tola 13.03.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Żelcia, no pewnie że jedź, nawet z obawami. Jestem pewna, że jak wrócisz, opowiesz nam o tym, jak było fajnie. Będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ale jajo było. Znalazłam nam niby w tym samym miasteczku, po tyyyylu poszukiwań. Razem, tylko każdy w innym domku, bo razem w tym samym domku to juz zrezygnowałam z takiego poszukiwania. A tu się okazało, że dwa domki blisko siebie a jeden na 3 plaży w tym samym miasteczku. Bo ja durna nie patrzałam na mapie gdzie to jest. Więc zaczęłam zamiast tego domku na trzeciej plaży szukać gdzieś bliżej nam i znalazłam dla nas wszystkich w jednym domku. Dla moich sąsiadów ta sama cena ale za to dla nas dużo taniej i do tego moja rodzinka wszyscy razem będziemy mogli być w jednym apartamencie. Dom stoi prawie w morzu. Ale minus jest taki, że apartament na 2 piętrze. Dla nas to trening będzie tylko jak moja mama da rady. Dzwoniłam i powiedziała, że da rady, ale troszkę się martwię. I wiecie co jeszcze, termin nam przesunęli i zaczynamy wakacje nad morzem w 20 rocznicę naszego ślubu. Nie mogę uwierzyć, że 20 lat nie byłam w domu rodzinnym. Oni będą zwiedzać a ja pewnie ryczeć też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Matko... Widzisz? To na górze postanowione było, że ma być pięknie i wzruszająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Żelcia bardzo się ciesze, że poszukiwania się udały. Mam nadzieje, że ten wyjazd spełni wszystkie Twoje najskrytsze pragnienia i tęsknoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Żelciu wyjazd na pewno będzie bardzo udany, przy takiej rocznicy nie może być inaczej, mnie już się łza zakręciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 E, trzymam Was za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ... Nie mogę uwierzyć, że 20 lat nie byłam w domu rodzinnym. Oni będą zwiedzać a ja pewnie ryczeć też. A rycz sobie, Żelko, rycz - ważne że w rodzinnych stronach, gdzie matka, dom... To będzie na pewno ważna i piękna podróż. Jako, że Chorwacja to moja miłość, będę czekała na Twoje relacje. Już się na nie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 E, trzymam Was za słowo! Trzyma, trzymaj ja w ogóle nie widzę innej opcji w tak pięknym kraju wakacje muszą być udane, a w rodzinnym to już podwójnie. A kiedy jedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Łał.. ale lekarz i sanatorium Ci się szykuje.. Bardzo się już cieszę, że jedziecie.. Należy się Wam- TOBIE takie słoneczne i ciepłe wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wszystkie rady odnosnie co tzreba na takie morze zabrać mile widziane. Aga, jedziemy w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 pewnie dużo ojro [€] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Chodzi mi o to, co można zabrać stąd by tam nie kupować. No chyba, że ceny podobne i nie warto wozić. My mamy apartament na 8 osób za 130eu dziennie (to nas morzem, bo u mamy mam za darmo ). Kosztami pobytu nad morzem się dzielimy, więc nie wychodzi drogo. Stąd muszę zabrać pampersy, lekarstwa, ciuchy zastanawiam sie też czy wózek inwald. nie zabrać bo Stef na długie dystansy nie da rady, musi odpoczywać. No nic doczytam w necie, jeszcze mam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Spytaj Agduś, była niedawno, to pewnie pamięta relacje cenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.03.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Żeluś, z pewnością wakacje będziesz miała wspaniałe :wiggle: A Ty kochana piszesz, że 20 lat nie byłaś?????????????? Trzeba mieć mocną psychikę - znowu Cię podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Jest forum cro.pl tam wszystko znajdę. Amtlo, tak 20lat w domu rodzinnym mnie nie było. Boję sie troszkę. Taty mojego już nie ma, a zawsze tam przecież był. No i w ogóle, 20 lat swoje robi. Czy się odnajdę, czy bedę na swoim, czy tylko gosciem, czy wspomnienia mnie dopadną czy przywitają... Straszek ze mnie straszny. Nie ma mowy o mocnej psychicę. Tyle ile czekam, a czekam bardzo, tyle samo się obawiam... Ale ja zawsze mam stracha przed wyjazdamy. Kęci mnie w brzuchu. Oj, trzymajcie wy kciuki, trzymajcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ciocia Żelka - weź Ty sobie słonecznika podłub, posladki zepnij razem i się nie daj, no! KONIECZNIE pośladki razem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Żelciu pampersy i to co Wam dla Stefcia potrzebne bierz z PL.Jeśli chodzi o jedzenie to zależy jak zamierzacie się stołować.Myślę że wózek się przyda, będziecie mogli spokojnie spacerować, a pogoda tam tylko do spacerów.Do morza gumowe buty.Oj już zazdroszczę,oczywiście pozytywnie, bawcie się dobrzeSpinaj pośladki i baw się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Co się da zabierz z Polski, bo tam drożej niż u nas. W najtańszych sklepach ceny były jak u nas w tych drogich, a tanie sklepy są tylko w dużych miastach. Dla naszej piątki obiad w konobie to było coś poza zasięgiem, a już na pewno nie moglibyśmy sobie pozwolić na codzienne obiady. Nie wiem, jak jest teraz, ale chyba ceny poszły w górę, skoro wtedy apartament dla 5 osób można było mieć od 55 do 75 euro za dobę. Za to lody były tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Jest forum cro.pl tam wszystko znajdę. Amtlo, tak 20lat w domu rodzinnym mnie nie było. Boję sie troszkę. Taty mojego już nie ma, a zawsze tam przecież był. No i w ogóle, 20 lat swoje robi. Czy się odnajdę, czy bedę na swoim, czy tylko gosciem, czy wspomnienia mnie dopadną czy przywitają... Straszek ze mnie straszny. Nie ma mowy o mocnej psychicę. Tyle ile czekam, a czekam bardzo, tyle samo się obawiam... Ale ja zawsze mam stracha przed wyjazdamy. Kęci mnie w brzuchu. Oj, trzymajcie wy kciuki, trzymajcie!!! Oj trzymamy, trzymamy! I już się razem z tobą cieszymy:lol2:. A za radą Cioci DePSi, pośladki razem, pierś do przodu i będzie WSPANIALE!!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Kobitki postaram się, postaram, jeno, żeby z tego ściskania pośladków przy moich nerwach co innego nie wyszło. A już z tą piersią Rasiu, to przesadziłaś. No przynajmniej Ty mnie widziałaś. Agduś moja siostra z Włoch z nami jedzie, ona pół samochodu jedzenia zabiera. Jak pytałam dlaczego, to powiedziała, że we Włoszech taniej. Myślę sobie, kurka, to czemu do Włoch wtedy nie jedziemy. My mamy zamiar gotować swoje obiadki. To Duzy apartament jest, bo nas osiem będzie, jeszcze moja druga siostra z synem i moja mama. Tam jest kuchnia, lodówka, mikrofala, zmywarka do naczyń, zamrażalka, wszystko. My nawet tutaj w Polsce nie jadamy często w restauracjach, bo nasze brzuchy przyzwyczajone do domowego jedzenia, ja potem mam kłopoty, strawić nie mogę, mam wzdęcia itp. A Stefcio mi nie powie co on czuje po takim nie domowym, ale nie wszystko zje, bo słabo gryzie, więc najlepiej gotowane domowe. No trzy kobitki są, trzy siostry, zawsze jedna z nas coś zrobi. Czy z Polski można zabrać kiełbaski typu salami, Krakowska, bo wędliny to tam na miejscu trzeba. My chyba część jedzenia kupimy tam u mojej mamy na dzień przed samym wyjazdem. Tam będzie taniej niż nad morzem. Tak, że tam to Ew. tylko to co codziennie trzeba kupować, chleb, wędlina. Nawet owoce i warzywa możemy zabrać ze Slunju. Oby tylko zdrowie było, to damy rady. Ja sądzę, że moja siostra z Włoch będzie miała jedzenia dla wszystkich, bo ona się nie da zaskoczyć. Jak ją znam to nawet środki czystości zabierze i najpierw wszystko posprząta i odkazi. No musi się udać, tfu, tfu,tfu..., tyle lat czekałam na ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts