocno obniżone. Macie okazje kupić coś na prawdę ładnego, za nie duże pieniądze. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Haaa, byłam, do kompletu sobie kupiłam, śliczności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.03.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Żelko, nie pamiętam już kiedy się tak wzruszyłam jak wczoraj. Oczy mocno wilgotne do dziś. Nie wiem, jak mam Ci podziękować za wielkie serce, za pamięć, za talent do robienia rzeczy pięknych i za chęci by nimi obdarowywać. Ty naprawdę jesteś Aniołem, tak, jesteś nim. To najpiękniejsze pisanki, jakie kiedykolwiek trzymałam w ręku. Nic z nimi nie może konkurować, więc oprócz świeżych kwiatów będą najważniejszą, najpiękniejszą dekoracją wielkanocnego stołu. Przytulam bardzo, bardzo mocno w wielkim podziękowaniu I wspieram dobrymi myślami Ciebie i Stefka wierząc, że wszystko będzie tak, jak tylko najlepiej może być. Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Toluś, Ty wiesz... Cieszę się, że przypadły do gustu, bo tak jakos mi do Twojego domku pasowały. Dziękujemy za wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 zdrowiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts