osowa 23.06.2006 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.06.2006 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 O! i nową stronkę Ci otwarłam PS trzymam kciuki za pomyślność w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.06.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Zeljko gratuluje wylewek i czekam na zdjatka.Ciesze sie ze tak szybko poszlo.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.06.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 OSOWO, OSOWO, OSOWO jak ja sie ciesze, ze cie Znow tu goszcze !!!!No witaj z powrotem, witaj!!!! I juz nie odchodz na tak dlugo... Ale niespodzianke mi zrobilas, bardzo mila.... Fajnie, ze znow jestes.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.06.2006 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 to miłe zerkam od czasu do czasu tu i ówdzie (zatem jakoby w pobliżu ) i duchem przy Forumowiczach. Przy okazji pozwolę sobie pozdrowić Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.06.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Aha, zdjęcia będą dopiero jak już będzie można zrobić, bo jeszcze nie robiliśmy Ma sie rozumieć że trzeba odczekac No cóż czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.06.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Na razie wylewki sobie czekaja zlane woda i pod folia... pomimo tego, ze jedny mowia podlewac, inny nie podlewac... Jak folia zniknie i bedzie mozna cos zobaczyc to zrobie fotki... Ja tylko z tarasu zerkalam i mi sie spodobalo, ze okna sa teraz nizej.... Co do fachowca od glazury..., to dalej sie nie odzywa... Jak ja tego nie lubie w ludziach.... , jak slowa nie dotrzymuja... No co zrobic.... Bedzie jak ma byc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.06.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Przeczytałam twój dziennik jednym tchem i zaraz się wyjaśniło skąd ten DOBRY DUSZEK FORUM . Gratuluję postępu prac. P.S. Mamy wspólną pasję - wyszywanie. Porwałam się na dość długoterminowy projekt. Dłubię, dłubię i skończyć nie mogę. Moje dzieło po ukończeniu będzie szerokie na 43cm, a wysokie na 37. Wyszywam nasze zdjęcie ślubne. Jakieś 3 lata temu znalazłam program, który przerabia zdjęcia na wzór do haftu i tym sposobem, gdy mam zbyt dużo wolnego czasu i chęci dziergam. Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Ale fajnie Olka, ciesze sie, ze znalazl sie ktos kto lubi dubac tak jak ja. No, zdjecie slubne to moze byc cos innego!!! Ja tez znalazlam taki program ale nie jest najlepszy i nie przerabiam zdjec, bo smiesznie wychodzi...Za to w necie znajduje duzo wzorow i co nieco czasami dubie... Jak skonczysz swoje dzielo to mam nadzieje, ze pokazesz nam wszystkim...Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 24.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Zeljka, Olkalybowa, widze ze tez bawicie sie w wyszywanie, ja tez ale strasznie powoli mi to idzie , a wogole to trzeba miec na to czas(zarazila mnie tym siostra i to ona wyszywa sobie obrazy a ja tylko malutkie rzeczy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.06.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 P.S. Mamy wspólną pasję - wyszywanie. Porwałam się na dość długoterminowy projekt. Dłubię, dłubię i skończyć nie mogę. Moje dzieło po ukończeniu będzie szerokie na 43cm, a wysokie na 37. Wyszywam nasze zdjęcie ślubne. Jakieś 3 lata temu znalazłam program, który przerabia zdjęcia na wzór do haftu i tym sposobem, gdy mam zbyt dużo wolnego czasu i chęci dziergam. Olka jakoś nigdy bym ciebie nie podejżewała o takie talenta Nie wiem czemu Ale już masz chociaż kawalek swego dzieła bo zapowiada sie bardzo ciekawie pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.06.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 No wlasnie - Olka w dzinniku Zeljki wszystkich nas zaskoczyal. Teraz Olka tak jak Zeljka bedziesz swoje dziala w dzinniku musiala koniecznie pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Olka koniecznie będzie musiała pokażac dzieło Zeljka gratulki wylewek, bardzo się cieszę że poszło gładko i sprawnie Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 no prosze.. dawno nie zagladalem do twojego dziennika, a tu tyle zmian, no i podłogi wylane... gratuluje..pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Pięknie Zeljko, pięknie. Oby tak dalej. 3-mam kciuki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.06.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Zelijko, ja też TRZYMAM KCIUKI !!! Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.06.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dzieki wszystkim. Ostatnio troche sie pogmatwalo ale moze sie wyprostuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Zeljko co się poplątało to się odplącze,uszy do góry, będzie dobrze. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Trzeba szybciutko odplątać i do przodu Trzymam kciukasy żeby się odplątało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.07.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 I ja też, Zeljko! Byle do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts